reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Mój skarb dzisiaj spał tylko raz w dzień za to dwie godziny.Już nie pamiętam kiedy tak długo spała. Za to padła 15 przed 7 i do tej pory dwa razy tylko jęknęła:)Moja kochana:)
Dzisiaj nie ma co poogladać.
Dostałam dzis próbki odplamiacza nowego z Ariela.Też sie wciągnęłam:) Miłego weekendu kobitki:)

Mój maluszek tez juz spi,ale z bujaniem u tatusia na rekach.Ja sobie drinka z M pije.Dzisiaj tez dostałam gazetke Twój maluszek.

Dobrej i spokojnej nocy zycze:)

A ja oglądam film na tvn...nuda! M się uczy, rysuje jakieś wykresy:-DA ja mam mega chcicę na sok pomarańczowy - wypiłam już prawie litr i wciąż mi się chce, a najchętniej to takiego świeżo co wyciśniętego.....

oj, ja piłam pomarańczowy hektolitrami na początku ciąży ;-)

Ol dziś zbudziła sie z wrzaskiem i nie wiem, co sie działo, darła się jak opętana, ledwo ją uspokoiłam. oby w nocy było ok!!

p.s. dostałam swoja paczkę :-D

Witajcie Dziewczęta:-)My na nogach już od 6.10. Franio się bawi na podłodze nową ciuchcią, M pojechał na zajęcia, a ja narazie wciąż się budzę. Przydałoby się dziś posprzatać. Mam też w planie zrobić sałatkę z tuńczyka bo dawno nie jedliśmy. No i fajnie by było wyjść na spacer w końcu ale nieprzerwalnie pada i pada:-(
Miłej soboty i słońca jak najwięcej:-)
ionka super, że paczka w końcu dotarła, a co do soku to całą ciąże prawie codziennie przynajmniej litr piłam;-)

witajcie
ja nie wiem co wy tak o tym deszczu u nas nie bylo od wiekow;-)
ja korzystajac z pogody wybieram sie dzis na konie a tatus uspi synka na dworze - ale fajnie!!:-)

ionka to sie doczekalas :tak:;-)

pawelka troszke jeszcze katarek trzyma i dzis zbudzil sie wnocy dwa razy ale napil sie herbatki i dalej kima, za to takze nie rozumiejac jaki dzien tyg wstal o 6:szok: no coz..

i tak nic nie zepsuje mi dzis humoru!
milego i poprawy pogody dla niektorych:tak:

Witajcie:)U nas pobudki i 0,30 i 5.Pospałyśmy więc od 5,30do 8,20 jak mało kiedy:)Synek dzisiaj w domu ,zadowolony bo odkąd wstał nadrabia bajki:)Tatuś tak sie nim zajął zanim do pracy wyszedł.
Planujemy dziś ciasteczek napiec , synek będzie dekorował.
Milenka też zakatarzona i zaczyna kasłać:(
Zdrówka życzę komu trzeba i udanego dnia:)

reklama
Witajcie Dziewczęta:-)My na nogach już od 6.10. Franio się bawi na podłodze nową ciuchcią, M pojechał na zajęcia, a ja narazie wciąż się budzę. Przydałoby się dziś posprzatać. Mam też w planie zrobić sałatkę z tuńczyka bo dawno nie jedliśmy. No i fajnie by było wyjść na spacer w końcu ale nieprzerwalnie pada i pada:-(
Miłej soboty i słońca jak najwięcej:-)
ionka super, że paczka w końcu dotarła, a co do soku to całą ciąże prawie codziennie przynajmniej litr piłam;-)

Przepis poproszę :D i smacznego !

Zdrówka dla Milenki Frotka ... ach rozmarzyłam się z tymi ciasteczkami :) A cd kataru to my sukcesywnie maścią majerankową smarujemy pod noskiem i ładnie przechodzi - polecam ;)

Wyobraźcie sobie Laski, że Antek spał dzisiaj od 20 do 7 rano <wow> (!!!) .... aż mi się wierzyć nie chce. Na noc dostał 'przysmak na dobranoc' (po raz pierwszy - wcześniej unikaliśmy nabiału) i efekt taki :D Wszyscy w domku się wyspali :) dzięki Ci Hipp !!! ;D

Teraz drzemkę ucina sobie Maleństwo a ja kawka i BB.

Do góry