reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
My mamy takiego plastikowego konika Little Tikes, ale jak dla mnie to szkoda kasy. Karol minutę na nim wytrzymywał A Adaś jest 100 razy bardziej ruchliwy, więc już w ogóle tego nie widzę... Ale pewnie zależy od dziecka.Dziewczyny, których dzieciaczki mają konia na biegunach, czy warto go kupić dzieciom? czy szkoda kasy?
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Dzięki dziewczęta za zyczonka
Dzisiaj jakiś taki spokojny dzień :-)
Nikus spał ładnie i grzeczny i ładnie je chyba mi prezent zrobił no i kwiatka dał :-)
Naughty a gdzie sie wybieracie???????
Dzisiaj jakiś taki spokojny dzień :-)
Nikus spał ładnie i grzeczny i ładnie je chyba mi prezent zrobił no i kwiatka dał :-)
Naughty a gdzie sie wybieracie???????
Agulka61
Fanka BB :)
blu n&h sto lat dla dzieciaczkow wszystkiego naj.
Marcia wszystkiego najlepszego spelnienia marzen.
My nie dawno ze spacerku wrocilismy...Dzisiaj sie wyspalam ze niewiem spalam do 11
ale usnelam ok 1 dopiero. Tatus niunia sie zająl.:-)
Marcia wszystkiego najlepszego spelnienia marzen.
My nie dawno ze spacerku wrocilismy...Dzisiaj sie wyspalam ze niewiem spalam do 11
ale usnelam ok 1 dopiero. Tatus niunia sie zająl.:-)
frotka 74
Fanka BB :)
Witajcie Spuchłam jak nie wiem od żęba.Mam go zatrutego ,nie boli ,ale wyglądam jak świnka morska...PAda u nas i wilgotność taka,że zimno jakby był mróz...Po wczorajszych ciasteczkach zostało wspomnienie i fajana zabawa była z synkiem. Czekamy na męża siorkę, będą pizze piec .Sami wymyslili niech robia ,ja ręki nie przyłożę.
marciaa 100 lat w szczęściu i miłości :**
blu buziaczki dla Adasia:**
n&h buziczaki dla Antonka :**
marciaa 100 lat w szczęściu i miłości :**
blu buziaczki dla Adasia:**
n&h buziczaki dla Antonka :**
Antoni i Adas od cioci buziaki!!!
Przyłączam się do życzeń dla Ciebie !!! Marciaa spełnienia marzeń i pociechy z Nikosia!!! oraz z Twojego mężczyzny
Ja na moment bo mnie ząb po pierwsze boli a po drugie dopiero goście odjechali. Było wesoło mojego brata widuje rzadko ale kochamy się jak wariaty po dziś dzień. Dzieciaki dostały gry planszowe i książki. Franko zapas słoiczków i podusie przytulanke. Potem wstawie fotkę. Narazie ogarnę pokój.
Przyłączam się do życzeń dla Ciebie !!! Marciaa spełnienia marzeń i pociechy z Nikosia!!! oraz z Twojego mężczyzny
Ja na moment bo mnie ząb po pierwsze boli a po drugie dopiero goście odjechali. Było wesoło mojego brata widuje rzadko ale kochamy się jak wariaty po dziś dzień. Dzieciaki dostały gry planszowe i książki. Franko zapas słoiczków i podusie przytulanke. Potem wstawie fotkę. Narazie ogarnę pokój.
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Mój M drzemkuje,Bartus tez i ja tez sie drzemne jak M wstanie taka spiąca pogoda jest.
reklama
M
myszowata
Gość
polusia frotka zdrowia!
Marciaa sto lat i wszystkiego naj naj!
blu n&h buziaczki dla Waszych syneczków!
Marciaa sto lat i wszystkiego naj naj!
blu n&h buziaczki dla Waszych syneczków!