reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

O rraju, widzę, że nie tylko ja nie mogę spać.
Ja to co godzinę na siku :( całą noc :(
Witam niedzielnie.
Mój dzieć ostatnio jest nieznośny. Nic, tylko by pełzał po podłodze a kojec już be.
Czekamy na ząbki, a tu jeszcze nie ma śladu.

miłego dnia

reklama
dobry kochane:)
leniu****e i mi z tym dobrze:)
gosci mamy jeszcze do wieczora. W ogole po 24 to sie impreza zrobiła i potańcówka ;O
impreza udana serio w kosciele mi czas tak minął szybko.Niko sie rozgladał. W ogole bysmy sie psoznili bo mi do gory zle zegar chodzi 17 była a Niko spał mama wjezdza i mowi ze juz 17.15 budz go! w 10 minut nakarmiony ubrany on i ja-ale miałam sprinta no i co bylismy pierwski :) Niko pod koniec chcial krzesła dewastować :-)
tylko laaaaało jak z cebra dawno tak nie padało
a w domu to poszedł spac po 21 tak gadał da-da nienie i wyzywał usmiechał sie ze wszystkim sie tak podobał :))))))))))))))))))
ciesze sie ze mam juz to za sobą
wreszcie mam aniołka ;)

no nic dopijam kawke ubieram sie i sniadanko do pozniej :**

ps. myszam ale twoj Franulek idziez kłami ja cie krece normalnie chyba bedzie miał najw zabków

Witajcie!

mysza m gratulacje zabkow!

Marciaa super, ze tak ladnie sie udalo!

madzia kciuki zacisniete za rehabilitacje!!!!

U nas dzianinowych sukienek pogrom w sklepach. W zeszlym tygodniu sobie kupilam nawet dwie z New Look...;-)
A Mlody rzadzi od 5. Najpierw M wstal, a od 6 ja siedze i sie bawie klcockami....Dzisiaj siostra sie zaoferowala i swezmie Mlodego na pare, musze sie wyspac i odreagowac....tyle miesiecy juz nie spalam....

Milej Niedzieli!

hello,
z mała już lepiej, o niebo lepiej:)już nie płacze całymi dniami i nocami(a to był koszmar)jest pogodna, ale nadal nie chce jeść:/wczoraj zjadła tylko dwa razy mleko po 200, i 1/3 obiadku i trochę bananka:/kurka wodna:(
dziś odstawiamy paracetamol i ibuprofen i zobaczymy co będzie...
pójdziemy tez na spacerek na godzinkę bo zapowiada się piękny dzień:)
mysza m mega gratki za ząbki

Marciaa -fajnie że macie już to za sobą, i że się wszytko udało jak należy.Nas nadal to czeka, ale jeszcze nie wiem kiedy:/

madzia-mocno 3mam kciuki za Bartusia

o jeju już 9 miesięcy za nami:)

dzień dobry :)
kochana nocka u nas dziś rewelacja: mała spała do 8:30 potem śniadanko i dopiero teraz poszła spać. u nas dziś tak piękna pogoda i do tego 18 stopni więc po obiadku obowiązkowy spacerek, pójdziemy dziś nad jeziorka nakarmić kaczki i łabędzie :)

marti to dla Gabrysi *)

madzia dla Bartusia *) i trzymajcie się kochani tam na tym turnusie, dawajcie znać co tam u Was a ja przekaże dziewczynom na bb :)

wiecie oglądałam teraz Martynę Wojciechowską była w Kioto u gejsz. taka wycieczka właśnie do Kioto to marzenie mojego życia, może kiedyś się spełni. moja szwagierka była teraz w czerwcu w Japonii i bardzo jej się podobało, co prawda nie miała wiele czasu na zwiedzanie bo była na konferencji ale coś tam widziała. była między innymi też w Kioto, mówi że piękne miasto i te dziewczyny są śliczne. właśnie stamtąd przywiozła mi dwa kimona: różowe i śliwkowo-czarne. piękne :)

miłego dzionka życzę :)

Witam:)

Nocka ok,Bartus marudził,o 6.19 musiał mleko wypic te ząbki dawaja popalic bidulek.

My juz spakowani jestesmy jeszcze Bartus zje obiadek i po 14 wyruszamy.Dziękuje za kciuki!!!

dobrego dnia:)

marti buziak dla córusi:)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie i ja :-)
Czasu na forum brak, cos tam podczytam, ale i tak nie w temacie jestem.
U nas leci powolutku, zeby ida 2 na raz, troche maruda byl przez pare dni, nie bylo najgorzej ;-)
No, ale pobudki 7-7:15 :zawstydzona/y: Czasem przymknie oko do 8, ale rzadko. Wiec chyba bede sie musiala przyzwyczaic :-D Mimo wszystko sniadanie zawsze o 8 serwuje. W nocy bez herbatek i wody, tylko smok.
Na jedzenie Alexa nie moge narzekac, wszystko co podam jest dobre, je ladnie duze kawalki w obiadkach, biszkopty, pieczywko ryzowe. Czasem ma mniejszy apetyt na mleko, ale obiad zje zawsze :tak:

U nas juz zimno bardzo. Wieje, leje. Ostatnio byl sztorm, a wiatr taki mocny, ze myslalam, ze nas z lozek w nocy powyrywa :szok:
Dobra, zmykam obiad konczyc, postaram sie pozniej zajrzec ;-)
Pozdrawiam!

Do góry