reklama
marela
Podwójna marcóweczka ;)
hej dziewczynki- ja na chwile , niestety na bierzaco nie jestem ale staram sie choc czytac , bo z pisaniem to lekko w tyłu jestem. Ale tylko tutaj bo top secret - oj" za murzynami chyba jestem "
U nas ok, katarek jeszcze mamy i wyczyszczenie noska graniczy z cudem a ile przy tym łez , dzis mam na 14 do pracy i zaraz zmykam,ale na spcerku juz bylismy z rana
teraz mały drzemkuje. Polusia zazdroszcze powera , mnie dzis czeka pieczenie ciasta bo M mial imieniny w czwartek i musze do pracy mu upiec ;-), przy okazji bedzie cos słodkiego w domu , a M bedzie musial ALanem sie zajac na dłuzej , zobacze wieczorem efekty
mysza-niezle tempo
U nas ok, katarek jeszcze mamy i wyczyszczenie noska graniczy z cudem a ile przy tym łez , dzis mam na 14 do pracy i zaraz zmykam,ale na spcerku juz bylismy z rana
teraz mały drzemkuje. Polusia zazdroszcze powera , mnie dzis czeka pieczenie ciasta bo M mial imieniny w czwartek i musze do pracy mu upiec ;-), przy okazji bedzie cos słodkiego w domu , a M bedzie musial ALanem sie zajac na dłuzej , zobacze wieczorem efekty
mysza-niezle tempo
M
myszowata
Gość
polusia też mam dziś dużo energii i dobry humorek - powód to zapewne przespana nocka i słonko za oknem
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
polusia, ja też mam jakiegoś powera dzisiaj wszystko zrobione posprzątane, zupka gotowa, pyzy zrobione i zrobiłam mężowi Pijaka ciato Dzieciaki śpią a ja mam chwilę, a później pofarbuję se włoski
a my noc koszmarna, Franko męczył katar jakas masakra i rano pojechaliśmy do lekarza. katar od zębów, ale Franko ma zapalenie krtani i robimy inhalacje. teraz usypia bo choroby mu nie straszne i wariował od rana. Teraz robię obiad i po południu na angielski ze starszakami pędzimy miłego dnia zajrzę pod wieczór.
Agulka61
Fanka BB :)
A ja humoru wogle nie mam...znowu dol wraca. Bo D pow ze raczej nie bedziemy nadbudowy robic bo to nie ma sensu bo to i tak 1 dom.
M
myszowata
Gość
Dziewczyny wyszedł nam kolejny ząbek, ale tak dziwnie bo chyba czas na kolejną górną jedynkę a tu mamy dwójkę, myślicie, że wsio ok?
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Pewnie, że ok u Dawida też tak wychodziły dziwacznie
M
myszowata
Gość
Cc dzięki, uspokoiłaś mnie....uf
reklama