reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Wama: Juz wrocilam :) 3 tygodnie minely blyskawicznie. W Riverhead bzlam nawet 2 razt, ale tam czas leci blyskawicznie, ledwo do paru sklepow zajrzysz a juz pol dnia minelo. Ale ceny maja zabojcze ;) Nakupowalam mnostwo rzeczy, dla malego tez. A i z kuponami dalam jakos rade. Teraz mialam z malym klopoty, bo mial problemy z wieczornym spaniem, ale odpukac dzis jest pierwszy wieczor ze spi juz ok. Pewnie gdzies za 1.5 roku ponownie sie wybierzemy, tylko teraz moze bardziej pojezdzic pozwiedzac, bo w NY juz 3 razy bylismy.

Polusia: mozesz sie przeciez sama zarejestrowac za meza ;)

co do spacerow w zawieje, to ja nie lubie wychodzic wtedy z domu, ja wiem, ze lepiej z Mlodym sie pospacerowac nawet wtedy....ale mam jakas schize jesli chodzi o bardziej huraganowe wiatry...

ja juz pisze na raty, Mlody zdazyl sie obudzic dwa razy od 19.00....juz sie nocki nie moge doczekac

Dobranoc!

a my wychodzimy nawet przy duzym wietrze i jak narazie odpukac - jest ok, a tak w ogole to hartujemy sie ;),jak pada to nie chodzimy bo Alan nie lubi pod folia siedziec :-p, a dzis Al był z bacia rano chyba ok 1 h a potem ze mna ok 2 h ;) wiec dosc duzo czasu jak na tak poode spedzil na dworze :tak:. A ubieramy kombinezonik i gruba czape i wióra na świerze powietrze :tak:

Moj łobuz jeszcze sie bawi, wiec nie obczytam wszystkich watkow. :-p
Pierwszy tydzien pracy minął - i było i jest narazie ok ;-),no i mysle ze w przeciagu 2 tyg uda nam sie przeprowadzic -choc na sama mysl o pakowaniu i rozpakowywaniu, skrecaniu mebli i dzwiganiu ich na 2 pietro dostaje gesiej skorki :crazy:

Marciaa niezła historia!
marela buziak dla synusia!

Witajcie:-) My już po śniadanku, Franko zjadł tylko 100ml mm i jogurt, a myślałam, że będzie lepiej bo na noc wypił tylko 100ml kaszki bo zasnął i za nic nie mogłam go dobudzić do jedzenia, no ale mimo to spał super 20-6.10:-)
M pojechał na zajęcia, zapomniał kanapek.....

Miłej soboty Wam życzę:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dzień doberek:)
u nas nocka jak marzenie: usnęła 0 20 a wstało 8:15 na mleko:) tak to mogę spać. zaraz zjadamy śniadanko i pędzimy na zakupki po chlebek. mróz -1 ale ubierzemy się ciepło i ruszamy:)
wczoraj byłam na ciuchach w moim ulubionym szmateksie i nakupowałam całą siatę ciuchów dla dziewczyn. potem wkleję zdjęcia na wątek zakupowy:)
dobra lecę dziewczynki, do później:)

marela buziaki dla małego*)

marciaa niezła historia

Do góry