reklama
co do obiadków, to Olek wogóle ostatnio nie chce jeść i mam nerwa oczywiście z tego powodu. Od wczoraj robię mu już zupki na wywarze, żeby chętniej jadł, no i rzeczywiście je chętniej bo otwiera wogóle buzię i nie ma odruchu wymiotnego, ale rewelacji co do ilości zjedzonej zupki to nie ma://
M
myszowata
Gość
polusia może go sumienie w końcu ruszyło....
A u nas chyba idzie druga górna jedynka i dwójka zarazem - z tego co udało mi się wypatrzyć bo przecież dotknąć się chłopak nie da....
A u nas chyba idzie druga górna jedynka i dwójka zarazem - z tego co udało mi się wypatrzyć bo przecież dotknąć się chłopak nie da....
naughty&happy
Mama Antoniego :D
Froteńka sto lat !!! od Antoniego męski cmok w policzek :-)
Zobacz załącznik 299947
madzia bardzo się cieszę, że tak szybko możecie zacząć rehabilitacje Cudownie :-):-):-)
Marciaa herbatka super - moja Mimi przywiozła ją z Chin, później mój Bro jak jechał to też dostał zamówienie ... a ost. w Silesi (w markecie) widziałam, że można kupić :-)
My dzisiaj również na chałupki poszliśmy Najpierw Pluta kupiliśmy a później mega długi spacer (zakończony deszczem) i do Sisi na herbatkę ;-)
Antoni po kolacji, kąpie się z Miłym moim i Mimi mą a ja sekundę nad cappuccino mam :-)
Zobacz załącznik 299947
madzia bardzo się cieszę, że tak szybko możecie zacząć rehabilitacje Cudownie :-):-):-)
Marciaa herbatka super - moja Mimi przywiozła ją z Chin, później mój Bro jak jechał to też dostał zamówienie ... a ost. w Silesi (w markecie) widziałam, że można kupić :-)
My dzisiaj również na chałupki poszliśmy Najpierw Pluta kupiliśmy a później mega długi spacer (zakończony deszczem) i do Sisi na herbatkę ;-)
Antoni po kolacji, kąpie się z Miłym moim i Mimi mą a ja sekundę nad cappuccino mam :-)
kurcze pieczone, Gabrys zjadła dziś tylko dwa razy mleko po 200, i odrobine kaszki a od 6 już śpi...
biedactwo moje kochane((
Madzia- ja również trzymam mocno kciuki za Bartusia, i oczywiście nie jest to za wcześnie, super że już macie taką szansa, wszystko będzie dobrze, moc buziaków:*****
biedactwo moje kochane((
Madzia- ja również trzymam mocno kciuki za Bartusia, i oczywiście nie jest to za wcześnie, super że już macie taką szansa, wszystko będzie dobrze, moc buziaków:*****
Witajcie kochane
Ja już dzisiaj po jednym pakowaniu "gratów" , mówię Wam ile tego, a większość na śmietnik. No ale jakoś poszło. Pisze krótko, bo Lila nie daje. Tak zasuwa na tych raczkach, że trzeba bardzo uważać, bo jeszcze chce wstawać uh.
Polusia ja też tę włókninę użtwałam. a twój m to się chyba zrehabilitował
Polka życzę Wam jeszcze wielu takich rocznic. Duuuuuuuuuuuuuużo miłości!
Frotka Sto lat!
Nesiaa buziaki dla Oleńki od Lilusi!
Marti, a moze to ząbki, w końcu u Gabrysi już czas. Zdrówka dla niuni!
Ja już dzisiaj po jednym pakowaniu "gratów" , mówię Wam ile tego, a większość na śmietnik. No ale jakoś poszło. Pisze krótko, bo Lila nie daje. Tak zasuwa na tych raczkach, że trzeba bardzo uważać, bo jeszcze chce wstawać uh.
Polusia ja też tę włókninę użtwałam. a twój m to się chyba zrehabilitował
Polka życzę Wam jeszcze wielu takich rocznic. Duuuuuuuuuuuuuużo miłości!
Frotka Sto lat!
Nesiaa buziaki dla Oleńki od Lilusi!
Marti, a moze to ząbki, w końcu u Gabrysi już czas. Zdrówka dla niuni!
Agulka61
Fanka BB :)
ekord sto lat dla corci!! Ja jutro jade do lublina do znajomej do fryzjera sama i na piwko skocze juz sie umowilam ze znajoma. Nie pamietam kiedy bylam sama gdzies bez dziecka i bez męża.
reklama