reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
wg mnie te pieluszki premium niczym sie nie roznia od zwyklych pampersow, sa jedynie minimalnie szersze. przy rozmiarach 1-3 jest tam jakas siateczka jeszcze, ale juz w 4 jej nie ma.
ja non stop dostaje sie do jakiejs akcji w streetcom, maz moj tez. teraz dopiero co liptona dostalam, potem pampersy, a maz jakies srebro koloidalne ma dostac. wczesniej testowalam np nescafe dolce gusto, barilla itp

myśmy też były tylko na 30 min bo strasznie wieje. ale dziewczyny od razu inne humory złapały :)
ja też zmuszę M aby się tam zarejestrował, będzie większa szansa :)

Witam sie! My juz w domku. Musialysmy sie szybko ewakuowac bo jakis sasiad zaczal wiercic w scianach a moje dzieciatko bylo spiace. W efekcie spala 30 minut i dopiero teraz usnela znow....ehhh. Co za dziecko, ale to po tatusiu:) Moja mama sie smieje, ze jeszcze rok moze dwa i bedzie jakies plytki ukladac, cos spawac albo samochody naprawiac:p Nie usiedzi w miejscu i szkoda jej czasu na sen.
Agulka ja tez sie wybudowalam na wsi i nie mam tu nikogo znajomego. Czasem czuje sie jak na totalnym bezludziu i lapie dola. Wtedy pakuje Ole, wozek i jedziemy do babci do miasta. Kilka godzin i czlowiek odrazu marzy zeby wrocic do ciszy i spokoju hihih.
U nas tez dzis strasznie wieje ale piekne sloneczko. W niedziele ma byc 15 stopni!! woow!!

peperka a Twoj wyjazd tu nadal aktualny? czy juz po?

ramari brzmi interesujaco :) informacji napewnio Ci nie brakuje, szczegolnie w tych czasach.

Moja Polcia kaszel zalapala od Pata, a on jak zwykle z przedszkola. Musze ja zapisac na szczepienie przeciwko grypie.

reklama
Do góry