reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witajcie

wczoraj zamowiłam choinke :) jednak zdecydowałam się na tą zdjęcie

dzisiaj kurier przyszedl z moim nawilzaczem powietrza, i jakies pol godz temu udalo mi sie go uruchomic, troche sie zdziwilam bo myslalam ze kurierzy w sobote maja wolne

dzisiaj bylam u mojej siostry no i moj brzdąc zaliczyl niemily wypadek bo spadl z lozka, bidulek guza sobie nabil juz ma drugiego bo wczoraj po jedne stronie czola sobie nabil w lozeczku za bardzo szalal, a dzis zlecial glowa w dol i walnąl sie z drugiej strony czola, gadzina mala tak szaleje ze nie idzie go upilnowac, tesciowa siostry polozyla go na lozku a ja z drugie storny z siostra rozmawialam i nie widzialam ze on jest na lozku, a ten tak szybko zasuwa na czworakach ze tylko zobaczylam jak leci, alez bidulek plakal, szkoda mi go strasznie, ale teraz to juz nic sie nie poradzi na to

reklama
witajcie

wczoraj zamowiłam choinke :) jednak zdecydowałam się na tą zdjęcie

dzisiaj kurier przyszedl z moim nawilzaczem powietrza, i jakies pol godz temu udalo mi sie go uruchomic, troche sie zdziwilam bo myslalam ze kurierzy w sobote maja wolne

dzisiaj bylam u mojej siostry no i moj brzdąc zaliczyl niemily wypadek bo spadl z lozka, bidulek guza sobie nabil juz ma drugiego bo wczoraj po jedne stronie czola sobie nabil w lozeczku za bardzo szalal, a dzis zlecial glowa w dol i walnąl sie z drugiej strony czola, gadzina mala tak szaleje ze nie idzie go upilnowac, tesciowa siostry polozyla go na lozku a ja z drugie storny z siostra rozmawialam i nie widzialam ze on jest na lozku, a ten tak szybko zasuwa na czworakach ze tylko zobaczylam jak leci, alez bidulek plakal, szkoda mi go strasznie, ale teraz to juz nic sie nie poradzi na to
choinka piękna !!! A co do maluszka, biedny :( ale to nie pierwszy i nie ostatni guz. Ale już ok? Ja bym chciała taki kask jak ma blu!!! Mój Franko np staje i puszcza się całkowicie i muszę go non stop pilnowac. W kojcu to jeszcze ale na środku pokoju jak ja mam panele bez dywanu :( czas tak płacze że aż serce boli. Dzieciaki śpią a my z M. oglądamy Mam talent. Co wy na ten sweterek Kuby? !!!

ja to sie przyznam ze nawet wyslalam 2 eski :p
na tego piotrka i na pawelka :tak:
i nie bede wiecej komentowac;-)
kube lubie a chylinskiej nie:-Di dzis sie potwierdzilo :p

pawel niespokojny, poduszke mu dzis wysoko dalam i olbasem skropilam kolderke,choc w DZIECKU przeczytalam ze od 3 roku, kurde nie wiedzialam, wy moze uzywacie??

w ogole kupialam dzis 2 gazetki z dwoma dodatkami, w jednej miseczka z lyzeczka, a w drugiej taki ochronny fartuszek ze swinka peppa:-), smiesznie w tym pablo wyglada, jak bede w domu to wkleje fote:-D

pewnie wszystkie juz spicie albo odpoczywacie:tak: ale dobrej nocy zycze i dobrego dnia:tak:

aaa i jeszcze cos, GALOPOWALAM dzis!!!!! 1 raz w zyciu!!!!! jestem z siebie dumna ha ha ha

ja tam jeszcze nie spię :-p chociaż oczy mi sie już kleją ;-)
spać za bardzo nie mogę, bo moje dziecię odmówiło kolacji i tak myslę, że zaraz wstanie na przekąskę...

Madzia gratulacje! :-)
Polusia zdrowiej! dużo magnezu i potasu! :blink:
Katrinka biedny Twój chłopczyk :-(

ja tam jeszcze nie śpię:) a odcinek był faktycznie kiepski - poza Lisieckim oczywiście :) a jury powoli robi się żenujące zwłaszcza Pani M.F. masakra jak jej słucham. Powtarza się. A Franko si obudził z uśmiechem o północy i nie chcial się położyć więc tv musiałam wyłączyć i zasnął. A ja walcze z bólem zęba znowu :( kolejny do kanałowego pewnie :( wzięłam przeciw bólowe i może zasnę nad ranem :(

reklama
Madzia gratuluję ząbków!
polusia jak zdrówko dzisiaj?

Witajcie! Kurczę za szybko te nocę mijają, jak tu się zregenerować po tej całodniowej bieganinie:confused::dry:A mój synuś dziś wstał całkiem z kurami, czyli o 4.40:dry:Sama nie wiem jak udało mi się go jeszcze jakoś ululać, ale co z tego skoro tylko na godzinkę bo o 5.40 znów już szalał, próbowałam jednak spać i jego do tego skłonić, ale gdzie tam, zaczął ciągnąć mnie za włosy i robić mamie klepu klepu i trzeba było wstać:dry:Snu, snu i jeszcze raz snu - tego mi trzeba!Co do Kuby W. to wiadomo, że sam tego sweterka nie wybrał, ale chyba mógł powiedzieć "nie" - to była masakra, jak on mógł to włożyć!A i zgadzam się, że odcinek słabizna poza panem Lisieckim (kupię płytę jak wyda) i małym Pawełkiem (i tu Chylińska pierwszy raz mnie zawiodła), a pani Małgosia F. to już jest tak u nas w domku "obgadana", że w tym miejscu oszczędzę jej krytki;-):-D
Miłej niedzieli:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry