reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam sie i ja!
Nocka nie zabardzo:( Ola budziala sie, poplakiwala a o 3 nie chciala zasnac. Dzis rano tez starsznie marudna. Widze jakas biala kropeczke w paszczy ale moj smok nie chce tej paszczy pokazac, wiec nie wiem co sie tam dzieje.
Polusia Zdrowka zycze!! No i posluchaj dziewczyn i uciekaj na ten ostry dyzur!!
Myszowata dzieki za przepis na salatke. Tez lubie tunczyka:)
Wszystkim zakatarzonym zrowka zycze!
Blu gratuluje nowych zabkow!
U nas ciplutko ale wiatr chce glowe urwac:( Bylysmy chwile na spacerku ale chowalysmy sie za domem.

reklama
u nas również pogoda dla surferów ;D Byliśmy na spacerku, z tym że założyłam parasolkę Niniemu na wózeczek. Grrrr... zabrakło marchewki w moim sklepie ekologicznym zatem dzisiaj zupka ze zwykłej będzie.

Blue 3mam kciuki za pogonienie choróbsk wszelkich.

Myszowata dziękuję za przepis - dokupię kukurydzę i zrobię na kolację :) mniam :)))

blu zdrówka Wam życzę *)

a mnie boli cały czas, nie ważne czy oddycham, czy leżę, czy siedzę. zaraz podjadę do całodobowej opieki medycznej i zrobię ekg, bo coraz bardziej mnie to martwi :(

blu zdrówka Wam życzę *)

a mnie boli cały czas, nie ważne czy oddycham, czy leżę, czy siedzę. zaraz podjadę do całodobowej opieki medycznej i zrobię ekg, bo coraz bardziej mnie to martwi :(

polusia jedz koniecznie z serduszkiem nie ma zartow!!!

a u nas jakos leci. Dzieciaki starsze przeziebione i leczymy sie malinkami i cytrynka:)
Franko spi po obiadku, wyhasał się dziś na podłodze i w kojcu pochodził :)
nocka super, jedna pobudka na picie po 4.00 a o 6.00 210ml mleka i spanie do8.30 :)

Ja porobiłam porządki i siedze z dziaciakami w domku bo paskudna pogoda i nie ma opcji wyjsc na dwor. Siedze i buszuje na allegro :) ale o tym w wątku święta, święta.

Jutro odwiedza mnie brat przyjezdza z dziewczyna ze Skierniewic. Dzieciaki juz sie nie moga doczekac bo wujek jest jak sw. Mikolaj, zawsze worek prezentow ma :)

polusia jak się czujesz???

Okropnie mi się dłuży dzisiejszy dzień, M w szkole, my z Małym zalegamy w domu bo leje i leje. Miałam robić sałatkę, ale mama przynisła mi mega porcję sałatki jarzynowej, więc z tuńczyka zrobię w poniedziałek:-)

no więc byłam : zrobili mi ekg- jest w porządku, zbadali, ciśnienie w porządku mam. lekarz mówi że raczej to nie serce ( raczej robi wielką różnice ) , jemu wygląda to na zawianie. ale ja nawet jak po drewno wychodzę to zakładam polara. dostałam leki przeciwzapalne i przeciwbólowe i przykaz że jeżeli nie przejdzie do poniedziałku to mam iść do kardiologa. zobaczymy co z tego będzie. leki wzięłam ale nic nie puszcza :( dziś M mi bardzo pomaga. dał małej deserek i poszli się położyć. ja leżę sobie w salonie i oglądam powtórki Majki .

polka zdróweczka dla maluszków *)

Witam Was Kochane:)

U nas dzisiaj prawie cały dzien sprzatanko,M umył okna a ja reszte.Bartus w nocy ładnie spał i był dzisiaj grzeczny.

Mamy dwa zęby prawa jedynka i prawą dwójke jakos dziwnie mu te zabki rosną.

polusia kochana odpoczywaj duzo!

reklama
Do góry