reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

jejku jak dobrze moje dziecko już śpi, ale dała dziś popalić. kurka wodna nie wiem już co z nią robić, najlepiej jakby grzebała po moim laptopie albo stała na tych swoich krzywych nóziach.

reklama
Natalcia również już śpi, zresztą z wieczornym usypianiem nie ma problemu, godzina 19 i sama się prosi o spanie :)

Dostałam dzisiaj pampersy 5 szt, oraz gazetkę Twój maluszek.

maborka dla synka również buziaki!

Miłego wieczoru życzę!

Moje probuje usnac i jest u nas dokładnie tak jak polusia mowisz. Albo na nogach albo laptop juz mi popsuł i wlasnie mam swojego lapka od naprawy. Mam naucze nie dawac i koniec! Swoja droga dziwne Niko zawsze chwyta nie to co powinien :>

Ale jestem zmeczona. Trochę dziś pojezdzilismy. Zamówiłam tort na chrzciny w kształcie szatki:-) brakuje mi tylko białej czapki.
Potem odebralismy auto z salonu bo oczywiscie n-ty raz nie moga naprawic i co...gosciu podejżdza i mowi sory dajcie nam 30 minut znowu cos nie halo i tak nam zeszło 1,5h ! potem ikea -są swietne pacynki dziewczyny! rekiny, nietoperze, delfiny:)

jem jabłuszko dzis nie cwicze mam meeeega lenia :)

o i też dostałam pampki:)

A monia masz moze kombinezon na teraz taki cieplejszy na 74?
niestety..
jest tylko zimowy na 9 miesiecy, juz wystawiony.
Natalcia również już śpi, zresztą z wieczornym usypianiem nie ma problemu, godzina 19 i sama się prosi o spanie :)

Dostałam dzisiaj pampersy 5 szt, oraz gazetkę Twój maluszek.

maborka dla synka również buziaki!

Miłego wieczoru życzę!

ta to ma szczescie, ciagle jakies gratisy :-)

A ja oglądam film na tvn...nuda! M się uczy, rysuje jakieś wykresy:-DA ja mam mega chcicę na sok pomarańczowy - wypiłam już prawie litr i wciąż mi się chce, a najchętniej to takiego świeżo co wyciśniętego.....Franko śpi i w końcu chwilka dla siebie, śpi już od godzinki. A tak dziś szalał, że szok. Na 4 razy rozładowywałam zmywarkę bo co chwilkę odciągałam go od czegoś lub ratowałam przed upadkiem gdy stał np przy meblu i stwierdził, że jedną ręką można się trzymać a drugą np machać:zawstydzona/y::sorry:
Cc ja wczoraj dostałam pampersy, kurde wkręciłam się w te próbki;-)

A ja oglądam film na tvn...nuda! M się uczy, rysuje jakieś wykresy:-DA ja mam mega chcicę na sok pomarańczowy - wypiłam już prawie litr i wciąż mi się chce, a najchętniej to takiego świeżo co wyciśniętego.....Franko śpi i w końcu chwilka dla siebie, śpi już od godzinki. A tak dziś szalał, że szok. Na 4 razy rozładowywałam zmywarkę bo co chwilkę odciągałam go od czegoś lub ratowałam przed upadkiem gdy stał np przy meblu i stwierdził, że jedną ręką można się trzymać a drugą np machać:zawstydzona/y::sorry:

mialam ochote na ten film, ale niestety wieczor to jedyny moment kiedy w spokoju moge pracowac :-D

moje dziecko zrobilo sie taki cycoch mamusi, ze jak mnie nie widzi dluzsza chwilke albo nie dotyka mnie to placze i leci do mojej nogi albo sie po mnie wspina jak siedze obok..
na dluzej nawet z tata nie zostanie, bo zaraz wyciaga do mnie lapki...
i sie tuli tak slodko :-)

Redan tez juz spi i sie pochwale, ze bez rak, ani bujania...na razie trzymalam go za raczke i nucilam aaaaa, zasnal po 20 minutach...:-)...za pare dni po prostu bede siedziala na lozku obok, itd....

a i u nas tylko laptop i komorka! Juz mi literki i spacja uciekaja..hehehehe

do tego dzisiaj jest Bonfire Night w Anglii i fajerwerki wszedzie, oby Mlody spal....

mialam ochote na ten film, ale niestety wieczor to jedyny moment kiedy w spokoju moge pracowac :-D

moje dziecko zrobilo sie taki cycoch mamusi, ze jak mnie nie widzi dluzsza chwilke albo nie dotyka mnie to placze i leci do mojej nogi albo sie po mnie wspina jak siedze obok..
na dluzej nawet z tata nie zostanie, bo zaraz wyciaga do mnie lapki...
i sie tuli tak slodko :-)

oj tak :-) uwielbiam to tulenie....moj na bank tez synus mamusi!

No wlasnie dzwonil moj M i mowil, ze oni tez pala wielki ogien (u nich to okazja do spalenia starych palet hihi). I wokolo fajerwerki!

reklama
Do góry