reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witajcie!
ajentka Lilusia przesyła słodkie buziaki Marcelkowi:)
myszowata buziaki dla Frania!
Marciaa oby wam się wszystko udało!

My dzisiaj po basenie. Starsza plywa już na głębokiej wodzie, a młoda dzisiaj nurkowała i utrzymuje się sama w rękawkach na plecach i brzuchu. Mówię Wam, że ja bardziej przestraszona byłam niż Lila. teraz mała grandzi na podłodze a ja kawy muszę.
Miłej sobotki!

reklama
Oj ale tu dzis pustki. Nasz dzień dziś bardzo udany. Malutki grzeczny, zachwycony wizytą dziadków bawił się z nimi do wieczora. Po czym po kąpieli i butli padł zadowolony do łóżeczka. My już sami i właśnie popijam wiśnióweczkę wykonaną przez mojego tate.

Bardzo dziękujemy za wszystkie życzenia i buziaki. Marcel obcałowany za wszystkie czasy.:-D
Marciaa Na pewno wszystko się udało na cacy.:tak:

hej dziewczyny, doczytalam tylko o rehabilitacji Bartusia. Madzia trzymam kciuki :*

Polcia gratki :*
Kasaii zagladaj czesciej !

Ciekawa jestem co u mam, ktore wcale nie zagladaja... a w ciazy byly takie aktywne.

my dzisiaj w nocy prawie wcale nie spalismy.. na zmiane z mezem duzdalismy malego... nie wiedzielismy co jest, ciagle plakal i plakal.. juz myslalam, ze to brzuszek..
ale co sie okazalo... druga gorna jedyneczka wyskoczyla..
Caly dzien maruda... spal od dzisiaj tylko od 8-9.30 i od 14 do 14,20. Padl 18,50, ciekawe jaka bedzie dzisiejsza noc.

Marcia powodzonka, pewnie juz jestescie PO.

Dobra uciekam do pracy.

monia gratki z okazji kolejnego ząbka! u nas odziwo idzie dwójka zamiast kolejnej górnej jedynki:confused:
polusia szkoda, że nie mogę Ci towarzyszyć na obiadku i zakupach bo też brakuje mi takich wyjść.....
Franio dziękuję wszystkich ciocimo za życzonka i buziaczki:tak:
A my dziś byliśmy u znajomych. Było bardzo miło. Teraz zalegam przed tv a M na zakupach.
Miłego wieczorku Wam życzę:-)

myszowata no szkoda :( ale kochana wszystko przed nami :)

a ja na tych zakupkach sobie oczywiście nic nie kupiłam bo nie znalazłam tego co chciałam tzn, upatrzyłam sobie na necie taką fajna dzianinową sukienkę i taką chciałam sobie kupić a tu klapa nic takiego nie spotkałam. ale obiadek u chińczyka pycha :) zupka krabowa i łosoś ala mekong - pyszności :)

miłego wieczorku :)

Ogladam mam talent. Ten maluch jest niezly:) Ciekawe jakie talenty beda mialy nasze bable hihi

Dziewczyny a spotkalyscie sie juz kiedys? Bo pamietam, ze sie umawialyscie na jakis spacerek.

Jeny nie uwierzycie, ale mojemu dziecku na raz wyszły 3 ZĘBY!!! Mamy więc już 6 zęboli. :) To tłumaczy dlaczego ostatnio dał mi tak popalic:/

reklama
o ja to gratuluję :)

nesiaa bardzo bym chciała tylko my tak po całej Polsce rozsiane :) ale może kiedyś zrobimy zlot czarownic i wszystkie się spotkamy :)

Ostatnia edycja:
Do góry