reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Dzień dobry:) a nas słoneczko przywitalo :) właśnie pranie wywiesilam na dworze i biorę się za porządek:) a wieczorem jedziemy na kolacje do Kalisza a co jeszcze to nie wiem bo to niespodzianka :) wcześniej na pewno rodzinka M. przyjdzie na "drinka" (czytaj. Flaszka :(). Więc muszę jakieś zakaski zrobić. A jutro 8lat odkąd oficjalnie jesteśmy ze sobą ale ten czas leci. Wiecie jaką manie ma mój Franko ściąga wszystkie spodnie :) dziś już mu z 15razy zakładałam :) a teraz rozbroił karuzele i starsze mówią że zrobił sobie wędke i faktycznie tak to wygląda. Idę sprzątać za godzinkę znów wpadne.

Hej, hej
chyba nie nadrobię wszystkiego bo troszke mnie nie było:(
polka,frotka wszystkiego naj naj naj
mirosia , wy się cieszycie z kolejnych zebów, a my nadal nic-gratuuję
Oleńko-samych słodkości i dużo miłości
Od środy mamy meksyk w domu, mała cały czas prawie płacze, mało śpi i je, wczoraj byliśmy w szpitalu, ma wirusowe zapalenie gardł i chyba też zęby idą żółwim tempem ale chyba idą, doktor powiedziała że ma spuchnięte dziąsła i przekrwione śluzówki, no i te dwie białe plamki, które są już od 4 miesięcy;/ ale moi że to żeby, tylko nie mogą się jakoś przebić...
w środe mała miała temp 39, 4 kurcze ale się wycierpiała mowię Wam, dzis już troche lepiej, mniej płacze, ale nadal mało je i krótko śpi;/

marti zdrowia dla Małej!
mirosia gratki wielkie!
nesiaa ucałowania dla córci!
polka mój też ściąga portki, a także nauczył się już pozbyć kaftanika do karmirnia w trakcie jedzenia, a nawet pieluchy jak leży już tylko w niej i czeka na kąpiel:szok:
polusia olewka totalna i stoicki spokój, niech się produkuje na zdrowie! W końcu mu minie i jeszcze będzie Cię przerpraszał:tak:

A mnie od 3 dni głowa boli i to jak:zawstydzona/y::dry:Szczęśliwie Mały dał mi dziś obrać ziemniaki i zrobić sałatkę, a teraz sobie drzemkuje.....U na wreszcie słonko wyszło, jeśli pogoda sie utrzyma (w co wątpie) to zaliczymy spacer:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wiecie co zadzwonili do mnie z oddziału dzieciecego i zwolniło sie jedno miejsce na rehabilitacje i jedziemy w tą niedziele takze nie bedzie Nas 3 tyg,bardzo sie ciesze,ale z drugiej strony sie boje czy nie za szybko od operacji.Własciwie kardiochirurg i kardiolog mówlili ze moze byc juz rehabilitowany.

marti zdrówka dla córeczki!!!

Wiecie co adzwonili do mnie z oddziału dzieciecego i zwolniło sie jedno miejsce na rehabilitacje i jedziemy w tą niedziele takze nie bedzie Nas 3 tyg,bardzo sie ciesze,ale z drugiej strony sie boje czy nie za szybko od operacji.Własciwie kardiochirurg i kardiolog mówlili ze moze byc juz rehabilitowany.

Jeśli lekarze mówią, że może być rehabilitowany to trzeba im zaufać :tak: Myslę że u dzieci to im wcześniej tym lepiej. Nie martw się, wszystko będzie dobrze:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry