reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
mysza m gratuluję ząbków. Ale się wymęczył jak mu 3 naraz wyszły. Mojemu Olkowi idą parami i też jest niezła jazda przez to.

A tak wogóle to witam się wieczorowo. U mnie dzień może być, Olek był dosyć grzeczny. Byłam w leclercu i kupiłam mu welurkowe spodenki za ok. 14zł, welurkowe półśpiochy za 12zł i bawełniane za 11zł. Poza tym wydałam majątek na jogurciki dla niemowląt i owoce, bo musiałam kupić hippa, które są niestety najdroższe, bo tylko hipp ma np. samą morelę i samą brzoskwinię, z innych firm są z jabłkami, które w słoiczkach są gotowane i mogą działaćzapierająco, a my musimy z tym niestety uważać bo Olek ma z tym częste problemy.
Wogle ostatnio Olek późno zasypia, bo ok 22 i mało czasu dla siebie mam niestety, a w dzień też mało śpi więc jak tylko Ł jest w domu to mogę cokolwiek zrobić. A Olka to trzeba mieć teraz ciągle na oku, bo raczkuje, a właściwie to nie jest normalne raczkowanie, tylko tak śmiesznie ma podkulone te nóżki i jakoś się przemieszcza;) i wstaje przy każdej okazji jak się ma czegoś wyżej złapać.

mysza m gratuluje zebolków:)

M własnie usypia małego a potem piwko z okazji urodzinek sobie wypijemy.Ja juz spakowana i niestety netu tam nie bede miała takze jakby co to do polusi napisze smsa co u nas.Bartus jakis niespokojny przez te zębolki,ale chyba sie udało.

Mysza gratuluje ząbków:)Piekny uśmiech będzie a u nas narazie nic nie widac.
Nesiaa chłopiec 8 lat powinien spać o tej porze a nie w tv wystepowac.Jest utalentowany ale na wszystko jest miejsce i czas.Ambicje rodziców...

Nesiaa chłopiec 8 lat powinien spać o tej porze a nie w tv wystepowac.Jest utalentowany ale na wszystko jest miejsce i czas.Ambicje rodziców...

Zgadzam się w 100%. No i ten napis na brzuchu 8 letniego dziecka SEXI, jak dla mnie porażka.:no:

oj dokładnie!!!. Na wszystko jest czas i odpowiednie miejsce!!! W tym przypadku dom i łóżko. Moje dzieci nigdy po za domem do tej pory nie były. I nie zamierzam tego zmieniać. Chłopiec strasznie wbity w ambicje, widać to po łzach na koniec werdyktu jury. Dołączam się do gratulacji !!! Aż 3 zęby. A u nas jeden i to wcale nie rośnie tylko stoi w miejscu. Drugi naciągnął dziąsło że szok, Franek szoruje nim po wszystkim i nic nie chce się przebić. No i Madziu i Bartusiu 3mam kciuki za pomyślna rehabilitację!!! Jesteście silni i zdolni. Dacie radę. Buziaki od e-ciotki i Oliwii. No a piątka od Franka, Wiktora i e-wujka.

Ostatnia edycja:
polusia też szukam dzianinowej sukienki, ale w sklepach nic takiego nie widziałam a to co zamówiłam z netu odesłałam bo tragedia.....
mysza gratulację z okazji aż trzech ząbków!

Co do tego chłopca z "mam talen" to dla mnie był słodki i bardzo fajny, szkoda, że nie przeszedł choć gdyby nawet przeszedł to i tak pewnie pojawiłby się łzy w odcinku finałowym...to udowadnia, że nie jest to brogram dla dzieci.....A co do napisu na brzuchu to chłopak sam tego nie wymyśli, albo rodzice albo ktoś z programu wpadł na ten "super" pomysł....

No i witam się niedzielnie:-) Nie śpimy już od godziny.....Ciężko zwłaszcza, że od 22 do 2 próbowałam bezskutecznie zasnąć...No nic mam nadzieję, że dzień będzie bardzie udany niż noc
Miłego dnia Wam życzę:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej dziewczyny :-)
my juz od 6 nie spimy .

Dzisiaj nocka troszke lepsza, bo pobudka o 12.30 , duzdanie do 2 i spanie do 6. Takze moze byc :-)

uciekam , bo troche smierdzi.. czyli kupa poszla :-)

Do góry