reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
dziewczynki może któraś mi doradzi, muszę okryć rośliny w ogrodzie na zimę i znalazłam na allegro taki cóś AGROWLÓKNINA BIAŁA 130g 0,8m / 100mb GRUBA ZIMA (1317480282) - Aukcje internetowe Allegro może ktoś wie czy to się nada?
Kochana też tego używamy :) i babcia ekspertka chwali to. Ja miałam czarną ale kolor nie ważny. ↲
No i dziękujemy za życzenia wszystkim.↲
madzia84 jedź pewnie, Bartuś da radę jest silnym chłopcem!!!.

wiecie co padam już na twarz, Franek chodzi już za obie rączki i nic go poza tym nie interesuje, no może stanie przy meblach na trzęsących się nóżkach co wymaga asekuracji, więc nic nie robię tylko z nim na podłodze siedzę, teraz zapięłam go w foteliku by mieć chwilę luzu....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pisałam wcześniej, ale net mi padł i nie poszło.

frotka 100 lat!
wszystkim dzieciom z kolejnymi miesiącami najlepszego!
wszystkim chorowitkom zdrówka!

u nas ok :-) wiatru nie ma (ale płot sąsiada lezy), chociaz ponuro, ale wybieramy sie na spacer...

Madzia świetnie, że tak szybko!

reklama
Moje tez mało zjadło,teraz drzemkuje.Bartus jakis nerwowy jest wyobrazscie sobie ze tak mocno szoruje sobie dziasełka ze krewka z tej strony co zębolek jest leciał ale malutko.A i zgrzyta nimi co mnie wnerwia a on sie z tego smieje.

Do góry