reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

WItam się

Żadko pisze bo nie mam po prostu sił:-(
Nie wytrzymałam i musiałam zrobić sobie kawkę taką słabiutką ale i tak mam wyrzuty sumienia nie powinnam pić kawy w ciąży:no::no::no:
Mówię Wam ledwo żyje:wściekła/y::wściekła/y:
Dom zarasta brudem, robie tylko to co absolutnie muszę:baffled::baffled:
Niech to już minie ratunkuuu!!

Do tego Igor ma jakąś bakterie chyba bo w środe zrobiłam mu wymaz z nosa i gardła i do tej pory wyników nie ma więc pewnie tam coś uchodowali :crazy::crazy: Zaś antybiotyk:no::no:

Za to piękna pogoda od dwóch dni więc nie jest tak przerażająco smutno:-):-)
BUziaki i miłego dnia:-)

reklama
witajcie
ja wrocilam i nadrabiam, moze sie uda zanim pawelek wstanie... potem cos naskrobie...

ale napisalyscie!! ciezko nadrobic!!
ale ale
mysza Gratulacje 4 zeby:szok::szok::szok::szok: u nas nadal dwa ale gorna jedynka podejrzewam alda moment...

moniska tez gratki kolejnego:tak:

polka gratulacje z powodu slubu!!!, szkoda ze moj nie wpadana taki pomysl he he

ja wykonczona i nie mam juz sil na wyjazdy zas tydz w domku jak fajnie!!;-)

Ostatnia edycja:
Witam! U nas nocka ok. kornelka teraz siedzi w lezaczku i oglada bajki ale jakas maruda dzis z niej... A sie wczoraj wkurzylam i jednak juz zgody ze szwagierka nie bedzie... Byla druga siostra Darka wczoraj u nas i ona Darka napal w centralnym a on ze tak cieplo po co a ona to chociaz dziadkom napal,bo slyszalam ze wogle nie palisz tylko beata caly czas! No kuzwa! szkoda ze ja tego nie slyszalam bo bym pow ona sie do nieczego nie doklada to niech pali i robi cos w zamian a nie mieszka za darmo i jeszcze kase od rodzicow ciagnie!!! Boniu mam dosyc tego domu...

Wiecie, sama jestem w szoku z tymi zębami:szok:
F. o dziwo dobrze to znosi, tzn raz wymiotowal, nocki ok, gorzej z drzemkami w dzien:-( No i strasznaaaaaa maruda, caly czas jeczal, ale teraz wiem dlaczego, biedactwo moje.
ale generalnie zuch chlopak!:)

neska duzo sily dla Ciebie!!! Oj jak sobie przypomne pierwszy trymestr ggggrrr, ale kawa nie zaszkodzi od czasu do czasu:tak:

I ja sie witam!

Wyspana jestem, bo M wstawal cala noc, jak placz Redanka nie uslyszal, to kopniak go dobudzil...hehehe....;-)

U nas dzisiaj piekny mroznawy dzionek...zaniedlugo na spacer-zakupki zmykamy.

Milego Dnia!

Korzystam z chwili spokoju i witam sie.nocka koszmarna,latałam od jednego do drugiegoo 3,30.Mały cały w gorączce, wymiotował każdy łyk wody:( i lekarstwa.Milenka się obudziła na mleczko,ledwie usnęła to synek zaczął znowu pojekiwac,siedziałam przy nim.Zamówiłam wizytę domową.Chyba wirusówka jakaś bo młody nie kaszle,lekki katar ma.Milenka za to kaszel suchy meczący i nic więcej.Zmykam ogarnąć chatę i pościel wypraną powiesić.Obiad jakiś rosołek chyba ,może synek zje.Do miłego

dzień dobry dziewczynki :)
ale mam dziś powera mówię Wam, zdążyła już zrobić pierogi z serem białym takie na słodko, wysprzątać kuchnię, odkurzyć cały dom, wymyć podłogi. jeszcze pranie powieszę i już na dziś wszystko co było zaplanowane :)
mała nockę przespała ładnie pobudka o 7 mleczko i jak wróciłam ze szkoły to o 8L:15 położyłyśmy się na godzinkę jeszcze spać :)
teraz też już usypia.
ja dziś do szkoły dla rodziców jadę, pisałam Wam o tym jak wychowywać dziecko. mam nadzieję że coś mądrego się dowiem:)

frotka zdrówka dla Twoich maluszków a dla Ciebie siły , wysyłam siłę kabelkami :), dotarła ?

neska kochana dla Ciebie również duży siły i wytrwałości. będzie dobrze :)

mysz[ szalejecie z tymi zębami :) poczekajcie na nas :)

heronek fajnie że się wreszcie troszkę wyspałaś, dobrze że mężulko reaguje na kopniaki :)

miłego dzionka życzę :)

reklama
Do góry