reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Dzień dobry:) a nas słoneczko przywitalo :) właśnie pranie wywiesilam na dworze i biorę się za porządek:) a wieczorem jedziemy na kolacje do Kalisza a co jeszcze to nie wiem bo to niespodzianka :) wcześniej na pewno rodzinka M. przyjdzie na "drinka" (czytaj. Flaszka :(). Więc muszę jakieś zakaski zrobić. A jutro 8lat odkąd oficjalnie jesteśmy ze sobą ale ten czas leci. Wiecie jaką manie ma mój Franko ściąga wszystkie spodnie :) dziś już mu z 15razy zakładałam :) a teraz rozbroił karuzele i starsze mówią że zrobił sobie wędke i faktycznie tak to wygląda. Idę sprzątać za godzinkę znów wpadne.

Hej, hej
chyba nie nadrobię wszystkiego bo troszke mnie nie było:(
polka,frotka wszystkiego naj naj naj
mirosia , wy się cieszycie z kolejnych zebów, a my nadal nic-gratuuję
Oleńko-samych słodkości i dużo miłości
Od środy mamy meksyk w domu, mała cały czas prawie płacze, mało śpi i je, wczoraj byliśmy w szpitalu, ma wirusowe zapalenie gardł i chyba też zęby idą żółwim tempem ale chyba idą, doktor powiedziała że ma spuchnięte dziąsła i przekrwione śluzówki, no i te dwie białe plamki, które są już od 4 miesięcy;/ ale moi że to żeby, tylko nie mogą się jakoś przebić...
w środe mała miała temp 39, 4 kurcze ale się wycierpiała mowię Wam, dzis już troche lepiej, mniej płacze, ale nadal mało je i krótko śpi;/

marti zdrowia dla Małej!
mirosia gratki wielkie!
nesiaa ucałowania dla córci!
polka mój też ściąga portki, a także nauczył się już pozbyć kaftanika do karmirnia w trakcie jedzenia, a nawet pieluchy jak leży już tylko w niej i czeka na kąpiel:szok:
polusia olewka totalna i stoicki spokój, niech się produkuje na zdrowie! W końcu mu minie i jeszcze będzie Cię przerpraszał:tak:

A mnie od 3 dni głowa boli i to jak:zawstydzona/y::dry:Szczęśliwie Mały dał mi dziś obrać ziemniaki i zrobić sałatkę, a teraz sobie drzemkuje.....U na wreszcie słonko wyszło, jeśli pogoda sie utrzyma (w co wątpie) to zaliczymy spacer:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wiecie co zadzwonili do mnie z oddziału dzieciecego i zwolniło sie jedno miejsce na rehabilitacje i jedziemy w tą niedziele takze nie bedzie Nas 3 tyg,bardzo sie ciesze,ale z drugiej strony sie boje czy nie za szybko od operacji.Własciwie kardiochirurg i kardiolog mówlili ze moze byc juz rehabilitowany.

marti zdrówka dla córeczki!!!

Wiecie co adzwonili do mnie z oddziału dzieciecego i zwolniło sie jedno miejsce na rehabilitacje i jedziemy w tą niedziele takze nie bedzie Nas 3 tyg,bardzo sie ciesze,ale z drugiej strony sie boje czy nie za szybko od operacji.Własciwie kardiochirurg i kardiolog mówlili ze moze byc juz rehabilitowany.

Jeśli lekarze mówią, że może być rehabilitowany to trzeba im zaufać :tak: Myslę że u dzieci to im wcześniej tym lepiej. Nie martw się, wszystko będzie dobrze:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry