reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
było cudownie :) już w domku, w główce szumi od czerwonego wina ale jestem dziś szczęśliwa Czułam się jak na pierwszej randce. Wrzucao fotkę niespodzianki na zamknięte forum:) mój mąż poprosił mnie drugi raz o rękę :) 25-grudzień chrzest i ślub kościelny już przyklepane :) buziaki dla wszystkich dzisiejszych jubilatów i solenizantów o których nie pamiętałam ale wybaczyćie takie święto :) Franko śpi słodko. Teściowa pierwszy raz go kładła spać :) udało jej się.

wow ... aż pozazdrościłam ;D cudownie polka ... cudownie :)

3mamy kciuki za udaną imprezę :)

myszowata buziaki soczyste dla Franczeska :)

Ajentka Marcelkowi cmok w czółko proszę przekazać :)

Dzisiaj Miły mój w domu jest - rzecz niebywała - Antoni śpi po śniadanku a ja dopijam cappuccino i zabieram się za robienie zupki. Później jedziemy do parku chorzowskiego na long spacer ;D

Wczoraj oglądaliśmy Lektora - polecam Ladies :)

Witajcie :)
nocka spokojnie przespana, butle zjedzone ładnie a teraz dziewczynki bawią się razem klockami:) mówię Wam jak to śmiesznie wygląda , duża buduje a mała burzy :)

ja dziś jadę sobie do chińskiej restauracji na obiadek, nie wiem czy M ze mną pojedzie czy nie, zobaczymy. podejdę sobie też na zakupy może kupię sobie jakiś fajny sweterek :)

myszowata buziaki dla Frania *)

ajentka dla Marcela też *)

polka ale fajnie że się udała Wam rocznica, oby takich świątecznych dni jak najwięcej :)

marciaa nic się nie stresuj, zobaczysz będzie dobrze i chrzciny się udadzą :)

miłej soboty :)

madzia84 100lat dla męża :)

myszowata,ajentka caluski dla dzieci:)

marciaa powodzenia na chrzcinach i miłego wspólnego świętowania:)
No stres będzie dobrze!!!
A u nas w sumie dzień jak codzień teraz gotuje po południu sprzątne łazienkę i dalej świętowanie bo mamy gości :) Franio śpi na dworze. Dziś gadał do rybek w oczku wodnym :) był zachwycony. Zauważyliśmy że jak chce się pochwalić że coś nowego zrobił to krzyczy tata. A jak mu jest źle to mama. No i mówi "ne" jak czegoś nie chce :) łobuz uwielbia pokój starszych. Jak tylko jest okazja to zaraz do nich zwiewa :) Starsze piszą list do św.Mikołaja :) i wiecie co Oliwia napisała pierwsze że chce ... Siostrę :) he he o nie !!!. Stanowczo protestuje. Więc dopisała że może być kuzynka :) he he no i to się spełni bo brat będzie miał Julie :) nic narazie uciekam. Dziękuję za miłe słowa kolejny raz i za życzenia. A pierścionek nawet pasuje jak ulał :) szok!!! No i ma gust mąż. Miłego dnia!!!

reklama
było cudownie :) już w domku, w główce szumi od czerwonego wina ale jestem dziś szczęśliwa Czułam się jak na pierwszej randce. Wrzucao fotkę niespodzianki na zamknięte forum:) mój mąż poprosił mnie drugi raz o rękę :) 25-grudzień chrzest i ślub kościelny już przyklepane :) buziaki dla wszystkich dzisiejszych jubilatów i solenizantów o których nie pamiętałam ale wybaczyćie takie święto :) Franko śpi słodko. Teściowa pierwszy raz go kładła spać :) udało jej się.
Oj odpisuje szybko bo 25 grudzien to najlepszy dzien na slub!!!!!!!!!! Mu tez bralismy slub 25:) Gratuluje!!!!

Buziaki dla Franusia i Marcelka!
Marciaa
udanej imprezy! i zero stresu! Ucaluj Nicosia bo to jego swieto jutro!

A tak wogole to sie witam:) Piekny dzien dzis. Ola juz po spacerku, obiadku i teraz drzemkuje.
Milego dnia!

Ostatnia edycja:
Do góry