reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witajcie!

frotka kochana wszystkiego Naj, duzo zdrowka oraz kochanych, usmiechnietych dzieciaczkow!!!!

Olenka wielki buziak dla Ciebie!

polka cudownej rocznicy z mezem!

Nocka, mimo wichury, spoko. ja nie moglam spac, ale Redankowi nie przeszkadzalo...Za to pobudka o 3 i oczy szeroko otwarte...Ale jakos dospalismy, na zmiane z M, z przerwami do 6.
Wczoraj przyszla do nas pielegniarka srodowiskowa, Mlody wazy 10,3 kg. Wiec w 5 tyg przybral tylko 300g. Wiecej spala, niz zbiera tluszczyku..hehehe. I juz ma 74cm. Mlody jest do tylu z paroma rzeczami, ale bardzo do przodu z chodzeniem, wiec mam sie nie martwic. Tylko znowu do lekarza mam isc z ta wysypka, bo sie zaognila. Prawdopodobnie uczulenie na enzymy w krowim mleku.....No i trzeba masci ze sterydami. Ale ci lekarze tu sa do d...., wiec nie wiem czy pomoga....ech

Milego Dzionka!

Hejka dziewczynki!!
Dawno się nie odzywałam, ale Olek na nic mi nie pozwalał, miał jakiś gorszy okres, pewnie przez te zęby. Mamy już dwójki. kurcze kiedy będzie wkońcu przerwa z tymi zębami :confused:
Pogoda do bani, więc kipimy w domu.
Już marudzi, więc znowu nie nadrobię BB:/
no nic zajrzę później... jak mi mały da oczywiście..

Frotka NAJLEPSZEGO!!!!!!

wiolonczela napisz do allegro jet tam centrum rozstrzygania sporów niech się tym zainteresują w końcu za coś kasę biorą.

a ja mam doła i jadę sobie do przyjaciółki jak tylko Pola się obudzi, niech M też trochę się nią zajmie.
a ja podejrzewam , ze alegro kaze Was sie dogadac albo zalozyc sprawe o oszustwo.
Ja zaplacilam za baner do sklepu i nikt mi go nie przyslal. Fakt ze male pieniadze, ale zawsze.
No to kazali mi isc na policje, bo oni nic nie moga zrobic.

Pawelek jak zwykle walczyl w nocy no i efektem jest to, ze spal z nami od 1. pozniej pobudka po 5 na mleko i spalismy do 8. Super...

Moniskabe kochana wiem, że tak powiedzą, bo juz pisałam do nich , kazali się dogadac i iść na policję , fajna pomoc .
No nic czekam co przesle , albo nie przesle. Z tydzien poczekam, zastanawiam się, czy mogę przy tym kurierze otworzyc ta przesyłkę, bo podejrzewam,że wysle mi nie tą kamerę, co kupiłam tylko jakies tanie byle co, i ewentuanie przy kuierze spisac protokół, co mi dostaczył, ale to niby zależy od ich życzliwości.
Moniskabe przykro mi z powodu sklepu bardzo, trzymałam kciuki, tez Cię to musiało wkurzyc tyle planów, potem przygotowań , no nic mam nadzieję, że rozkręci ci się allegro.

U nas dzis halny , mieszkam w beskidach , ale śniegu nie widac jeszcze na szyndzielnii, pada okropnie jest, w domu zimnica, pradem dogrzewam, achunku za prad się boje.
Herbatka wyglada apetycznie. Solenizantce sto lat

Ostatnia edycja:
Moniskabe kochana wiem, że tak powiedzą, bo juz pisałam do nich , kazali się dogadac i iść na policję , fajna pomoc .
No nic czekam co przesle , albo nie przesle. Z tydzien poczekam, zastanawiam się, czy mogę przy tym kurierze otworzyc ta przesyłkę, bo podejrzewam,że wysle mi nie tą kamerę, co kupiłam tylko jakies tanie byle co, i ewentuanie przy kuierze spisac protokół, co mi dostaczył, ale to niby zależy od ich życzliwości.
Moniskabe przykro mi z powodu sklepu bardzo, trzymałam kciuki, tez Cię to musiało wkurzyc tyle planów, potem przygotowań , no nic mam nadzieję, że rozkręci ci się allegro.

U nas dzis halny , mieszkam w beskidach , ale śniegu nie widac jeszcze na szyndzielnii, pada okropnie jest, w domu zimnica, pradem dogrzewam, achunku za prad się boje.
Herbatka wyglada apetycznie. Solenizantce sto lat
możesz otworzyć paczkę przy kurierze i to nie jest chyba zależne od jego życzliwości

Witam!!
Ale pada:((( Pogoda do bani!!! Chyba jestesmy uwiezione w domu.
U nas pobudka o 1 z placzem i poltorej godziny meczarni. Dostala czopek i usnela znow. Ciekawe czy te zeby w koncu wyjda??!!
Frotka 100 lat kochana!! Samych pogodnych chwil!!!
Polka a Wam 100 lat w szczesciu i milosci!!
Myszowata a moze dluga jazda samochodem zle na niego wplynela i ulewal??
Mirosia gratulujemy kolejnych zabkow!
Asia gratulujemy nowych umiejetnosci synka:)
Olenka dziekuje za zyczenia i zyczy wszystkim pozostalym solenizantom wszystkiego najjjjj!!!:)
Milego dnia!

Dzień dobry :)
ale paskudnie na zewnątrz. wieje tak że wszystko fruwa na podwórku:( aż się boję bo jak widzę te lamy na tarasie jak się kiwają, to strach patrzeć.
nocka ok, ranek za to gorszy bo włączyła syreny i wyła nie wiadomo z jakiego powodu ale w końcu usnęła i pospała do 9.
ja dziś do fryzjera jadę i do ciucholandu pogrzebać, może coś fajnego upoluję. z M nadal się kłócę, ale włączyłam olewtora i mam to gdzieś niech sobie gada na zdrowie.

nesiaa buziak dla Oleńki *)
polka 100 lat w miłości :)
gratuluję nowych ząbków i nowych umiejętności :) ale te nasze dzieciaki są uzdolnione :)

ciepłego dzionka a u tych co wieje wiatr oby Was nie zdmuchnął :)

hejka!!

u nas jakies rozpogodzenia, moze uda sie na spacerek wyskoczyc, mlody spi ja pranie musze porozwieszac, stas do pracy pojechal...
mlody spi juz cala noc bez problemow sie przestawil na niejedzenie w nocy, tylko o 5.30 lyka wody zrobil i spal do 7, super tak z taka jedna pobudka!!!!:-)
dzis jedziemyw gory;-)

frotka sto lat szczescia pomyslnosci!!:-):-):-)

myszowata jesli chodzi o pawla to tez zdarza mu sie ulewac w samochodzie, kiedys musialam go calego sama przebierac stojac na poboczu w niedozwolonym miejscu zaraz za wadowicami!!

mirosia gratkiz powodu tyytyylu zebow!! my mamy dwa dopieroz...;-) a ty bedziesz miala to z glowy:tak:

milego!!

reklama
witajcie:)Dziękuję za życzonka:)Byłyscie pierwsze i jak dotąd jedyne:)To miłe:)
Nocka spokojna ,dzieciaczki wyspane teraz za to dokazują.Przedszkole dzisiaj nieczynne.No i musze zmykać bo jakaś rozróba

Ostatnia edycja:
Do góry