reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie!

Nocka nieprzespana, ale winowajca jest - gorna jedynka przebija sie, druga zaraz tez idzie....

polusia i jak sie dzisiaj czujesz?

Milej Niedzieli!

reklama
dzien dobry:tak:

a u nas mozna by bylo powiedziec spoko - 1 nocka przespana ale...
pobudka o 5.33 ojojoj:-( teraz wlasnie kimnal
a moj M na to - biedny tak wczesnie sie obudzil;-):-D

heronek to powodzenia bo pewnie ciezki dzien z przebijajacymi sie zabkami, ale dzis niedz wiec chyba nie jestes sama

ja jak pogoda sie nie zespuje to na 10 koniki, ale niby ma padac, zobaczymy

milej niedzieli dla wszystkich!

dzień dobry dziewczynki :)
u nas nocka jak zwykle 7:10 pobudka i kaszka potem nasze łóżko i panie do 9:)

a mnie boli jeszcze bardziej niż wczoraj:( kurcze te leki to pic na wodę, jedynie co to czuję się po nich jakbym była pijana :(
jutro obowiązkowo rano lecę do lekarza mam nadzieję że coś zaradzi.

pogoda nam się popsuła a myślałam że wybierzemy się do tego muzeum co powstało w Krakowie pod Rynkiem Głównym, a tu klapa - leje deszcz :(
cóż niedziela w domku:) może uda mi się ciasto upiec z kremem patrz karpatka :) M powiedział że pomoże, dziś obiadek robi

miłej niedzieli

polka uciekaj do dentysty

Witam sie:)

U nas spokojna nocka chociaz Bartus sie zbudził o 1 w nocy z mega wielkim płaczem,pewnie to te ząbki,wypił całą herbatke i spalismy do 8.Dzisiaj jedziemy na kawke do siostry.Daje Bartusiowi witaminki "cebionmulti"5 kropelek bo pediatra mówiła ze jakis bladzioszek z Bartusia po operacji jest dziwii sie nie miał przeciez przetaczanej krwi po operacji.

Dobrej i spokojnej niedzieli życze:)

Marciaa 100 LAT !!! :-):-):-) Radości czerpanej z macierzyństwa, uniesień z mężczyzną swym i spełnienia wszystkich marzeń ... oraz produkcji nowych :-D

happy_birthday_cake.jpg

U nas niedziela pod znakiem koncertu - wieczorkiem wyrywamy się Antoniemu ... chyba pierwszy raz od jego urodzenia :sorry2: Lepiej późno niż wcale :-D

Teraz kawka bezkofeinowa a za chwilkę jedziemy nakarmić 'trzodę' mojego Bro - pojechał na parę dni i zostawił nam swoich 'przyjaciół' pod opieką :happy2: Przy okazji spacer zaliczymy.

Uśmiechniętego dnia Dziewczęta :-)

Mój Franko np staje i puszcza się całkowicie i muszę go non stop pilnowac.
Mój też tak robi. W ogóle nie uważa, a nie umie się jeszcze bezpiecznie przewracać. Tata mi przywiózł ze wsi łóżeczko turystyczne, rozłożyłam w salonie i wkładam tam małego jak muszę iść siku np. Ćwiczy sobie tam wywrotki ;) A ten kask to się tak średnio nam przydaje, bo jak pisałam, główka się okropnie poci - po paru minutach cała mokra jest :( Szkoda, bo poza tym jest na prawdę fajny.

reklama
Witam weekendowo :)

Marcia 100 lat!
Adasiowi Buziaki! :)
Polusia Zdrówka!

Dzieciaki śpią, mąż usnął usypiając Natalkę więc mam chwilkę :) Pogoda u nas brzydka, więc siedzimy w domku.
Dziewczyny, których dzieciaczki mają konia na biegunach, czy warto go kupić dzieciom? czy szkoda kasy?

Miłego dnia!

Do góry