reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Tabasia mój Przemek ostatnio jak zobaczył swojego tatę w kąpieli z szamponem na włosach to rozryczał się tak, jakby go ktoś ze skóry obdzierał. W szoku byliśmy. Pierwszy raz mu się coś takiego zdarzyło.

reklama
Wama to prawda czerwiec jest ok. Nie będę z wielkim brzuchem chodzić w upały, ale jak maleństwo się urodzi to będzie już na tyle ciepło, żeby spacerować i spędzać dużą część dnia na ogrodzie.
Foteczkę mam z dzisiaj, ale bardzo kiepskiej jakości, więc nie będę wklejać bo i tak pewnie nie będzie widać.
Marti ja młodemu daje soczki bobofrut z kubka niekapka aventu i mu smakują. W sumie to my nie mamy problemów jedzeniowych więc ja nie będę autorytetem w tej dziedzinie :)

eh ja już przetrenowałam z małą niekapek, normalną butle, otwarty kubeczek, łyżeczkę, jeszcze została mi słomnka, i strzykawka-hmmm moża ona coś pomoże, bo wczoraj syropek z niej ładnie wypiła:)

PAWEŁKU-WSZYSTKIEGO NAJPIEKNIEJSZEGO
Tabasia- moja też z płaczem reaguje na nowe osoby, ale nie wszystkie:)

Monia sto lat dla Pawełka!!!
Ja już po wizycie. Maleństwo ma całe 1,1cm! Wyliczony wiek ciąży dokładnie pokrywa się z tym w suwaczku z OM 7t2d. Termin na 19 czerwca. Aha no i najważniejsze serduszko pięknie bije :)
Super wieści!!! To piękne uczucie :) widzieć bijące serduszko istotki powstającej w naszym łonie!!! Jeszcze raz gratulacje.

Witajcie!

Nie mam dzisiaj za fajnego dnia...dolek mnie zlapal....:-(

Pawelek mnostwo buziakow dla Ciebie!!!!

Tabasia my mamy ten fotelik Tobi, i jest super, Mlody siedzi spokojnie jak na niego...aha i nie potrzebujesz do niego bazy, tylko 3 punktowe pasy....:tak:

A Mlody to caly sie trzesie, wyma****e nozkami i wali raczkami w tace, jak tylko zblizam sie z miseczka kaszki....:-)

ucitielka zdrowka dla babci!

ramari super, ze z fasolka wszystko dobrze!

reklama
Do góry