reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Marciaa a teraz jak piszesz to i mi sie przypomnialo, fajnie i dawaj znac na co sie zdecydujesz pod wzgeldem sukni, sali, kwiatow i wszystkiego :), a Maclarena polecam z calego serca, bo sa naprawde wytzry, ale wozki. Mialam Polci kupic nowy, ale ten po Pacie jest w swietnym stanie, a naprawde duzo go uzywalam, wiec i z nim zostane.

MoniskaBe moze otworz nowy watek na swoje aukcje i podaj adres strony w pierwszym poscie, bo ja ciagle go znalesc nie moge. Musze sie wracac mnostwo stron, zeby go wyszukac, a tez chce popatrzec :)

reklama
Marciaa a teraz jak piszesz to i mi sie przypomnialo, fajnie i dawaj znac na co sie zdecydujesz pod wzgeldem sukni, sali, kwiatow i wszystkiego :), a Maclarena polecam z calego serca, bo sa naprawde wytzry, ale wozki. Mialam Polci kupic nowy, ale ten po Pacie jest w swietnym stanie, a naprawde duzo go uzywalam, wiec i z nim zostane.

MoniskaBe moze otworz nowy watek na swoje aukcje i podaj adres strony w pierwszym poscie, bo ja ciagle go znalesc nie moge. Musze sie wracac mnostwo stron, zeby go wyszukac, a tez chce popatrzec :)

Dam znac dam. Mam nadzieje, zem i coś doradzicie :)

Jestem za nowym watkiem :]

Moniska tak cheeroke. Wplate zrobie jutrok OK:p

Dam znac dam. Mam nadzieje, zem i coś doradzicie :)

Jestem za nowym watkiem :]

Moniska tak cheeroke. Wplate zrobie jutrok OK:p

Wama dobry pomysl, juz robie nowy temat.

Marcia ok, czekam :-)

dziewczynki na pewno znacie wcześniaka Franka i jego mamę FraniowaMama, mieli konto charytatywne na allegro i niestety to konto zostało zablokowane:( teraz prośba: napisaliśmy taką prośbę do allegro i proszę Was abyście taką prośbę wysłali do obsługi allegro.
Witam!
Piszę do Państwa z ogromną prośbą o odblokowanie konta aukcji charytatywnych użytkownika dzielny_Franek. Konto zostało zablokowane w skutek nieuwagi i niedoczytania regulaminu przez Mame Frania i Wolontariuszkę, która pomagała obsługiwać aukcje (Mama Frania jako sprawująca całodobową opiekę nad chorym dzieckiem nie była w stanie samodzielnie ogarnąć aukcji Allegro). Pieniądze z aukcji w znacznym stopniu pomagały w opłatach związanych z rehabilitacją Frania. Zdaję sobie sprawę, że dla Państwa sprawy regulaminowe są priorytetowe - ale w tej sytuacji zwracam się z ogromną prośbą o okazanie odrobiny serdeczności i odblokowanie konta.
Jednocześnie zwracam się z prośbą - sugestią aby w Regulaminie Allegro zawrzeć możliwość obsługi kont charytatywnych również przez wskazanych przez użytkownika wolontariuszy.
Z poważaniem,
Imię i Nazwisko/ nik z Allegro

trzeba to zrobić tak:
Droga jest nastepująca (po zalogowaniu sie na Allegro)
U góry na ciemnym pasku sa "usługi", wchodzimy
dalej: panel "dla kupujących" - "kontakt z obsługa użytkownika"
"krok 1" - wybieramy "usługi specjalne"
"krok 2" - wybieramy "aukcje charytatywne"
i otwiera sie formularz kontaktowy. można kopiować tekst:) Ino podpisac sie trza:)

Jesli wszystkie maile będą ladowały u 1 osoby obsługującej ten dział, to może w końcu wkurzy sie ona i poprosi pana miłego, żeby Frania odblokował..

Dziękuje z góry za pomoc!!!!:)

Monia sto lat dla Pawełka!!!
Ja już po wizycie. Maleństwo ma całe 1,1cm! Wyliczony wiek ciąży dokładnie pokrywa się z tym w suwaczku z OM 7t2d. Termin na 19 czerwca. Aha no i najważniejsze serduszko pięknie bije :)

ramari to swietne wiadomosci :) Czerwiec to piekny miesiac.

ciazowe mamusie jak juz bedziecie mialy jakies foty skarbeczkow z usg to my tu bardzo prosimy.... zebyscie nam na "przyszle mamy" calkiem nie zwialy;-). Bedzie nam milo powspominac :tak:

Cześć,
romari-jeszcze raz ogromne gratki i super że wszystko dobrze:) EH DZIEWCZYNY ALE ROBICIE "smaka"tymi fasolkami:)
ostatnio pisałam z missis, i u niej wszystko dobrze , oprócz tego że ma parę niemiłych dolegliwości(np.cukrzyce i nadciśnienie) to czuje się dobrze i nie może doczekać się jak juz przytuli smyka:) za 3 tygodnie ma mieć zdejmowany szew, więc urodzi pewnie pod koniec listopada albo początku grudnia:)
J adziś byłam z małą u lekarza, bo coś ostatnio strasznie kaszle(tak dudni) i okazało się że prawdopodobnie od suchego powietzra, więc mamy teraz zakręcone grzejniki i wszędzie porozwieszane mokre ręczniki, trzeba będzie nawilżacz zakupić;/
aaa i okazało sie , zresztą mnie o wcale nie zdziwiło że małą jest trochę odwodniona, eh ona w ogóle nie chce pić-macie jakieś złote rady jak ją napoić, bo próbowałam już chyba wszystkiego....nawet z otwartego piła kubeczka, ale już jej się znudziło:/

Wama to prawda czerwiec jest ok. Nie będę z wielkim brzuchem chodzić w upały, ale jak maleństwo się urodzi to będzie już na tyle ciepło, żeby spacerować i spędzać dużą część dnia na ogrodzie.
Foteczkę mam z dzisiaj, ale bardzo kiepskiej jakości, więc nie będę wklejać bo i tak pewnie nie będzie widać.
Marti ja młodemu daje soczki bobofrut z kubka niekapka aventu i mu smakują. W sumie to my nie mamy problemów jedzeniowych więc ja nie będę autorytetem w tej dziedzinie :)

Ostatnia edycja:
reklama
a u nas LEJE :-( juz od paru dni i kisimy sie w domu :-(
My juz zle do glowy dostajemy przez to siedzenie w domu. Dlatego wybieramy sie dzis na basen.

Monia sto lat dla Pawełka!!!
Ja już po wizycie. Maleństwo ma całe 1,1cm! Wyliczony wiek ciąży dokładnie pokrywa się z tym w suwaczku z OM 7t2d. Termin na 19 czerwca. Aha no i najważniejsze serduszko pięknie bije :)
Super :-) Moj M tez jest z 19 czerwca :tak:

Marcia ten Maclaren super :happy: a ten co ja chce kupic jest wlasnie polecany na rozne tereny, nawet po piachu ponoc daje rade.

A moj Al ma teraz etap, ze jak widzi nowa twarz to zaczyna strasznie ryczec :szok:

Do góry