reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Dzień dobry :)
u nas nocka jak zwykle czyli pobudka o 7 jedzonka i spanko do 9 :)
teraz marudzi na puzzlach.
wiecie dziewczyny chyba umieram tak strasznie kuję mnie koło serca w mostku i tak jakby do ręki mi promieniuje. nawet nie wiem co mam wziąć a do lekarza dziś to tylko na ostry dyżur. cóż jak mi nie przejdzie do wieczora to chyba będę musiała jechać.

u nas piękne słoneczko tylko wiatr taki że głowy chce urwać.
wszystkim chorym życzę zdrówka:)
miłego dzionka :)

Dzień dobry :)
u nas nocka jak zwykle czyli pobudka o 7 jedzonka i spanko do 9 :)
teraz marudzi na puzzlach.
wiecie dziewczyny chyba umieram tak strasznie kuję mnie koło serca w mostku i tak jakby do ręki mi promieniuje. nawet nie wiem co mam wziąć a do lekarza dziś to tylko na ostry dyżur. cóż jak mi nie przejdzie do wieczora to chyba będę musiała jechać.

u nas piękne słoneczko tylko wiatr taki że głowy chce urwać.
wszystkim chorym życzę zdrówka:)
miłego dzionka :)

kurcze.. no to jak nie przejdzie to jedz na pogotowie..

u nas niestety od 3 dni nieprzerwanie deszcz.. i sie kisimy w domu..

Polusia uwazaj kochana albo zadzwoń na ten ostry dyżór spytaj ,bo takie niepokojące objawy jak przy sercu.Dzwoń na pogotowie bez wahania.
Monia fajnie,że odpoczęłaś:)Sen to zdrowie:)
n&h maść majerankowa jest w użyciu i nasivin i sół morska , niby nosek czysty a słychać że nie do końca. Spływa do gardełka mimo oczyszczania i juz pokasłuje:(Lekarz nas chyba czeka.
Ugotowałam pomidorówkę ,mała zaraz spać a my za te ciacha sie bierzemy.

polusia nie czekaj do wieczora
n&h prościzna - tuńczyk w oleju w dużych kawałkach, kukurydza z puszki, czerwona papryka, tarty żółty ser, majonez, proporcje i przyprawy wedle uznania:-)

Dzien Doberek!
U nas w koncu sloneczko wyszlo!

ionka no to super z ta paczka!

polusia nie czekaj! Kiedys mialam takie klucia od stresu, ale one byly pod sercem bardziej, niz z boku. Mialam je nieprzerwanie przez pare godzin, przechodzilo na pare godzin i znowuz....

a Mlody przez wczorajsze fajerwerki pare razy sie budzil z wielkim placzem....

Milego Dzionka!

wiecie nie pojechałam na ostry dyżur bo ja strachuś jestem ale zadzwoniłam powiedziałam co mnie boli i kazali wziąć nitroglicerynę , dobrze że teściowa ma. ma podobno przejść po tym jeżeli do wieczora nie przejdzie to mam podjechać na szpital bez gadania. zobaczymy może przejdzie, wzięłam ten lek i czekam.
ale jak to się mówi złego diabli nie biorą więc może mnie nie wezmą :)

polusia ja tam eksperymentów z lekami nie lubię ... telefoniczna diagnoza? ... może jednak zostaw dzieci teściowej i przejedź się na pogotowie, hm? Mój Bro jest ratownikiem medycznym i tymi swoimi opowiadaniami z pracy mnie przeraża ...

reklama
Polusia, a boli Cię jak wdychasz powietrze? Ja tak czasem mam i to jest nerwoból.

U nas chłopaki dalej mają katar i kaszlą, ale powoli jest coraz lepiej. Ja biorę antybiotyk. Adasiowi się przebijają górne jedynki, jedna już przebiła skórę, a druga jest tuż tuż. W związku z tym wczoraj wieczorem czuł ogromną tęsknotę za cycusiem - co go położyłam w łóżeczku, to za chwilę stał i wołał ;) W końcu go wzięłam do siebie i oglądałam sobie film, a on cycał chyba przez pół godziny, a potem sobie spokojnie zasnął :)

Do góry