reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie!

Marciaa no to mieli przygode...

marela buziole dla Alanka!

U nas nocka super, do 10 budzil sie co chwila, ale potem dopiero o 3 (M sie pomeczyl pol godziny), i o 5(ja sie meczylam pol godziny). Pobudka o 7. Tak moze byc!
Teraz sie bawi niekapkiem, bawi, bo niby wypil polowe soku, ale caly czas wyrzuca na podloge i podnosi...hehehehe

Udanej soboty!

reklama
marelabuziaki dla Alanka :*↲
marciaaale co z autami mocno stuknięte?↲↲
Franko ostro ząbkuje mówię Wam nie poznaje własnego dziecka. Ale co dziwne, je jak szalony i to od 180-210ml na raz za każdym razem. Wczoraj duży słoiczek obiadku było za mało :) he he. A nie widać po nim wcale a wcale tego apetytu. W ogóle co ja przeżyłam rano włączyłam dzieciom bajkę na dvd i oglądamy aż nagle iskra na iskrze pod szafką i w momencie płomień :( wzięłam kojec wysunęłam dzieciakom kazałam uciekać a sama raz dwa korki wyłączyłam w całym domu i tylko raz kocem i na szczęście po wszystkim uff... Ale jak pomyśle że mogło mnie nie być w domu to masakra :( dobrze że byłam na tyle przytomna że nie panikowałam tylko bach szafka na buty przestawiona pod korki wskoczyłam i przełącznik za przełącznikiem wyłączyłam. Ale i tak dzieci strachu się najadły!!! M. nie było niestety, ale jak zadzwoniłam 30km zrobił w 10minut i wziął już wolne w pracy. Idę was nadrobić. Buziaki!!!

jezu polka ale historia, gdyby cię nie było w domu aż strach pomyśleć co mogłoby się stać :(

u nas nocka bez zmian 2 pobudki :) eh jak noworodek :) piękna dziś u nas pogoda idziemy na spacer do lasu :)

polka dobrze, że zachowałaś głowę w tej całej sytuacji bo o panikę w takich momentach łatwo...
iza średnio się znam na tym, ale z tego co wiem to chyba temp wzrasta przed owulacją i utrzymuję się tak jakiś czas aż spada na momet przed @, ewentualnie jeśli jest ciąża to nie spada a utrzymuje się powyżej 37C, byłaś u lekarza?

polka dobrze, że zachowałaś głowę w tej całej sytuacji bo o panikę w takich momentach łatwo...
iza średnio się znam na tym, ale z tego co wiem to chyba temp wzrasta przed owulacją i utrzymuję się tak jakiś czas aż spada na momet przed @, ewentualnie jeśli jest ciąża to nie spada a utrzymuje się powyżej 37C, byłaś u lekarza?

No właśnie nie byłam.. Nie mam czasu teraz za bardzo..

Polka szwagier ma drzwi wgniecione a koles lusterko stracil i pewnie tez cos wiecej tylko ciemno bylo...moj Ł. odskoczyl bo inaczej by go potrącił. Zrobili u nas droge, smiga sie jak po maselku ludzie jada 90km/h nie maja wyobrazni bo z pola ciagle cos przebiega a to zajace a to sarenki bo obok las.
Polka Ty masz głowę na karku dobrze zadziałałas. Jakies spiecie musiało być albo coś. Masakra najw ze bylas obok :)
U nas nocka tez ok jedna pobudka na mleko rano zjadl pieknie 160ml sniadanka i kima. Bardzo duzo spi ostatnio 3 drzemki ma z czego pierwsza 45-60minut druga 1,5 i trzecia tez 1,5h
piekna pogoda dzis. Jedziemy po szatke na chrzciny. Wole wybrac ja niz chrzestna :):p

reklama
Witam! u nas nocka troszke lepiej ale i tak byly czeste pobudki i poplakiwanie:(
Marciaa Dobrze, ze nic sie nie stalo Twojemy Ł.:(
Polka dobrze, ze bylas w poblizu i nie stracilas glowy!!!
100 lat dla Alanka!

Milego weekendu!!

Do góry