reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Marciaa cale szczescie, ze Twojemu L nic sie nie stalo, refleks ma...

polka alez jestes opanowana Kobitko!Dobrze, ze nic grozniejszego sie nie stalo...

yra Jasiu chyba nie chce, zebys wypadla z rytmu zanim siostrzyczka/braciszek sie pojawi...hehehehe

reklama
no M. już przejrzał i okazało się że na jednym przedłużaczu było przeciążenie bo jak ja włączyłam dvd, tv, wieżę stereo i dekoder też był włączony to na tym samym kablu Witek miał włączoną konsole i coś tam jeszcze i to ten przedłużacz się spalił. Bo instalacja jest nowa i w kontaktach może chodzić wsio. A kabel był czarny i panel jeden do wyrzucenia :( Najważniejsze jednak że moje dzieci są całe i zdrowe!!! Mogłabym mieszkać w namiocie ale jak by dzieciom nie daj boże coś się stało nie darowała bym sobie!!! One są moim całym życiem!!!

polka jejku od krok od tragedii, ale dobrze że byłaś w domku przy dzieciach i szybko zareagowałaś i nie spanikowałaś, to najważniejsze. dobrze że skończyło się tylko na strachu i spalonym jednym przedłużaczu.

marciaa dobrze że Ł ma refleks i że u Was też tylko na strachu się skończyło.

a myśmy wróciły z zakupów, brr ale zimno ale dobrze że słonko świeci :) teraz mała zjadła mleko poprawiła bananem i poszła spać. po obiadku jedziemy na zakupy bo muszę Julce kozaczki kupić.

marelabuziaki dla Alanka :*↲
marciaaale co z autami mocno stuknięte?↲↲
Franko ostro ząbkuje mówię Wam nie poznaje własnego dziecka. Ale co dziwne, je jak szalony i to od 180-210ml na raz za każdym razem. Wczoraj duży słoiczek obiadku było za mało :) he he. A nie widać po nim wcale a wcale tego apetytu. W ogóle co ja przeżyłam rano włączyłam dzieciom bajkę na dvd i oglądamy aż nagle iskra na iskrze pod szafką i w momencie płomień :( wzięłam kojec wysunęłam dzieciakom kazałam uciekać a sama raz dwa korki wyłączyłam w całym domu i tylko raz kocem i na szczęście po wszystkim uff... Ale jak pomyśle że mogło mnie nie być w domu to masakra :( dobrze że byłam na tyle przytomna że nie panikowałam tylko bach szafka na buty przestawiona pod korki wskoczyłam i przełącznik za przełącznikiem wyłączyłam. Ale i tak dzieci strachu się najadły!!! M. nie było niestety, ale jak zadzwoniłam 30km zrobił w 10minut i wziął już wolne w pracy. Idę was nadrobić. Buziaki!!!

O Matko, eksresowe zachowanie z Twojej strony ,bardzo dobrze ze nic powaznego i ze nie wybuchlo.

Marela - buzi dla Malutkiego !!

Marciaa- u mnie tez tak jezdza, wlasnie wrocilam z miasta i nie trawie bezmyslnego wyprzedzania, jada tiry bo to droga eksresowa a dupki wyprzedzają na trzeciego.

Dzien dobry tak wogole,
Nie sała cala noc !! usnelam po 23 a po 2 maly sie obudzil na picie jak mu zeby ida no i mu dalam te picie i sie polozylam no i za cholere nie moglam usnac i tak leze i leze juz mnie szlag trafiał biore telefon ,patrze a tam ! 4:20, noż taka wkurzona bylam, ciagle myslalam o tej mojej racy hehe no i wkoncu sobie wzielam tabsy na uspokojenie zeby zasnac w koncu to zasnelam po 5 no i oczywiscie po 7 juz pobudka.
Ale nawet dobrze sie czuje bylam w jysk po biurko na te paznokcie i w tesco o krzesła , jeszcze tylko lampka i kilka drobiazgów. A Maly teraz śpi w foteliku przy otwartym oknie, wogole to troche mi kaszle nie czesto ale dziwny ten kaszel i katar ma Sebki to samo. Co chwile jakies przeziebnienie ich lapie.

Ide odgrzac barszczyk dla Krystiańskiego bo glodny bedzie jak wstanie.
Buziaki

Witam! My uzywalismy tych premium care 1 i 2 i byly ok bo wlasnie wchlanialy rzadkie kupy. :) A teraz niedawno kupilam 4 bo byly w promocji i nam nie pasuja,w nocy dzisiaj jej przemiekl w dzien tez 2 razy. A pampers active baby 4 ani razu jej nie przemiekly.
Nesia
gdybym miala samochod to by byl luzik bo bym tez do lublina do swoich rodzicow jezdzila a tak to lipa bo nie mamy auta. Co 2 miesiace tak jezdze na tydzien 2 do lublina. U nas dzis kiepska noc obudzila sie z piskiem i nie moglam jej uspokoic i miala mokre cale spioszki i body bo ten pampers jej przemiekl.

a ja jak na razie obie chwalę te pieluszki Pampers premium care. założyłam dziś małej na noc i było wszystko ok. zero przecieków, mnie się wydaję że one są większe od 4 tych zwykłych zielonych pamperoków bo szersze nie.
Agulka a ty je widziałaś już w sklepie? ile za nie płaciłaś?

Wiecie co ?Zakładałam pasek do spodni synkowi a Milcia była w przedpokoju na podłodze.Nagle pisk a ona stoi przy wózku, podciągnieta za rączki i sie drze bo ślisko:):):) Zuch dziewczynka ze nie puściła rączek bo by dopiero było.No w jednej minucie to było...Oczy wkoło głowy trzeba normalnie:)

reklama
Do góry