reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
ja rowniez dolaczam do spoznionych zyczen dla pociech no i na najblizsze dni juz z wyprzedzeniem :-p bo nie bedzie mnie na forum do poniedzialku.
Bartusiu - wiataj w domku :tak::-)
Jedziemy do tesciow a wcale mi sie nie chce, przez ta prace to ledwo co spie, nie mam na nic czasu, jeszcze Alanowi przebija sie ten zab, w nocy 10- 15 razy pobudka :baffled:
normalnie polozylabym sie i przespala caly ten weekend, a z przeprowadzki nici - brak czasu :no:
Najbardziej brakuje mi (oprocz czasu - oczywscie) - bb :tak: , jak maly usnie, troche czytam ale zazwyczaj brak sil na odpisanie :baffled:
Ale ogolnie nie zaluje ze wrocilam do pracy- normalnie odzylam - no i nie mam juz tych dolkow psychicznych :tak:
Trzymajcie sie cieplutko i nie zapominajcie o mnie :-p:-D

Moja panna jeczy przez sen, śpi jak zając,co chwilę jestem u niej.Jak ma tak noc wygladac to dziękuje.Nie wiem juz czy to drugi ząb z góry tak długo dokucza czy śni się coś ...lecę znowu
Ionka tragiczna ta służba zdrowia tam...
Marela no jak Ciebie nie pamiętać:) Gratulacje z okazji rocznicy:):):)
Coś Fiołkowej dawno nie było, zapracowana pewnie...

Ostatnia edycja:
Haaa... pierwsza jestem :-D
dzisiaj pobudka o 5.30 z pomoca kupki.
Okropne robi jak jest na tym Nutramigenie.
Az musze pokoj wietrzyc i mnie rzuca jak zmieniam.

Bo lekarza powiedzial jej ze to od chodzika i juz jak miala z 10 mies to zabronil chodzika.
Witam Madzie i Bartusia. Duze buziaki dla malego odemnie i Kornelki. :)
monis podaj mi linka z twoimi aukcjami.
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

witam! dolaczam sie do spozninych zyczen! Moc buziakow dla solenzantow!
Nocka o niebo lepiej. Ale nie daje jej juz piersi w nocy bo po niej budzila sie co chwile. Pewnie juz mam mniej syty pokarm. W jednej piersi chyba sie juz skonczyl, bo miekka, niestety w drugiej jeszcze jest i czuje, ze robi sie coraz bardziej twarda:( Dziewczyny jak sobie z tym radzilyscie? I ile trwalo zanim zniknal wam calkiem pokarm?
u mnie pokarm zanikal okolo miesiaca, tak zeby nie bylo juz nic to moze nawet z 5 tyg.

kurcze jak mnie swedzi szyja, chyba mam jakies uczulenie.
Dobra, ide cos zjesc.

Witam się i ja:-)Nocka dziś u nas spoko, Mały spał do 6.50 (wow!), o 7.30 tradycyjnie zjadł michę kaszki, a ja przed chwilką porcję sałatki greckiej, mama przyniosła mi wczoraj solidną ilość, więc jeszcze zostało na później:tak:A obecnie mam chwilkę dla siebie, a Franuś urzęduję na podłodze i gapi się w tv. No właśnie czy Wasze dziecieczki to też tacy telemaniacy?;-)
Miłego dnia:-)

Witam się i ja:-)Nocka dziś u nas spoko, Mały spał do 6.50 (wow!), o 7.30 tradycyjnie zjadł michę kaszki, a ja przed chwilką porcję sałatki greckiej, mama przyniosła mi wczoraj solidną ilość, więc jeszcze zostało na później:tak:A obecnie mam chwilkę dla siebie, a Franuś urzęduję na podłodze i gapi się w tv. No właśnie czy Wasze dziecieczki to też tacy telemaniacy?;-)
Miłego dnia:-)
moj wstal o 5.30 i juz od pol godziny smacznie spi.

o tak, czasami jak potrzebuje leciec siusiu, a boje sie go samego zostawic to sadzam przed tv i na chwilke jest spokoj.
A jak leci reklama to rzuca wszystko i zastyga.
Czasami nawet z rekami w gorze :-D

Niewiem czy dobrze zrozumialam jestes doradca kredytowym?

ja byłam kierownikiem, więc na szczęście miałam inną pensję, doradca na dzień dobry dostaje taką kasę.

a moja jeszcze nie śpi!!! no po prostu ręce opadają!! wcale tak dużo nie spała, 2x po 30minut i wieczorkiem 20. no ale nie marudzi, tylko bawi w najlepsze w łóżeczku, zagląda dołem pod ochraniaczem i robi akuku ;-)

ale wieje mi w kominie, brrr!

wiecie, jak sie wkurzyłam u lekarza :/ dzwoniłam do nich dziś w sprawie przedłużenia recepty, powiedziała mi kobieta, że ok i że kosztuje to 25euro. pojechałam wieczorkiem i nie dość, że musiałam czekać godzinę!! to jeszcze kazali mi zapłacić 60euro!! za minutę u lekarza! pytam recepcjonistki czy jest pewna, że wypisanie recepty tyle koszuje, bo ja tu widze w cenniku 25. to ona, żeby wyjaśniać z lekarzem. więc znowu czekam i mnie nosi :/ szanowny lekarz zwalił na recepcjonistkę, a ona na niego. paranoja :/ dałam 25 i wyszłam.

ooo cicho na górze, chyba zanęła :-)

swoją drogą 25 euro za recepte to jakiś kosmos.

Dzien Doberek!
Redan juz od paru dni budzi mi sie o 5, wczoraj postanowilam go przetrzymac dluzej, moze by sie udalo wtedy, zeby przespal do tej 6 przynajmniej. Ale gdzie tam, byl taki marudny, ze zasnal szybko przed 7.30, i dzisiaj pobudka o 5.30..hehehehe...za to w nocy tylko 3 razy wstawal-cud!!!!

Ja za to pierwszy raz chyba depresji jesiennej dostalam, nic mi sie nie chce, Mlody duzo marudzi,najgorzej jak juz mam dosyc i go zostawiam w lozeczku, to placze caly czas, a ja wtedy jeszcze gorzej sie czuje....M ma wolne dopiero w poniedzialek....ech...zycie matki...A Redus jest taki kochany, ciagnie mnie za ucho i sie smieje, wie co robi Robak Maly....

Milego Dnia Kobitki!

reklama
Witam sie:)

U nas nocka nie ciekawa.Bartus przebudził sie z płaczem po 2 dałam mu mleka i tak samo przed 5 tez dostał mleko,wstalismy po 7,bo Bartus walnoł kupsztala.Teraz drzemkuje ale przebudził sie z płaczem,wstawiaja nowy piec i Bartus sie zleknoł,a teraz sie juz na dobre obudził.Jutro juz mój M przylatuje super.

Dobrego dnia:)

Do góry