reklama
Y
yra245
Gość
sztruksy? czy z kantem? bo ja siedząc w domu z kantem mi się nie przydadzą.
moje dziecko mnie zadziwia jest taki grzeczny!!! A czy są jakieś dzieci które tak jak Franko cieszą się na butle. Czy to mleko czy to kaszka, wystarczy że zbliże się do łożeczka z pełną butla a on np. Stoi to bach na plecy i buzia otwarta a jak ma smoka to go wypluwa i wytrąbi całe 210ml. Ale on wcale nie jest gruby.
M
myszowata
Gość
No niestety u nas zwykle na widok butli jest tupanie w fotelik, machanie rękami i bardzo wyraźne "NIE!"moje dziecko mnie zadziwia jest taki grzeczny!!! A czy są jakieś dzieci które tak jak Franko cieszą się na butle. Czy to mleko czy to kaszka, wystarczy że zbliże się do łożeczka z pełną butla a on np. Stoi to bach na plecy i buzia otwarta a jak ma smoka to go wypluwa i wytrąbi całe 210ml. Ale on wcale nie jest gruby.
Y
yra245
Gość
u nas nie ma ani radości ani sprzeciwu na mleko, ale na herbatkę albo soczek jest wyraźnie otwarta buzia bo wie, że mała butelka i rączki to coś lepszego i tak długo trzyma aż wypije pełną małą butelkę. to uwielbia.
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Ale naskrobałyscie
Moniska 100 lat dla Pawełka ucałuj szkraba!!!
Ps. wygralam Twoją aukcje z jeansami r.80
TABASIA-wózek rewelejszyn ja musze miec do lasu porzadne koła a w ogóle baaardzo lubie 3 kołowe. W planach mam taki Maclaren MAC 3 albo przemyślę Twoja propozycje. Chciałam jeszcze espiro ale kolezanka w sklepie odradziła. Moniska Twoj też fajny tylko niestety nie na moje drogi
Ja mam w sumie spacerówke od abc ale nie jestem zadowolona tyle kasy poszło eh
dostałam @ po 47 dniach :O
Wama kochana 3 dni po powrocie ze szpitala mi się oświadczył. W czerwcu ogl juz sale ale odłozyliśmy to do momentu aż młody ciut podrośnie.
TABASIA-wózek rewelejszyn ja musze miec do lasu porzadne koła a w ogóle baaardzo lubie 3 kołowe. W planach mam taki Maclaren MAC 3 albo przemyślę Twoja propozycje. Chciałam jeszcze espiro ale kolezanka w sklepie odradziła. Moniska Twoj też fajny tylko niestety nie na moje drogi
Wama kochana 3 dni po powrocie ze szpitala mi się oświadczył. W czerwcu ogl juz sale ale odłozyliśmy to do momentu aż młody ciut podrośnie.
k_aralajna
Fanka BB :)
moje dziecko mnie zadziwia jest taki grzeczny!!! A czy są jakieś dzieci które tak jak Franko cieszą się na butle. Czy to mleko czy to kaszka, wystarczy że zbliże się do łożeczka z pełną butla a on np. Stoi to bach na plecy i buzia otwarta a jak ma smoka to go wypluwa i wytrąbi całe 210ml. Ale on wcale nie jest gruby.
u nas tez jest wielka radosc i az sie trzesie ze juz zaraz dostanie,ale pije jak na razie 180 tylko wieczorem 210;-)
moniSkaBe
myslalam o kancie.sztruksy? czy z kantem? bo ja siedząc w domu z kantem mi się nie przydadzą.
no a na swieta np w domu bedziesz? sylwester?
Ale naskrobałyscie
Marcia te cherokee?
frotka 74
Witajcie Wróciliśmy od dziadków, fajnie było.Mam nadzieję ,że u Was wszystko dobrze.Zaraz będę nadrabiać. Dzisiaj dostałam nową ankietę ze streetcom , chodzi o testowanie mleka modyfikowanego.Jeszcze listonosz przynióśł mi dwie przesyłki.Jedna z Johnson & J z kojącym płynem do kąpieli.Miła niespodzianka, bo spodziewałam się próbki w saszetce a tu duża butelka 500ml Druga to buciki do Gucio
reklama
moniSkaBe
ahhh.. tez bym chciala te buciki od gucio ale drogie cholery...