reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hej :-)

Mazia, nie widzę fotki :-(. Ja mam zawsze na początku @ taki nabrzmiały brzuch i teraz też już mam większy niż zwykle. Ale nie sądzą żeby to była macica, raczej jelita gorzej pracują ;-)

U mnie też nie było widać fotki. Ale jak kliknęłam cytuj, zeby odpowiedzieć, to mi się pojawiła w tym odpowiadanym poście :)
U mnie nadal śpiaco! Poza tym nie mogę ani chodzić, ani stać, bo cały czas mnie mdli i kręci mi się w głowie. Jak siedzę to wszystko jest w porządku :-)

reklama
ja dziś od rana (pobudka 7.10) zaliczyłam już wizytę w wc na co zwrot tego co dzidzi nie smakuje:zawstydzona/y:

poza tym mdłości mam cały czas:tak:i taki straszny nie smak w ustach:no:

bluberry spokojnie biedna aż tak nie jestem ale nie ukrywa, że czasami siłek na to wszystko brak, ale może się jeszcze jakoś poukłada zobaczymy po wizycie 22 lipca:tak:

co do brzusia to ja ogólnie płaska jestem bo dość sporo ćwiczę (pływam i gram w sqosha):tak::tak::tak: i mnie tak od razu zawsze wywalało przy każdej ciąży, a przy Natalce schudłam do 18 tygodnia 8 kg a w 12 tyg nosiłam cichy ciążowe (na droge do i z szpitala bo tak to piżamki) lekarze też mówili, że taka moja uroda

witam
właśnie oddałam krew i będzie się analizowała
Rybka śliczny brzuszek
blueberry bo jakoś tak wyszło, ze ja też ta leżąca, ale mam w tym doświadcze3nie bo w poprzedniej tez leżałam i jedyne wyjścia to do lekarza

witam
właśnie oddałam krew i będzie się analizowała
Rybka śliczny brzuszek
blueberry bo jakoś tak wyszło, ze ja też ta leżąca, ale mam w tym doświadcze3nie bo w poprzedniej tez leżałam i jedyne wyjścia to do lekarza

ale leżałaś w domku czy w szpitalu???

a jak teraz dajesz radę z organizacją jak już jest mały??? takie codzienne sprawy gotowanie sprzątanie i opieka nad małym???

bo nie wiem musisz cały czas leżeć czy się oszczędzać???

bo ja to do wc i z powrotem no i do kuchni zobaczyć co M kombinuje :-D:-D:-D
ale lepiej w domu niż w szpitalu:tak::tak::tak:

z Jaśkiem przez 4 m-ce plackiem i 3 razy byłam na patologii teraz dużo leżę bo mnie boli, ale coś tam szturchnę ugotuję na 2 dni i chłopaki jedzą albo mrożone pierogi wyjmę, a z młodym to babcia weźmie na spacerek, zabawki wywali i się bawi i czasem śpi w dzień nawet 2 godziny więc nie jest źle, a sprząta M. czasami ;)

WOW:-D
<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Agniesiak85&year=2010&month=3&day=7&babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Agniesiak85&year=2010&month=3&day=7&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>

Właśnie... jak to do sygnaturki wstawic? Bo ja próbowałam i nic nie wyszło:-(

reklama
Do góry