reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
mysza m gratuluję ząbków. Ale się wymęczył jak mu 3 naraz wyszły. Mojemu Olkowi idą parami i też jest niezła jazda przez to.

A tak wogóle to witam się wieczorowo. U mnie dzień może być, Olek był dosyć grzeczny. Byłam w leclercu i kupiłam mu welurkowe spodenki za ok. 14zł, welurkowe półśpiochy za 12zł i bawełniane za 11zł. Poza tym wydałam majątek na jogurciki dla niemowląt i owoce, bo musiałam kupić hippa, które są niestety najdroższe, bo tylko hipp ma np. samą morelę i samą brzoskwinię, z innych firm są z jabłkami, które w słoiczkach są gotowane i mogą działaćzapierająco, a my musimy z tym niestety uważać bo Olek ma z tym częste problemy.
Wogle ostatnio Olek późno zasypia, bo ok 22 i mało czasu dla siebie mam niestety, a w dzień też mało śpi więc jak tylko Ł jest w domu to mogę cokolwiek zrobić. A Olka to trzeba mieć teraz ciągle na oku, bo raczkuje, a właściwie to nie jest normalne raczkowanie, tylko tak śmiesznie ma podkulone te nóżki i jakoś się przemieszcza;) i wstaje przy każdej okazji jak się ma czegoś wyżej złapać.

mysza m gratuluje zebolków:)

M własnie usypia małego a potem piwko z okazji urodzinek sobie wypijemy.Ja juz spakowana i niestety netu tam nie bede miała takze jakby co to do polusi napisze smsa co u nas.Bartus jakis niespokojny przez te zębolki,ale chyba sie udało.

Mysza gratuluje ząbków:)Piekny uśmiech będzie a u nas narazie nic nie widac.
Nesiaa chłopiec 8 lat powinien spać o tej porze a nie w tv wystepowac.Jest utalentowany ale na wszystko jest miejsce i czas.Ambicje rodziców...

Nesiaa chłopiec 8 lat powinien spać o tej porze a nie w tv wystepowac.Jest utalentowany ale na wszystko jest miejsce i czas.Ambicje rodziców...

Zgadzam się w 100%. No i ten napis na brzuchu 8 letniego dziecka SEXI, jak dla mnie porażka.:no:

oj dokładnie!!!. Na wszystko jest czas i odpowiednie miejsce!!! W tym przypadku dom i łóżko. Moje dzieci nigdy po za domem do tej pory nie były. I nie zamierzam tego zmieniać. Chłopiec strasznie wbity w ambicje, widać to po łzach na koniec werdyktu jury. Dołączam się do gratulacji !!! Aż 3 zęby. A u nas jeden i to wcale nie rośnie tylko stoi w miejscu. Drugi naciągnął dziąsło że szok, Franek szoruje nim po wszystkim i nic nie chce się przebić. No i Madziu i Bartusiu 3mam kciuki za pomyślna rehabilitację!!! Jesteście silni i zdolni. Dacie radę. Buziaki od e-ciotki i Oliwii. No a piątka od Franka, Wiktora i e-wujka.

Ostatnia edycja:
polusia też szukam dzianinowej sukienki, ale w sklepach nic takiego nie widziałam a to co zamówiłam z netu odesłałam bo tragedia.....
mysza gratulację z okazji aż trzech ząbków!

Co do tego chłopca z "mam talen" to dla mnie był słodki i bardzo fajny, szkoda, że nie przeszedł choć gdyby nawet przeszedł to i tak pewnie pojawiłby się łzy w odcinku finałowym...to udowadnia, że nie jest to brogram dla dzieci.....A co do napisu na brzuchu to chłopak sam tego nie wymyśli, albo rodzice albo ktoś z programu wpadł na ten "super" pomysł....

No i witam się niedzielnie:-) Nie śpimy już od godziny.....Ciężko zwłaszcza, że od 22 do 2 próbowałam bezskutecznie zasnąć...No nic mam nadzieję, że dzień będzie bardzie udany niż noc
Miłego dnia Wam życzę:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej dziewczyny :-)
my juz od 6 nie spimy .

Dzisiaj nocka troszke lepsza, bo pobudka o 12.30 , duzdanie do 2 i spanie do 6. Takze moze byc :-)

uciekam , bo troche smierdzi.. czyli kupa poszla :-)

Do góry