reklama
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Natalcia również już śpi, zresztą z wieczornym usypianiem nie ma problemu, godzina 19 i sama się prosi o spanie
Dostałam dzisiaj pampersy 5 szt, oraz gazetkę Twój maluszek.
maborka dla synka również buziaki!
Miłego wieczoru życzę!
Miłego wieczoru życzę!
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Moje probuje usnac i jest u nas dokładnie tak jak polusia mowisz. Albo na nogach albo laptop juz mi popsuł i wlasnie mam swojego lapka od naprawy. Mam naucze nie dawac i koniec! Swoja droga dziwne Niko zawsze chwyta nie to co powinien :>
Ale jestem zmeczona. Trochę dziś pojezdzilismy. Zamówiłam tort na chrzciny w kształcie szatki:-) brakuje mi tylko białej czapki.
Potem odebralismy auto z salonu bo oczywiscie n-ty raz nie moga naprawic i co...gosciu podejżdza i mowi sory dajcie nam 30 minut znowu cos nie halo i tak nam zeszło 1,5h ! potem ikea -są swietne pacynki dziewczyny! rekiny, nietoperze, delfiny
jem jabłuszko dzis nie cwicze mam meeeega lenia
o i też dostałam pampki
Ale jestem zmeczona. Trochę dziś pojezdzilismy. Zamówiłam tort na chrzciny w kształcie szatki:-) brakuje mi tylko białej czapki.
Potem odebralismy auto z salonu bo oczywiscie n-ty raz nie moga naprawic i co...gosciu podejżdza i mowi sory dajcie nam 30 minut znowu cos nie halo i tak nam zeszło 1,5h ! potem ikea -są swietne pacynki dziewczyny! rekiny, nietoperze, delfiny
jem jabłuszko dzis nie cwicze mam meeeega lenia
o i też dostałam pampki
moniSkaBe
Fanka BB :)
niestety..A monia masz moze kombinezon na teraz taki cieplejszy na 74?
jest tylko zimowy na 9 miesiecy, juz wystawiony.
Natalcia również już śpi, zresztą z wieczornym usypianiem nie ma problemu, godzina 19 i sama się prosi o spanie
Miłego wieczoru życzę!
ta to ma szczescie, ciagle jakies gratisy :-)
M
myszowata
Gość
A ja oglądam film na tvn...nuda! M się uczy, rysuje jakieś wykresyA ja mam mega chcicę na sok pomarańczowy - wypiłam już prawie litr i wciąż mi się chce, a najchętniej to takiego świeżo co wyciśniętego.....Franko śpi i w końcu chwilka dla siebie, śpi już od godzinki. A tak dziś szalał, że szok. Na 4 razy rozładowywałam zmywarkę bo co chwilkę odciągałam go od czegoś lub ratowałam przed upadkiem gdy stał np przy meblu i stwierdził, że jedną ręką można się trzymać a drugą np machać
Cc ja wczoraj dostałam pampersy, kurde wkręciłam się w te próbki;-)
Cc ja wczoraj dostałam pampersy, kurde wkręciłam się w te próbki;-)
moniSkaBe
A ja oglądam film na tvn...nuda! M się uczy, rysuje jakieś wykresyA ja mam mega chcicę na sok pomarańczowy - wypiłam już prawie litr i wciąż mi się chce, a najchętniej to takiego świeżo co wyciśniętego.....Franko śpi i w końcu chwilka dla siebie, śpi już od godzinki. A tak dziś szalał, że szok. Na 4 razy rozładowywałam zmywarkę bo co chwilkę odciągałam go od czegoś lub ratowałam przed upadkiem gdy stał np przy meblu i stwierdził, że jedną ręką można się trzymać a drugą np machać
mialam ochote na ten film, ale niestety wieczor to jedyny moment kiedy w spokoju moge pracowac
moje dziecko zrobilo sie taki cycoch mamusi, ze jak mnie nie widzi dluzsza chwilke albo nie dotyka mnie to placze i leci do mojej nogi albo sie po mnie wspina jak siedze obok..
na dluzej nawet z tata nie zostanie, bo zaraz wyciaga do mnie lapki...
i sie tuli tak slodko :-)
Redan tez juz spi i sie pochwale, ze bez rak, ani bujania...na razie trzymalam go za raczke i nucilam aaaaa, zasnal po 20 minutach...:-)...za pare dni po prostu bede siedziala na lozku obok, itd....
a i u nas tylko laptop i komorka! Juz mi literki i spacja uciekaja..hehehehe
do tego dzisiaj jest Bonfire Night w Anglii i fajerwerki wszedzie, oby Mlody spal....
a i u nas tylko laptop i komorka! Juz mi literki i spacja uciekaja..hehehehe
do tego dzisiaj jest Bonfire Night w Anglii i fajerwerki wszedzie, oby Mlody spal....
mialam ochote na ten film, ale niestety wieczor to jedyny moment kiedy w spokoju moge pracowac
moje dziecko zrobilo sie taki cycoch mamusi, ze jak mnie nie widzi dluzsza chwilke albo nie dotyka mnie to placze i leci do mojej nogi albo sie po mnie wspina jak siedze obok..
na dluzej nawet z tata nie zostanie, bo zaraz wyciaga do mnie lapki...
i sie tuli tak slodko :-)
oj tak :-) uwielbiam to tulenie....moj na bank tez synus mamusi!
reklama
moniSkaBe
juz mi sie nie chce , a powinnam jeszcze popracowac.... ahhhhh
spadam, bo mnie zagadujecie
dobrej nocki :*
spadam, bo mnie zagadujecie
dobrej nocki :*