reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Monika a nie masz Piżamek na 2 latka? :)

Pawełkowi Buziaki!!

Ucitielka Zdrówka Babci!!

Natalka już jeździ w nowym foteliku, który dostała na chrzciny, mamy Coneco Zenit, o ile się nie mylę :p

reklama
Ucitielka zdrowia dla babci życzę
ajentka kuruj się!

Strasznie wolno płynie mi dziś czas....troszkę nudnawo....tylko Franuś coś marudka dziś za to w końcu ma szokujący apetyt:-)

witajcie !!! Nie pisałam ale czytałam :) jak wczoraj już nadmieniłam strasznie dużo do ogarnięcia tyle piszecie :) marcia gratki :) sukienki śliczne, ja też szukam na kościelny :) n&h 100lat spóźnione :) moniskabuziaki dla Pawełka :)*↲
a u nas bez nadzwyczajnych zmian. Czas leci. z Oliwka ok. jeszcze tylko badanie słuchu i zapominamy że coś jej było. Wiktor jutro ma ślubowanie pierwszaków:) idziemy z Frankiem. Pod koniec listopada jedziemy do Krainy św.Mikołaja z klasa Wiktora:) biorę całą trójkę. Teraz pędze po Oliwkę póki Franko śpi we wózku.

polka super wyprawa Wam się szykuje! już sobie wyobrażam te iskierki w oczach dzieci - bezcenne:tak:
Cc też dostałam te paczkę chyba ok 2tyg temu, teraz czekam na paczkę z hipp - podobno coś wysyłają dla dzieci po 7 miesiącu - zarejestrowałam się u nich na stronie w klubie malucha czy maluszka (już nie pamiętam), więc mam nadzieję, że mnie nie ominie....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej! jeden dzien i tyle napisalyscie pozniej poczytam.
ucittelka zdrowka dla babci.
Dostalam dzis na mejla ankiete ze street com dieta dziecka dostala moze ktoras z was tez? A mam pytanie ma moze ktoras z was wozek coneco toledo? zmykamy na spacerek wieczorkiem wpadne. trzymajcie sie cieplutko.
moniskabe sto lat dla Pawelka.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry