ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Tabasia Dawid ma Arkę Noego, zabawka świetna!!!!!! Bardzo się podoba dzieciakom ale i dorosłym
Babcia kupiła Dawidowi w Smyku za 100 zł.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja mam parasolkę z auchan, co prawda nie skład się jak typowa parasolka, tylko tak do daołu ale i tak zajmuje mało miejsca, poza tym rozkłąd się całkiem na leżąco, ma długie pasy nawet jak dziecko jest grubo ubrane to świetnie się dopinają, spory koszyk pod wózkiem, a co najważniejsze wózek jest bardzo lekki, dla mnie to było bardzo ważne bo muszę go z maluchem wnosić i znosić z drugiego piętra, wózek kosztował 199 złja też byłam z młodym na cmentarzu na mszy i do tego wieczorem na wojskowym. Czuc było troche znicze ale nie uciekałam :-)
Niko usnał pewnie pośpi z godzinę.
Dziewczyny kiedy macie zamiar kupić parasolkę o ile macie :>
Witam się![]()
My właśnie wróciliśmy od teściów z Wszystkich Świętych, dziewczyny co za koszmarny rok się do mnie przyplątał!!!!!!!!! Myślałam, że w końcu będzie trochę spokoju, po ostatnich przejściach z mamą, a tu masz wczoraj moja babcia dostała zawał:--
-( i wylądowała w szpitalu, ale się zdenerwowałam znowu.
Dzisiaj byliśmy w przychodni się zważyć i wiecie co ważymy 7100w sumie to się zdziwiłam bo na moje łazienkowej wadze wychodziło 8 kg, troche mnie to zmartwiło bo za dużo to ostatnio nie przybraliśmy jakieś pól kg od ostatniego ważenia czyli od 20 września
yra to widzę że masz tyle wzrostu co jaspodnie powinny być dobre bo dość szerokie są, może ie są z najgrubszego materiału, bo to taki miękki jeans ale są bardzo wygodne, z miłą chęcią Ci je wyślę:-):-):-)
Moniskabe i co sadzisz o kubelku? Bo ja jestem bardzo zadowolona, nie "zjezdza" jak w mojej drugiej spacerowce i wyglada, ze jest mu wygodnieDo spania troche gorzej, ale teraz mamy 2 drzemki w domu, a na spacery chodzimy jak jestesmy aktywni, zeby swiat ogladac
![]()
dziekujemy :-)a te sztruksy ciążowe? kochana ja ci dziś kaskę przeleję jakoś i doczekać się przesyłki nie mogę bo wiadomo spodnie coraz gorzej wchodzą.
no i wszystkiego najlepszego dla pawełka.