Tabasia
Podwojna marcowka :)
No to ja wlasnie mialam podobnie, ale bardziej kolo jajnika.Witam z rana, aczkolwiek dla nie których to chyba już nie takie rano;-)
Wczoraj wieczorem tak mnie ciągnełow pachwinie, że nie mogłam kroku zrobić, a jak się położyłam to nie mogła się nawet przewrócić na drugi bok,czułąm się jak potłuczona:-(dzisiaj już nie ciągnie(tfu tfu)na szczęście
Mag i Milkshake zaraz cos wkleje o tych jajkach ;-)cześć dziewczynki
ja tez często czuje jakieś dziwne rwania, czasem kłucia, napięcie...ale to chyba normalne
tabasia ty chyba pisałaś o jajkach na miękko, kurczę, ja tylko takie toleruję:-( i właśnie chciałam je zjeść na śniadanko
i co teraz:-)
Oooo to nie tylko mnie tak boli...Hejka,
to widzę ze nam wszystkim dokuczają napady głodu...ja też wsuwam co mi pod rękę wpadnie;-)Boję się co bedzie dalej....
Co do takich bóli brzucha to ja nadal jestem troszkę przeziębiona i jak na przyklad zakaszlę, albo kichnę to normalnie taki bol mi się nie raz pojawia na dole brzucha ze aż krzyknę z bólu i zginam się w pół....normalnie przed każdym kalsznięciem się już obawiam..
Nie wiem od czego to może byc.....
Ja dzisiaj wybieram się z moim trzylatkiem do teatru BAJ w Wawie na jakąś sztukę. Mam nadzieję, ze u się spodoba, bo z biletami nie jest łatwo. A wy jakie macie plany na tę piękną niedziele??;-)
Dzis juz dobrze sie czuje, ale wczoraj to byl jakis koszmar. Teraz jak czytam Wasze posty, to widze, ze tez sie z tym borykacie Mnie dopadlo tak na ostro, ze az sie przestraszylam. W nocy bylo lepiej, choc raz sie obudzilam z bolu!!! Nie wiem, moze tez troche za duzo sie wczoraj nameczylam przy sprzataniu... Ale dzis jest ok :-)
Dziewczynki tu 10 rzeczy, ktorych nalezy unikac, pisza co prawda o surowych jajkach, ale zaraz jeszcze cos znajde o tych sadzonych i na miekko. Uwazajcie Kochane...
Ja nie lubie jajek, nie jadlam ich dobrych pare lat, teraz mi sie zdarza, ale tylko na twardo.
10 rzeczy zakazanych w ciąży Rodzina - Ciąża - Ciąża - Rodzina - Polki - Kobieta - Starania o dziecko - Przebieg ciąży - Ciążowe dolegliwości - Poród - Pielęgnacja ciała w ciąży - Zdrowie w ciąży
A tu krotko, zwiezle i na temat: http://www.baby-shower.pl/CIAZA/Dieta-w-ciazy/Czy-w-ciazy-mozna-jesc-surowe-jajka.html
Ale sie nie martwcie, bo to raczej o salmonelle chodzi, ryzyko zawsze jest, ale mysle, ze nieduze. Objawy wystepuja od 6-72 godzin po spozyciu zanieczyszczonego pokarmu. Takze bez stesu Dziewczynki, prosze
Ja zmykam na sniadanko, cos mam ochote na tosty z dzemem hihihi
Milej niedzieli Kochane ;-)