M
myszowata
Gość
Marciaa udanych chrzcin życzę, będzie dobrze, nie steresuj się;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
było cudownie już w domku, w główce szumi od czerwonego wina ale jestem dziś szczęśliwa Czułam się jak na pierwszej randce. Wrzucao fotkę niespodzianki na zamknięte forum mój mąż poprosił mnie drugi raz o rękę 25-grudzień chrzest i ślub kościelny już przyklepane buziaki dla wszystkich dzisiejszych jubilatów i solenizantów o których nie pamiętałam ale wybaczyćie takie święto Franko śpi słodko. Teściowa pierwszy raz go kładła spać udało jej się.
chrzciny
Oj odpisuje szybko bo 25 grudzien to najlepszy dzien na slub!!!!!!!!!! Mu tez bralismy slub 25 Gratuluje!!!!było cudownie już w domku, w główce szumi od czerwonego wina ale jestem dziś szczęśliwa Czułam się jak na pierwszej randce. Wrzucao fotkę niespodzianki na zamknięte forum mój mąż poprosił mnie drugi raz o rękę 25-grudzień chrzest i ślub kościelny już przyklepane buziaki dla wszystkich dzisiejszych jubilatów i solenizantów o których nie pamiętałam ale wybaczyćie takie święto Franko śpi słodko. Teściowa pierwszy raz go kładła spać udało jej się.