reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dziewczyny, jestem taka trąba... Zastanawiałam się, dlaczego życzycie 'naj' Szymkowi, myślę sobie, no urodzin dziś nie ma, ale to w sumie miłe i tak miałam podziękować, gdy nagle, gdy czytaliśmy tknęło mnie - no jasne! :D:D ha, ha Jakaś nie rozgarnięta dziś jestem.
DZIĘKUJEMY ślicznie:) 10 miesiąc za nami ;)
Pozostałym Maluszkom życzymy najlepszego czasu z mama na świecie właśnie dziś :*

Ostatnia edycja:
reklama
n&h nasze dzieciaczki są bardzo pomysłowe
Tabasia mój też coś ostatnio tak dziwnie warczy jakby nos czy gardło....ale pediatra się nie przejęła choć go nie badała....może i ja zrobię test fridą
monia każda z nas ma gorsze okresy, głowa do góry, masz K, masz synka, jakoś się wszystko unormuje

Jestem dziś taka ospała...nic mi się nie chce...tylko spać, a na to pozwolić sobie nie mogę

n&h nasze dzieciaczki są bardzo pomysłowe
Tabasia mój też coś ostatnio tak dziwnie warczy jakby nos czy gardło....ale pediatra się nie przejęła choć go nie badała....może i ja zrobię test fridą
monia każda z nas ma gorsze okresy, głowa do góry, masz K, masz synka, jakoś się wszystko unormuje

Jestem dziś taka ospała...nic mi się nie chce...tylko spać, a na to pozwolić sobie nie mogę

o !!!
tego mi trzeba... spac.....

ide po kawe...

Milenka, Szymonek- samych słodkich dni, i dużo radościiiiiiiiiiiiii:)
no nam też mówią że pewnie ta alergia przejdzie więc tej wersji się trzymamy:)
właśnie przyszedł śpiworek do wózka, jest cudny, mam nadzieje że małej tej się spodoba:)

U nas tez caly dzien na rekach mala teraz mnie plecy bola od noszenia jej bo jest co 8,5kg jak nie wiecej. Jutro sie wyspie bo D w domu i on wstaje a ja spie...jak dobrze. Ide kolacyjke jakas zjesc i spac. Dobranoc Wam slodkich snow niech dzieciaczki grzecznie spia.:-)

reklama
Do góry