reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witojcie kobity moje :)

ja moje dziecko dziś w kosmos wysadzę. nic nie słyszę tylko jęczenie i płacz od rana:( dobrze że zjadła przynajmniej butle więc stres mniejszy.

ja tam spacerówki nie kupuję bo mam w zestawie z Jane. mała już w niej jeździ i widać się jej podoba bo płaczu brak:)

myśmy wieczorem też małą wzieli na cmentarz i bardziej jej się podobało niż w ciągu dnia. dziś też pojedziemy :)

blu kochana zdrówka dla Was, kurujcie się szybciutko.
monia bo tam obserwuję ten sweterek na 8 letnią dziewczynkę taki kolorowy powiedz mi kochana w jam on stanie? czy ściągacz ni rozciągnięty?

idę gotować bigos, komuś podesłać :)

miłego dnia

reklama
Witam :)

maborka super, że się odzywasz i że u was wszystko w porządku.

Wczoraj również byliśmy na cmentarzu, Natalka spała cały czas natomiast Dawid pokazywał na co go stać, czasami już mam dość, nie mogę wyjść z dwójką sama, nie chce siedzieć w wózku nie trzyma się za rękę tylko ucieka, pokazuje swoje fochy itd, nie wiem kiedy to minie :(

polusia oj bigosik...robisz mi smaka:tak:
Marciaa zamierzam zakupić na wiosnę
Monia całuski dla Pawełka!
blu zdrowia dla Was!

No i witajcie! Dziś zaliczyliśmy już spacerek bo byliśmy z samego rańca na badaniach i wracając Franio zasnął w wózku, więc zamiast prosto do domku pochodziliśmy sobie troszkę:-) Zrobiłam mu ten poziom żelaza i się zobaczy co tam wyjdzie - wyniki jutro, oby było ok! A i powiem Wam, że byłam dumna z mojego szkraba mimio, że miał krew pobieranął z żyły to nawet raz nie pisnął! Dzielny mój! Zaraz za nami była pani w ciąży....oj zatęskniłam za brzusiem:tak:
Miłego dnia:-)

Ach i zapomniałabym - Franio kocha reklamę tpsy z panem rozumem i panem serce:-D

Monia sto lat dla Pawełka!
ojej, bardzo dziekujemy :-)
Witojcie kobity moje :)
monia bo tam obserwuję ten sweterek na 8 letnią dziewczynkę taki kolorowy powiedz mi kochana w jam on stanie? czy ściągacz ni rozciągnięty?

miłego dnia

jak dla mnie stan jest super. sciagacz nie jest rozciagniety. :-)
naprawde jest fajny.

a te sztruksy ciążowe? kochana ja ci dziś kaskę przeleję jakoś i doczekać się przesyłki nie mogę bo wiadomo spodnie coraz gorzej wchodzą.

no i wszystkiego najlepszego dla pawełka.

Monia wszystkiego najlepszego dla Pawełka :)
a sweterek zacznę licytowć już w ostatnim dniu aukcji :) żeby czasem ktoś mi tylko nie kupił :)

maborka, a jak możesz powiedz mi ile Szym waży i mierzy, bo moja też wcześniaczka, chociaż nie tak wczesna jak Twój :-) mi ciągle mówią, że Ol za mała i za lekka, no i zaczyna mnie to stresować.

polusia, poproszę o bigos :-)

sto lat dla Pawełka :-)

Ol dziś okropna maruda, co chwila wybucha płaczem :/ albo upomina zabawki, no tak to brzmi ;-) zaczęła tez sie wspinać... podciągnie sie i zaraz płacz, bo nie umie zejść... echhh no mało miałam rozrywek hehe ;-)

reklama
Czesc Dziewczynki,
U nas ladnie piknie wszystko, troche placzu w nocy, ale to standard. To chyba faktycznie sny. Pobudka przed 7, poszalal pol godziny i jeszcze pospalismy do 8 :-) Mam nadzieje, ze powoli sie przestawi i nie bedzie budzil sie tak wczesnie :-D Bo dla mnie 7 to srodek nocy, ledwo o 8 wstaje :cool2:

Kurcze bylismy wczoraj na zakupach i cos nam sie nie udaly :eek: 3 koszulkie musze wymienic dla M, bo za male, Alkowi kupilismy kombinezon 9-12mc i taki jakis ciasnawy tez. Jeszcze go dzis najwyzej przymierze i zobaczymy, moze zostawie i bedzie dla drugiego :happy: A chcemy zamiast kurtek wlasnie kombinezon, bo jak dla nas najwygodniejszy. Nic mu sie nie bedzie podwijac i nie zawieje jak bedziemy go przekladac z auta do wozka na przyklad.
No i kupilismy Arke Noego, Noah's Activity Ark – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
bez Noego :wściekła/y: :-D Musze isc wymienic. Ale u nas za oknem leje jak z cebra juz drugi dzien i raczej spacer nie wchodzi w gre, trzeba autem, a korki masakryczne.

Marcia ja z racji planowania drugiego dzidziusia bede inwestowac w taki wozio
mothercare - pushchairs, nursery, car seats, feeding, bathing, toys & gifts, maternity, bedding, safety
mothercare - pushchairs, nursery, car seats, feeding, bathing, toys & gifts, maternity, bedding, safety

No i jeszcze fotelk chcemy tak
Maxi Cosi Tobi Car Seat – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
tylko do niego chyba baza potrzebna, a te bazy ponad stowe kosztuja :confused2: No, ale to juz bedzie na lata.

Blueberry wracajcie szybciutko do zdrowka! Chyba najgorsza rzecz, jak dzieci sa chore...
Maborka ja juz wyluzowalam z byciem idealna zona :-D Jak nie umyje w jeden dzien garow, albo nie rozwiesze od razu prania, to sie swiat nie zawali :-) Troche mi to zajelo, aby przestawic sie na takie myslenie, ale sie udalo. I zamiast stac przy garach lub desce do prasowania robie inne rzeczy :-) A jak M wraca z pracy, to myk daje mu Mlodego i probuje cos zrobic.
Trzeba sie wyluuuzowac ;-);-);-)
Szymcio jest sliczny!!!

Moniskabe i co sadzisz o kubelku? Bo ja jestem bardzo zadowolona, nie "zjezdza" jak w mojej drugiej spacerowce i wyglada, ze jest mu wygodnie :) Do spania troche gorzej, ale teraz mamy 2 drzemki w domu, a na spacery chodzimy jak jestesmy aktywni, zeby swiat ogladac :)

Ostatnia edycja:
Do góry