reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
moje dziecko mnie zadziwia :) jest taki grzeczny!!! A czy są jakieś dzieci które tak jak Franko cieszą się na butle. Czy to mleko czy to kaszka, wystarczy że zbliże się do łożeczka z pełną butla a on np. Stoi to bach na plecy i buzia otwarta a jak ma smoka to go wypluwa :) i wytrąbi całe 210ml. Ale on wcale nie jest gruby.

moje dziecko mnie zadziwia :) jest taki grzeczny!!! A czy są jakieś dzieci które tak jak Franko cieszą się na butle. Czy to mleko czy to kaszka, wystarczy że zbliże się do łożeczka z pełną butla a on np. Stoi to bach na plecy i buzia otwarta a jak ma smoka to go wypluwa :) i wytrąbi całe 210ml. Ale on wcale nie jest gruby.
No niestety u nas zwykle na widok butli jest tupanie w fotelik, machanie rękami i bardzo wyraźne "NIE!"

u nas nie ma ani radości ani sprzeciwu na mleko, ale na herbatkę albo soczek jest wyraźnie otwarta buzia bo wie, że mała butelka i rączki to coś lepszego i tak długo trzyma aż wypije pełną małą butelkę. to uwielbia.

Ale naskrobałyscie

Moniska 100 lat dla Pawełka ucałuj szkraba!!!

Ps. wygralam Twoją aukcje z jeansami r.80 :D

TABASIA-wózek rewelejszyn ja musze miec do lasu porzadne koła a w ogóle baaardzo lubie 3 kołowe. W planach mam taki Maclaren MAC 3 albo przemyślę Twoja propozycje. Chciałam jeszcze espiro ale kolezanka w sklepie odradziła. Moniska Twoj też fajny tylko niestety nie na moje drogi :(
Ja mam w sumie spacerówke od abc ale nie jestem zadowolona tyle kasy poszło eh:(

dostałam @ po 47 dniach :O

Wama kochana 3 dni po powrocie ze szpitala mi się oświadczył. W czerwcu ogl juz sale ale odłozyliśmy to do momentu aż młody ciut podrośnie. :)

u nas tez jest wielka radosc i az sie trzesie ze juz zaraz dostanie,ale pije jak na razie 180 tylko wieczorem 210:tak:;-)

sztruksy? czy z kantem? bo ja siedząc w domu z kantem mi się nie przydadzą.
myslalam o kancie.
no a na swieta np w domu bedziesz? sylwester?
Ale naskrobałyscie

Moniska 100 lat dla Pawełka ucałuj szkraba!!!

Ps. wygralam Twoją aukcje z jeansami r.80 :D

TABASIA-wózek rewelejszyn ja musze miec do lasu porzadne koła a w ogóle baaardzo lubie 3 kołowe. W planach mam taki Maclaren MAC 3 albo przemyślę Twoja propozycje. Chciałam jeszcze espiro ale kolezanka w sklepie odradziła. Moniska Twoj też fajny tylko niestety nie na moje drogi :(
Ja mam w sumie spacerówke od abc ale nie jestem zadowolona tyle kasy poszło eh:(

dostałam @ po 47 dniach :O

Wama kochana 3 dni po powrocie ze szpitala mi się oświadczył. W czerwcu ogl juz sale ale odłozyliśmy to do momentu aż młody ciut podrośnie. :)

Marcia te cherokee?

Witajcie :)Wróciliśmy od dziadków, fajnie było.Mam nadzieję ,że u Was wszystko dobrze.Zaraz będę nadrabiać. Dzisiaj dostałam nową ankietę ze streetcom , chodzi o testowanie mleka modyfikowanego.Jeszcze listonosz przynióśł mi dwie przesyłki.Jedna z Johnson & J z kojącym płynem do kąpieli.Miła niespodzianka, bo spodziewałam się próbki w saszetce a tu duża butelka 500ml:) Druga to buciki do Gucio:)

reklama
Do góry