ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Frotka 100 lat!!
Nocka super a pogoda znowu do bani! Miłego dnia!
Nocka super a pogoda znowu do bani! Miłego dnia!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja podejrzewam , ze alegro kaze Was sie dogadac albo zalozyc sprawe o oszustwo.wiolonczela napisz do allegro jet tam centrum rozstrzygania sporów niech się tym zainteresują w końcu za coś kasę biorą.
a ja mam doła i jadę sobie do przyjaciółki jak tylko Pola się obudzi, niech M też trochę się nią zajmie.
możesz otworzyć paczkę przy kurierze i to nie jest chyba zależne od jego życzliwościMoniskabe kochana wiem, że tak powiedzą, bo juz pisałam do nich , kazali się dogadac i iść na policję , fajna pomoc .
No nic czekam co przesle , albo nie przesle. Z tydzien poczekam, zastanawiam się, czy mogę przy tym kurierze otworzyc ta przesyłkę, bo podejrzewam,że wysle mi nie tą kamerę, co kupiłam tylko jakies tanie byle co, i ewentuanie przy kuierze spisac protokół, co mi dostaczył, ale to niby zależy od ich życzliwości.
Moniskabe przykro mi z powodu sklepu bardzo, trzymałam kciuki, tez Cię to musiało wkurzyc tyle planów, potem przygotowań , no nic mam nadzieję, że rozkręci ci się allegro.
U nas dzis halny , mieszkam w beskidach , ale śniegu nie widac jeszcze na szyndzielnii, pada okropnie jest, w domu zimnica, pradem dogrzewam, achunku za prad się boje.
Herbatka wyglada apetycznie. Solenizantce sto lat