reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

O rraju, widzę, że nie tylko ja nie mogę spać.
Ja to co godzinę na siku :( całą noc :(
Witam niedzielnie.
Mój dzieć ostatnio jest nieznośny. Nic, tylko by pełzał po podłodze a kojec już be.
Czekamy na ząbki, a tu jeszcze nie ma śladu.

miłego dnia

reklama
dobry kochane:)
leniu****e i mi z tym dobrze:)
gosci mamy jeszcze do wieczora. W ogole po 24 to sie impreza zrobiła i potańcówka ;O
impreza udana serio w kosciele mi czas tak minął szybko.Niko sie rozgladał. W ogole bysmy sie psoznili bo mi do gory zle zegar chodzi 17 była a Niko spał mama wjezdza i mowi ze juz 17.15 budz go! w 10 minut nakarmiony ubrany on i ja-ale miałam sprinta no i co bylismy pierwski :) Niko pod koniec chcial krzesła dewastować :-)
tylko laaaaało jak z cebra dawno tak nie padało
a w domu to poszedł spac po 21 tak gadał da-da nienie i wyzywał usmiechał sie ze wszystkim sie tak podobał :))))))))))))))))))
ciesze sie ze mam juz to za sobą
wreszcie mam aniołka ;)

no nic dopijam kawke ubieram sie i sniadanko do pozniej :**

ps. myszam ale twoj Franulek idziez kłami ja cie krece normalnie chyba bedzie miał najw zabków

Witajcie!

mysza m gratulacje zabkow!

Marciaa super, ze tak ladnie sie udalo!

madzia kciuki zacisniete za rehabilitacje!!!!

U nas dzianinowych sukienek pogrom w sklepach. W zeszlym tygodniu sobie kupilam nawet dwie z New Look...;-)
A Mlody rzadzi od 5. Najpierw M wstal, a od 6 ja siedze i sie bawie klcockami....Dzisiaj siostra sie zaoferowala i swezmie Mlodego na pare, musze sie wyspac i odreagowac....tyle miesiecy juz nie spalam....

Milej Niedzieli!

hello,
z mała już lepiej, o niebo lepiej:)już nie płacze całymi dniami i nocami(a to był koszmar)jest pogodna, ale nadal nie chce jeść:/wczoraj zjadła tylko dwa razy mleko po 200, i 1/3 obiadku i trochę bananka:/kurka wodna:(
dziś odstawiamy paracetamol i ibuprofen i zobaczymy co będzie...
pójdziemy tez na spacerek na godzinkę bo zapowiada się piękny dzień:)
mysza m mega gratki za ząbki

Marciaa -fajnie że macie już to za sobą, i że się wszytko udało jak należy.Nas nadal to czeka, ale jeszcze nie wiem kiedy:/

madzia-mocno 3mam kciuki za Bartusia

o jeju już 9 miesięcy za nami:)

dzień dobry :)
kochana nocka u nas dziś rewelacja: mała spała do 8:30 potem śniadanko i dopiero teraz poszła spać. u nas dziś tak piękna pogoda i do tego 18 stopni więc po obiadku obowiązkowy spacerek, pójdziemy dziś nad jeziorka nakarmić kaczki i łabędzie :)

marti to dla Gabrysi *)

madzia dla Bartusia *) i trzymajcie się kochani tam na tym turnusie, dawajcie znać co tam u Was a ja przekaże dziewczynom na bb :)

wiecie oglądałam teraz Martynę Wojciechowską była w Kioto u gejsz. taka wycieczka właśnie do Kioto to marzenie mojego życia, może kiedyś się spełni. moja szwagierka była teraz w czerwcu w Japonii i bardzo jej się podobało, co prawda nie miała wiele czasu na zwiedzanie bo była na konferencji ale coś tam widziała. była między innymi też w Kioto, mówi że piękne miasto i te dziewczyny są śliczne. właśnie stamtąd przywiozła mi dwa kimona: różowe i śliwkowo-czarne. piękne :)

miłego dzionka życzę :)

Witam:)

Nocka ok,Bartus marudził,o 6.19 musiał mleko wypic te ząbki dawaja popalic bidulek.

My juz spakowani jestesmy jeszcze Bartus zje obiadek i po 14 wyruszamy.Dziękuje za kciuki!!!

dobrego dnia:)

marti buziak dla córusi:)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie i ja :-)
Czasu na forum brak, cos tam podczytam, ale i tak nie w temacie jestem.
U nas leci powolutku, zeby ida 2 na raz, troche maruda byl przez pare dni, nie bylo najgorzej ;-)
No, ale pobudki 7-7:15 :zawstydzona/y: Czasem przymknie oko do 8, ale rzadko. Wiec chyba bede sie musiala przyzwyczaic :-D Mimo wszystko sniadanie zawsze o 8 serwuje. W nocy bez herbatek i wody, tylko smok.
Na jedzenie Alexa nie moge narzekac, wszystko co podam jest dobre, je ladnie duze kawalki w obiadkach, biszkopty, pieczywko ryzowe. Czasem ma mniejszy apetyt na mleko, ale obiad zje zawsze :tak:

U nas juz zimno bardzo. Wieje, leje. Ostatnio byl sztorm, a wiatr taki mocny, ze myslalam, ze nas z lozek w nocy powyrywa :szok:
Dobra, zmykam obiad konczyc, postaram sie pozniej zajrzec ;-)
Pozdrawiam!

Do góry