reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witajcie!
ajentka Lilusia przesyła słodkie buziaki Marcelkowi:)
myszowata buziaki dla Frania!
Marciaa oby wam się wszystko udało!

My dzisiaj po basenie. Starsza plywa już na głębokiej wodzie, a młoda dzisiaj nurkowała i utrzymuje się sama w rękawkach na plecach i brzuchu. Mówię Wam, że ja bardziej przestraszona byłam niż Lila. teraz mała grandzi na podłodze a ja kawy muszę.
Miłej sobotki!

reklama
Oj ale tu dzis pustki. Nasz dzień dziś bardzo udany. Malutki grzeczny, zachwycony wizytą dziadków bawił się z nimi do wieczora. Po czym po kąpieli i butli padł zadowolony do łóżeczka. My już sami i właśnie popijam wiśnióweczkę wykonaną przez mojego tate.

Bardzo dziękujemy za wszystkie życzenia i buziaki. Marcel obcałowany za wszystkie czasy.:-D
Marciaa Na pewno wszystko się udało na cacy.:tak:

hej dziewczyny, doczytalam tylko o rehabilitacji Bartusia. Madzia trzymam kciuki :*

Polcia gratki :*
Kasaii zagladaj czesciej !

Ciekawa jestem co u mam, ktore wcale nie zagladaja... a w ciazy byly takie aktywne.

my dzisiaj w nocy prawie wcale nie spalismy.. na zmiane z mezem duzdalismy malego... nie wiedzielismy co jest, ciagle plakal i plakal.. juz myslalam, ze to brzuszek..
ale co sie okazalo... druga gorna jedyneczka wyskoczyla..
Caly dzien maruda... spal od dzisiaj tylko od 8-9.30 i od 14 do 14,20. Padl 18,50, ciekawe jaka bedzie dzisiejsza noc.

Marcia powodzonka, pewnie juz jestescie PO.

Dobra uciekam do pracy.

monia gratki z okazji kolejnego ząbka! u nas odziwo idzie dwójka zamiast kolejnej górnej jedynki:confused:
polusia szkoda, że nie mogę Ci towarzyszyć na obiadku i zakupach bo też brakuje mi takich wyjść.....
Franio dziękuję wszystkich ciocimo za życzonka i buziaczki:tak:
A my dziś byliśmy u znajomych. Było bardzo miło. Teraz zalegam przed tv a M na zakupach.
Miłego wieczorku Wam życzę:-)

myszowata no szkoda :( ale kochana wszystko przed nami :)

a ja na tych zakupkach sobie oczywiście nic nie kupiłam bo nie znalazłam tego co chciałam tzn, upatrzyłam sobie na necie taką fajna dzianinową sukienkę i taką chciałam sobie kupić a tu klapa nic takiego nie spotkałam. ale obiadek u chińczyka pycha :) zupka krabowa i łosoś ala mekong - pyszności :)

miłego wieczorku :)

Ogladam mam talent. Ten maluch jest niezly:) Ciekawe jakie talenty beda mialy nasze bable hihi

Dziewczyny a spotkalyscie sie juz kiedys? Bo pamietam, ze sie umawialyscie na jakis spacerek.

Jeny nie uwierzycie, ale mojemu dziecku na raz wyszły 3 ZĘBY!!! Mamy więc już 6 zęboli. :) To tłumaczy dlaczego ostatnio dał mi tak popalic:/

reklama
o ja to gratuluję :)

nesiaa bardzo bym chciała tylko my tak po całej Polsce rozsiane :) ale może kiedyś zrobimy zlot czarownic i wszystkie się spotkamy :)

Ostatnia edycja:
Do góry