reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

myszowata u nas po dolnych jedynkach wyszla dwojka, dopiero teraz wychodza gorne jedynki....

ionka u nas tez te gorne szly chyba z tydzien jak kropki sie pojawily....

a u Redanka bunt na mleko, chyba pozazdroscil innym Marcowiatkom ;-), od wczoraj rana jak na razie tylko obiadki byly i 3 razy piers...ale herbatke to by i z litra wypil...ech

reklama
moja Laura tez od 2 dni na widok mleka fuczy tylko..., dzisiaj zapadla chyba w sen zimowy, no ale jak potrzebuje to niech wypoczywa:)
Oj ale zazdroszcze wam zębalków :) my na pierwsze musimy jeszcze poczekac :)

Witam dziewczynki dawno nie zaglądałam ale ostatnio mała daje popalić, wychodzą jej kolejne ząbki, dziąsła ma tak spuchnięte do tego złapała zapalenie gardła :-( byliśmy u lekarza mała jest na nurofenie i viburcolu bo inaczej nie da rady. Apetyt kiepski, dużo płacze a poprzednia noc koszmar spała na rękach, zaraz po odłożeniu tak się darła że nie mieliśmy już sił od 2 w nocy prawie do rana nosiliśmy ją z mężem na zmiane bo tylko tak spała. Za dnia też nie jest lepiej ehhh :-( postaram się później nadrobić zaległości dziewczynki
Pozdrawiam :)

Witam dziewczyny!
My bylysmy u babci i jakos nie bylo czasu napisac.
Dowiedzialam sie wlasnie, ze zmarl mojej kuzynki maz:( 39 lat zostawil 15 letniego syna i 2 letnia coreczke:( Strasznie kruche to nasze zycie:(

właśnie odebrałam paczkę z hippa

a tam same kupony promocyjne na 25 % na różne deserki, obiadki, obiadki bio z hippa. więc jutro zakupy. trzeba wykorzystać.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Yra super. My niby tez kiedys cos dostalismy z Hippa, ale ciekawe czy teraz cos dostaniemy.

Jeju, jestem dzisiaj taka wymeczona, ze szok.
Bola mnie rece...

nie mam sily..

ide wstawic ryz na obiad.

aaa... Pawelek dzisiaj nie chce nic jest, bulke porozwalal po podlodze, marchewke z brokula be, kisiel troche zjadl, reszta be.

zwariuje...

a ja juz mialam cos napisac a tu moj maluch pobudka.
My dzis nocka strasznie cztery razy pobudka przy tym marudzenie jak nie wiem pol nocy gniezdzil sie po mnie.nie wiem co to ale wiecej takiej nocki nie chce.

Caly weekend sie nie odzywalam bo nie mialam kiedy dopiero teraz nadrobilam.

w sobote pojechalam kupic sobie zaslonki do mieszkania bo juz 3 miesiace kupowalam i oprocz zaslon nakupowalam sobie ciuchow.W wiekszosci sklepow byly takie przeceny ze grzech nie kupic takze juz mam w czym chodzic cala zime,no moze jeszcze z dwie pary spodni i moze jakis plaszczyk na swieta.Ale mialam dzien ze hoho.Moje maluchy chodzily tylko i mamo moze to popatrz hjaka fajna sukienka a ten sweterek?Potem jeszcze w przymiezalni nie pozwolily nic odlozyc takze wrocilam z bagaznikiem pelnym,tylko G mial mine nietega gdy zajrzal na internecie na nasze konto:) Ale co tam 12 mialam imieniny wiec sobie kupilam prezent(no moze nie jeden)

W niedziele za to zrobilam sobie dzien organizacyjny i wreszcie ulozylam wszystkie ksiazki na polki(bo pol garazu zajmowaly)
Moj G wreszcie polki zlozyl w sobote wiec w niedziele poskladalam je no i przy okazji garaz posprzatalam wiem ze niedziela ale ja tak mam ze jak cos zaczne to nie skoncze az nie bede zadowolona do konca,mo G smial sie ze w piekle sie bede poniewierala.trudno.

a dzis zaraz na spacer mykamy.zimno ale kombinezonik na Maksa i na dwor.
Potem starsze na spiew i dopiero o 20 do domciu.
A jutro Maks konczy 9 miechow.A zeba ani jednego.Nie to co myszy maly rekordzista:)

heja
dzisiaj czasu brak ;-)
mlodemu wyszly plesniawki na calych ustach dosal nystatyne ale go nie boli:) najwazniejsze
juz marudzi do kapieli i nynu. doszla do mnie paka z tym siedzonkiem do wanny zrobie foto jak sie kapie:)
obkupilam mlodego w kaszki i kupilaam obiadek z hippa w tych plastikowych opakowaniach drogie na maxa
uuuuu spadam bo miałczy
potem sobie was poczytam

jutro jedziemy w odwiedzinny do 3 miesiecznej Blaneczki :-)

ooo!!!! wasze dzieciaki co niektore mają po 7 zębów:szok::szok::szok: a moj nie ma ani jednego
a ja dzisiaj jestem w olsztynie i bede tu do piątku, a moje chlopaki w domu sie zostaly, bylam juz dzisiaj w galerii alfa ale nic nie kupilam
tym razem wzielam ze soba grzalke w delegacje i chyba zrobie sosbie kolejna kawke, jakas zmeczona jestem pobudka o 5 potem 7 godzin za kolkiem to jednak swoje robi, musze jeszcze troche popracowac ach ciężko w tej robocie

reklama
noo Niko spi ale byl zmeczony nawet nie zjadl nic pozniej moze zrobie podejscie z mlekiem he he ale czuje ze bedzie tak jak zwykle czyli nie tknie :>

watch
[video=youtube;LjhCEhWiKXk]http://www.youtube.com/watch?v=LjhCEhWiKXk[/video]

na dzisiejszy wieczor

Do góry