reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

mazia no fotka rewela:-D
mnie na słodkie ciągnie o matko jak ja to przeżyję i też mi brzuch wywaliło, ponoć w 2 ciąży szybciej widać.
pierwszy poród masakra 13 godz na porodówce i 3 dni skurczy krzyżowych co 9 min, więc jestem przerażona tym porodem:baffled:
seks w poprzedniej zero, powtarzam zero zobaczymy jak będzie teraz.
no i dzisiaj też mnie ciągnie brzuch a śluz biały i obfity:zawstydzona/y:

reklama
wychodziło by,ze 6 tydzień.Ale lekarz powiedzał,ze taka moja natura,bo ja bardzo szczupla jestem.Waze 45kg.Poza tym lekarz powiedzał ze na OM to ciaza jest wedlug niego zamala(badał mnie ginko) poza tym ewentualana ciaza nie jest jeszcze potwierdzona.Bo ja mialam "niby @" w dniu spodziewanej@,

Boje sie ze jesli to nie ciąza to jakis rak,albo nie wiem.A wy jakie macie brzuszki????????

spokojnie wszystko będzie dobrze
ja też mam duży i twardy brzuch jak się dowiem jak się fotki wstawia to wam pokaże

bluberry taka moja uroda i historia tak już musi być a szyjki od 24 tyg nie miałam wcale potem się niby wydłużyła

a ja mam ciągle jakby bole na @,moze przyjdzie?? dodatkowo przed chwilą rzułam gumę miętową i tak mnie zemdliło;//dziwne,na zapach miety mnie zemdliło.Dziewczynki pokzaujcie swoje brzuszki

Rybka_24 pięknie:-)

wychodziło by,ze 6 tydzień.Ale lekarz powiedzał,ze taka moja natura,bo ja bardzo szczupla jestem.Waze 45kg.Poza tym lekarz powiedzał ze na OM to ciaza jest wedlug niego zamala(badał mnie ginko) poza tym ewentualana ciaza nie jest jeszcze potwierdzona.Bo ja mialam "niby @" w dniu spodziewanej@,

Boje sie ze jesli to nie ciąza to jakis rak,albo nie wiem.A wy jakie macie brzuszki????????
Mi też powiedział, że jakiś mały ten mój pęcherzyk co do ostatniej @..:tak:

Hej :-)

Mazia, nie widzę fotki :-(. Ja mam zawsze na początku @ taki nabrzmiały brzuch i teraz też już mam większy niż zwykle. Ale nie sądzą żeby to była macica, raczej jelita gorzej pracują ;-)

Caroline, zazdroszczę :-)

Rybka, to biedna jesteś :-( i dzielna zarazem :tak:

Riterka, ty też jesteś leżąca ?

reklama
bluberry wszystko razem.Mianowicie własnie źle pracujące jelita,jaki troche wieksza macica + narządy wewnetrzne przesuwające się ku górze,ustępując właśnie miejsca macicy.

Mnie dzisiaj strasznie lewy cycek boli:D maskra:baffled:

Ostatnia edycja:
Do góry