reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Moj skrzat juz spi! Oby noc byla spokojna. Ja tez chyba zaraz uciekam bo strasznie mi sie ziewa:)
Dobranoc!

Ostatnia edycja:
reklama
e-kord buziak dla Lilki!!!

Mlody dzisiaj mi nie spal w dzien, probowalam przez godzine i w koncu sily mi opadly....no i o 5 juz byl zmeczony, no to ja go w samochod i do tesco sie przejechalismy, zeby czas zbic, bo w domu bym sama z maruda Mala nie wytrzymala...zaraz po kolacji zasnal w tempie ekspresowym.

A u nas dalej zawierucha, dobrze, ze chociaz troche zelzalo...

Dziekuje jeszcze raz dziewczynyza życzenia i za zagłosowanie na zdjęcie Milenki:)
Mirosia widziałam też dałaś zdjęcie małej na streetcom:)
Lilusi i Oleńce przesyłamy buźki:)
Madziu pozostaje sie cieszyc,że jest miejsce na rehabilitację dla Bartusia:)Będzie tylko lepiej:)
Polka gratulacje z okazji rocznicy:)Ciekawe co za niespodzianka Cię czeka po kolacji?:)
U nas chłodne nastroje ,dostałam życzenia i kwiatki ale żal na sercu jest za wczoraj i wogóle.Dzieciaczki to dzisiaj dokazywały.Miłosz zabierał wszystko co jego, nawet magnesy z lodówki dał wysoko.Nie dociera do jego główki co mówię, stał w kącie dzisiaj .Milena nie lepsza, jakby wyczuwała ,że o nią chodzi i pełzała do pokoju brata i wszedzie za nim:)Mało spała w dzień ,dwa razy po pół godziny i wieczorem już była marudna.Zostawiłam ją z tatą a z małym poszliśmy z paczkami na pocztę i do marche po makrelę wędzoną na pastę.We dwoje ich połozylismy i cisza i spokój:)Teraz troche nadrobię i trzeba popracowac.Miłego weekendu :)

hej dziewczyny

cale lata nie pisałam a dzis tak siedze w necie i szukam prezentow gwiazkowych i weszlam sobie na forum i widze ze tutaj nieoceniona skarbnica pomysłów :)

u nas ok. chociaz ostatnio mielismy gorsze dni bo Mlodej wychodzily wkoncu pierwsze zeby i byla mega temperatura, placze i wogole Magda cierpiala na maksa.
dzis juz tfu tfu ok i mamy wkoncu na koncie pierwsze dwie jedynki

ja jakos nie wprawiona w boju z zabkowaniem bo mojemu Synowi zeby wyszly szybko i praktycznie wszystkie pojawily sie bezbolesnie a z Mloda taki cyrk, az jej szkoda

poza tym tfu tfu wszystko gra, Mloda rosnie jak na drozdzach, jest duzo sprawniejsza od jej Brata gdy byl w jej wieku, raczkuje, staje sama, potrafi juz zrobic kilka kroczkow przy meblach, fajna panna z niej rosnie :)

a Mama i pracuje i zajmuje sie dziecmi i mezem ;) i nie ma czasu podrapac sie w tXXXX :sorry:

pozdrawiam serdecznie :)

Ostatnia edycja:
NesiaaBuziaczki dla Oleńki! :*
Polka Duuuuużo Miłości!

Marcel dziś już dużo lepiej i humorek zaraz lepszy.:tak: Jutro teście do nas wpadają, na obiadek zaprosiliśmy także w ciągu dnia na pewno nic nie napiszę więc Myszowata Duuuuże buziale dla Franka!:tak::-)

Marcia Dzięki za namiary, muszę sobie zamówić. A z herbatką jaśminową wpadaj, wpadaj bo ja straszna herbaciara jestem.:-D

Ojej Marcel by mi nie wybaczył oczywiście buziaki dla naszej kochanej Lilusi :*

Wow Kasaii dopiero teraz zauważyłam że urodziłaś dzieci tego samego dnia miesiąca. Nieźle to sobie wyliczyłaś!:-) A w ogóle to witaj i zaglądaj częściej. :tak:

Ostatnia edycja:
było cudownie :) już w domku, w główce szumi od czerwonego wina ale jestem dziś szczęśliwa Czułam się jak na pierwszej randce. Wrzucao fotkę niespodzianki na zamknięte forum:) mój mąż poprosił mnie drugi raz o rękę :) 25-grudzień chrzest i ślub kościelny już przyklepane :) buziaki dla wszystkich dzisiejszych jubilatów i solenizantów o których nie pamiętałam ale wybaczyćie takie święto :) Franko śpi słodko. Teściowa pierwszy raz go kładła spać :) udało jej się.

Ostatnia edycja:
było cudownie :) już w domku, w główce szumi od czerwonego wina ale jestem dziś szczęśliwa Czułam się jak na pierwszej randce. Wrzucao fotkę niespodzianki na zamknięte forum:) mój mąż poprosił mnie drugi raz o rękę :) 25-grudzień chrzest i ślub już przyklepane :)

Polka gratuluję:)Piękna niespodzianka:)Bardzo sie cieszę)bardzo:)

polka gratulacje!widziałam fotkę w galerii - romantyk z Twojego męża:tak:
e_kord buziaki dla Małej!
ajentka ucałowania dla Marcelka!

Witajcie:-)No i mamy weekend....a ja dziś jakaś nie w sosie....Jestem już tak przemeczona tym codziennym biegiem, że sił powoli nie starcza....A noc ok. Spaliśmy do 6.30:-)Ostatnio dzwoniła do mnie koleżanka i powiedziała, że jej córcia (ma 5 miesięcy)budzi się ok 5-6 zje i śpi do 11-12 - to się dziewczyna wyśpi:tak:
Miłego dnia:-)

reklama
Witajcie kochane

ja troche zalatana dzisiaj CHRZCINY-ale mam stres :-)
od wczoraj latanie i goście juz są.
Dobrze, ze mam moja kochaną mame baaardzo dużo mi pomogła.
Maludek śpi zjadł pieknie sniadanko kaszke 150 i jeszcze był głodny i zjadł mango! a potem ma melona zobaczymy;-)
ja mam na 11 fryzjera jeszcze

MYSZOWATA wszystkie NAJ dla Franusia :****
POLKA- GRATULUJE ale Ci zrobił niespodzianke fiu fiu pozazdroscic :(
Buziaki dla LILKI:*****
no i w ogole dla wszystkich marcowiątek

Do góry