reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Dziękuję kochane laseczki.Stuknie jutro kolejna cyferka i tyle.Miłosz dziś jak powiedziałam ile lat mam to powiedział że będę babcią:):):)Nieżle co?Tyle pociechy z tych dzieci, samo szczęście ,jak to cudownie,że są:)

witajcie!!! Uznaćie dziwna pora, ale to przez wiatr wczorajszy nie szło się zalogować :( u nas dzień ok. Rano pochód straży pożarnej i msza w kościele z okazji 110rocznicy powstania OSP :) ale dzieciaki miały frajde. Choć Franko bite 3godziny spał nawet jak orkiestra grała!!! Potem szybki obiad i do siostry M.pojechaliśmy. Znajomi przywieźli rogale z Poznania :) mmm pyszne. Długo nie byliśmy bo szwagierka była zazdrosna bo jej mąż bardzo dobrze się ze mną dogaduje i jeszcze stwierdziła że specjalnie dla niego się wystroiłam he he Ale nic Franko też nie lubi tam jeździć bo cały parter w marmurach i wstrząs mózgu murowany:( więc go na kolanach trzymam całą wizytę. Wieczorem Franko padł jak i cała reszta, a dziś mają wolne więc długo pośpimy. Dziękuję dziewczyny za mile komentarze do zdjęć!!!↲
frotka od nas spóźnione życzenia, spełnienia marzeń i mnóstwa uśmiechu, caluski zwłaszcza od Frania!!!

Hej dziewuszki.
I ja dolanczam do tych z problemami mezowskimi.
Chyba jakis gorszy dzien dzis nastal.

Frotka sto lat,samych milych dni,pociechy i radosci z maluchow:)

Agulka nie daj się naciągnąć!
Frotka sto lat i wszystkiego naj dle Ciebie:***
polka ta Twoja szwagierka to ma pomysły, jak przeczytałam, że podobno wystroiłaś się dla jej męża to aż się w duchu zaśmiałam i westchnęłam jednocześnie....A dla Was wszystkiego najlepszego z okazji piątej rocznicy:-)

Witajcie:-)Dziś pobudka o 5.30 - wcześnie, ale to pewnie dlatego, że wczorajszy dzień spędziliśmy w rozjazdach i Franio dużo spał w aucie i spał dużo więcej w dzień niż zazwyczaj. W ogóle coś mu wczoraj chybo nie poszło na zdrowie bo parę razy ulał, nawet w aucie - niestety nie mogę określić co to mogło być co taki stan rzeczy spowodowało...
Dziś znów leje....ze spaceru nici:dry:
Miłego dnia:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie :happy2:

Ale u nas leje, ale nic dziwnego, skoro całą noc potwornie wiało.

Frotka zdrówka, samych pogodnych dni, radości z bycia mamą i wszystkiego naj!!!
Polka miłości i tylko dobrych chwil z okazji rocznicy ślubu!!!
Nesiaa sto lat dla Oleńki!
Patinka gratulacje pani magister!!! Fajnie, że teraz masz więcej czasu i będziesz znów zaglądać na bb :tak:
Agulka też uważam, żebyś nic nie płaciła.

Wczoraj mieliśmy gości, teściowie przyjechali wnuka odwiedzić :-D
Szymuś ostatnio zaczął klękać trzymając się mebli, już niewiele mu brakuje do stania :-) Ale jestem z niego dumna :tak:

Mimo niesprzyjającej pogody życzę miłego dnia!

reklama
witajcie
nocka OK
wstałam raz dac herbatke. Chcialam wczoraj sprobowac dac mleko od miesiaca i co- ha ha na raty 60ml wypił- masakra
musze wykorzystac to co mam i koniec wrrr znowu o 17.30 zjadl mi ostatni posilek- pare lyzeczek kaszki i jogurt ja nie wiem co to ma byc

zaraz spadam do kosmetyczki
Niunio ale fajnie spiewa w lozeczku:))

AJENTKA herbatka taka
organic_tea_mint_and_cinnamon_kipers_selection_bio_active.jpg

na necie 6,99pln 10 saszetek ale jest pyyyyyyszna
mam w domu z Chin jasminową takie kulki i pod wplywem ciepla sie otwieraja jak wpadne do ciebie to dam :)

Ostatnia edycja:
Do góry