reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Marcia ja mam Maclarena po Patryku jeszcze i bardzo jestem z niego zadowolona. A co do slubu to pieknie gratuluje raz jeszcze.. a jak przyszly Cie zaskoczyl? czy to tak sie poprostu umowliscie? bo ja troche szybko was czasem czytam i moglam cos pominac.

Moje slonce tez sie budzi z piskiem w nocy, bebenki w uszach pekaja.

Czy wy tez tak macie, ze jak ubierzecie pociechy w kurtki cieple, to sie pasy w fotelikach nie chca domykac? Moj fotelik niby do roku jest, ale Polcia w nim tak scisnieta, ze chyba sie wczesniej przeniose na ten wiekszy.

Witam się:)
My właśnie wróciliśmy od teściów z Wszystkich Świętych, dziewczyny co za koszmarny rok się do mnie przyplątał!!!!!!!!! Myślałam, że w końcu będzie trochę spokoju, po ostatnich przejściach z mamą, a tu masz wczoraj moja babcia dostała zawał:-:)-:)-( i wylądowała w szpitalu, ale się zdenerwowałam znowu.
Dzisiaj byliśmy w przychodni się zważyć i wiecie co ważymy 7100 :confused2: w sumie to się zdziwiłam bo na moje łazienkowej wadze wychodziło 8 kg, troche mnie to zmartwiło bo za dużo to ostatnio nie przybraliśmy jakieś pól kg od ostatniego ważenia czyli od 20 września
yra to widzę że masz tyle wzrostu co ja:) spodnie powinny być dobre bo dość szerokie są, może ie są z najgrubszego materiału, bo to taki miękki jeans ale są bardzo wygodne, z miłą chęcią Ci je wyślę:-):-):-)

ja też byłam z młodym na cmentarzu na mszy i do tego wieczorem na wojskowym. Czuc było troche znicze ale nie uciekałam :-)

Niko usnał pewnie pośpi z godzinę.

Dziewczyny kiedy macie zamiar kupić parasolkę o ile macie :>
a ja mam parasolkę z auchan, co prawda nie skład się jak typowa parasolka, tylko tak do daołu ale i tak zajmuje mało miejsca, poza tym rozkłąd się całkiem na leżąco, ma długie pasy nawet jak dziecko jest grubo ubrane to świetnie się dopinają, spory koszyk pod wózkiem, a co najważniejsze wózek jest bardzo lekki, dla mnie to było bardzo ważne bo muszę go z maluchem wnosić i znosić z drugiego piętra, wózek kosztował 199 zł
Sport Blau 170311 hauck kinderwagen - hauck GmbH Sonnefeld

Witam się:)
My właśnie wróciliśmy od teściów z Wszystkich Świętych, dziewczyny co za koszmarny rok się do mnie przyplątał!!!!!!!!! Myślałam, że w końcu będzie trochę spokoju, po ostatnich przejściach z mamą, a tu masz wczoraj moja babcia dostała zawał:-:)-:)-( i wylądowała w szpitalu, ale się zdenerwowałam znowu.
Dzisiaj byliśmy w przychodni się zważyć i wiecie co ważymy 7100 :confused2: w sumie to się zdziwiłam bo na moje łazienkowej wadze wychodziło 8 kg, troche mnie to zmartwiło bo za dużo to ostatnio nie przybraliśmy jakieś pól kg od ostatniego ważenia czyli od 20 września
yra to widzę że masz tyle wzrostu co ja:) spodnie powinny być dobre bo dość szerokie są, może ie są z najgrubszego materiału, bo to taki miękki jeans ale są bardzo wygodne, z miłą chęcią Ci je wyślę:-):-):-)

kochana tak mi przykro z powodu babci, życzę Jej zdrówka
a co do wagi to ty się nie martw, widzę że nasze dziewczyny są podobnie urodzone a moja Pola waży 7000, lekarz powiedział że tak urok jej i do grubasów należeć to ona nie będzie:) najważniejsze aby Ci jadła a zawsze coś przybierze na wadze

Moniskabe i co sadzisz o kubelku? Bo ja jestem bardzo zadowolona, nie "zjezdza" jak w mojej drugiej spacerowce i wyglada, ze jest mu wygodnie :) Do spania troche gorzej, ale teraz mamy 2 drzemki w domu, a na spacery chodzimy jak jestesmy aktywni, zeby swiat ogladac :)

wiesz... ja tez jestem zadowolona.
W parasolce rozkladanej jakos mi Pawelek spadal na boki i w dol, poza tym nogi mu wystawaly poza wozek i mnie to bardzo zloscilo...

co do spania, mojemu sie bardzo dobrze w kubelku spi.. potrafi 2 h ciagiem spac. A jakby mu bylo niewygodnie to pewnie by sie krecil i jeczal.

Takze ja nie zaluje. Dla takich dzieci jak nasze, kubelki chyba sa ok, gorzej z 4 miesiecznymi bablami.

Ostatnia edycja:
Ucitielka przykro mi z powodu babci. Niech szybko wraca do zdrowia!

Monika fajne te sztruksy, ale widzę, że Yra też zainteresowana;)

A my po spacerku, zrobiliśmy zakupy. Piękna pogoda u nas i bardzo ciepło:)

Witam!

Kurczę jakieś przeziębienie mnie znów dopadło:-( i nie mam weny na nic. W niedzielę byliśmy u mojej babci która mieszka 70 km od Poznania i zarazem odwiedzić groby bliskich bo tam mam wszystkich. M był w sobotę z teściem na grobach bo ja w pracy a mały z teściową urzędował w domku. U babci zjechała się rodzinka i był też mój 9 miesięczny chrześniak z dwuletnią siostrzyczką. Wesoło było:tak:. A wczoraj poszliśmy sobie w trójeczkę na dłuuugi spacerek na nasz miejscowy cmentarz i tak nam zeszły 3h:szok: ale było taaaak cieplutko. Ehhh a dziś już sie popsuło.
Marciaa My mamy parasolkę o taką CYBEX TOPAZ LUKSUSOWA SPACERÓWKA super cena !!!! (1298918348) - Aukcje internetowe Allegro tylko w kolorze granatowym. Ja jestem z niej bardzo zadowolona, teraz jeździmy nią tylko w cieplejsze dni albo jak gdzieś do kogoś jedziemy lub na zakupy bo jest lekka i zajmuje mało miejsca w aucie a tak to spacerówką od x-landera, która jest cięższa ale wiadomo cieplejsza i posiada śpiworek.
A ja ciąglę jestem jeszcze niezdecydowana nad fotelikiem, z Cybexa chyba jednak rezygnujemy bo trochę się naczytałam i jednak dużo osób narzeka na to nowatorskie rozwiązanie z tym zabezpeiczeniem z przodu że wiele dzieci się denerwuje a latem za gorąco pod tym i chyba kupimy Maxi Cosi Priori XP (Kolory) +Tabliczka+Kurier 0zl (1284034580) - Aukcje internetowe Allegro. O doczytałam że i ty Marela nie do końca jesteś zadowolona a szkoda bo bardzo mi się te cybex podobają i wózek mam z tej firmy i jest super, no i na testach dostał 4 punkty ale wygoda dziecka też bardzo ważna więc raczej rezygnujemy.
Monia buziole dla Pawełka!!! :*
Miłego dnia dziewczyny.

reklama
Do góry