reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Miłosz ma gorączkę , Milenka marudna , zapowiada sie kolorowy tydzień...
Ju go dwa razy od 18 przebierałam bo budił sie mokruteńki.Dobrze że sie poci, wyjdzie choroba z niego.Męczy sie biedny ,nic nie chce tylko zebym była przy nim.Mój kochany ,ciągle dla mnie taki malutki.

Ostatnia edycja:
mysza m gratuluje zabkow,madzia trzymamy kciuki,marti buziaczki dla corci.
Ja juz w domku wloski sciete,spotkanko ze znajomymi udane. Ciagneli mnie na disco ale nie poszlam D by mi dal.:-D A moja mam wogle nie chciala mnie puscic do baru na piwo,pow ze do D zadzwoni mowie to dzwon on wie.:tak: Wypilam 2 piwka i sie upilam. haha...kiedy ja tyle wypilam nie pamietam!!! :-D

U nas od kilku nocy są pobudki co pół godziny :( Zęby dają popalić - jedna górna jedynka już się przebiła jakiś czas temu i sobie rośnie, a druga dzisiaj widziałam, że już wygląda przez dziurkę w dziąśle ;) A może to już dwójki się odzywają?

Heronek jak sie czujesz? udało się wyspac? Elenka tez się budzi ok 5, wiec wstajemy z kurami
a dziekuje, lepiej, bylam na miescie, pochodzilam nad rzeka, w kafejce spokojnie wypilam sobie kawke....ale jak wrocilam Redan dal mi popalic, chyba sie obrazil, ze go tak zostawilam....plakal caly wieczor, kolacji nie zjadl, sniadania zreszta tez nie, cycem gardzil...dzisiaj tylko obiadek byl i herbatki...ech

frotka zdrowka dla dzieci i wytrwalosci Tobie!

blu wspolczucia, wiem o co chodzi, u mnie tak jest juz od kilku miesiecy....

reklama
jezuuuu u nas wyszedł dziś SIÓDMY ząb!!! To 4 w ciagu 2 dni, boję się, że jak jutro rano wstaje to bedzie mial juz nawet zęby mądrości :-D

Do góry