M
myszowata
Gość
I wzajemnie...nie pracuj za długo! odpocząć też trzeba;-)juz mi sie nie chce , a powinnam jeszcze popracowac.... ahhhhh
spadam, bo mnie zagadujecie
dobrej nocki :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I wzajemnie...nie pracuj za długo! odpocząć też trzeba;-)juz mi sie nie chce , a powinnam jeszcze popracowac.... ahhhhh
spadam, bo mnie zagadujecie
dobrej nocki :*
I wzajemnie...nie pracuj za długo! odpocząć też trzeba;-)
A ja oglądam film na tvn...nuda! M się uczy, rysuje jakieś wykresyA ja mam mega chcicę na sok pomarańczowy - wypiłam już prawie litr i wciąż mi się chce, a najchętniej to takiego świeżo co wyciśniętego.....
Witajcie Dziewczęta:-)My na nogach już od 6.10. Franio się bawi na podłodze nową ciuchcią, M pojechał na zajęcia, a ja narazie wciąż się budzę. Przydałoby się dziś posprzatać. Mam też w planie zrobić sałatkę z tuńczyka bo dawno nie jedliśmy. No i fajnie by było wyjść na spacer w końcu ale nieprzerwalnie pada i pada:-(
Miłej soboty i słońca jak najwięcej:-)
ionka super, że paczka w końcu dotarła, a co do soku to całą ciąże prawie codziennie przynajmniej litr piłam;-)