reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Dziewczyny, których dzieciaczki mają konia na biegunach, czy warto go kupić dzieciom? czy szkoda kasy?
My mamy takiego plastikowego konika Little Tikes, ale jak dla mnie to szkoda kasy. Karol minutę na nim wytrzymywał ;) A Adaś jest 100 razy bardziej ruchliwy, więc już w ogóle tego nie widzę... Ale pewnie zależy od dziecka.

Dzięki dziewczęta za zyczonka
Dzisiaj jakiś taki spokojny dzień :-)
Nikus spał ładnie i grzeczny i ładnie je chyba mi prezent zrobił no i kwiatka dał :-)

Naughty a gdzie sie wybieracie???????

Witajcie:) Spuchłam jak nie wiem od żęba.Mam go zatrutego ,nie boli ,ale wyglądam jak świnka morska...PAda u nas i wilgotność taka,że zimno jakby był mróz...Po wczorajszych ciasteczkach zostało wspomnienie i fajana zabawa była z synkiem. Czekamy na męża siorkę, będą pizze piec .Sami wymyslili niech robia ,ja ręki nie przyłożę.
marciaa 100 lat w szczęściu i miłości :**
blu buziaczki dla Adasia:**
n&h buziczaki dla Antonka :**

Antoni i Adas od cioci buziaki!!!
Przyłączam się do życzeń dla Ciebie !!! Marciaa spełnienia marzeń i pociechy z Nikosia!!! oraz z Twojego mężczyzny :)

Ja na moment bo mnie ząb po pierwsze boli a po drugie dopiero goście odjechali. Było wesoło :) mojego brata widuje rzadko ale kochamy się jak wariaty po dziś dzień. Dzieciaki dostały gry planszowe i książki. Franko zapas słoiczków i podusie przytulanke. Potem wstawie fotkę. Narazie ogarnę pokój.

reklama
Do góry