reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie!

myszowata co za przezycie! u mnie bylo podobnie, tylko, ze ja bylam z nim na lozku i w ostatnim momencie go za nogi zlapalam, chwila nieuwagi, spojrzalam sie na mame, a ten urwis juz do brzegu zapierniczal.....samego go nie lubie zostawiac, nawet z poduszkami po bokach, bo juz potrafi sie wspinac skubaniec....

u nas z pogoda podobnie jak u ionki, zakladam Mlodemu body na krotki rekaw, bluzke z kapturem, spodnie, cieplejsze skarpetki, kurtke na polarze, przykrywam go kocem(musze kupic w oncu spiworek do spacerowki!), nie zakladam czapki, tylko ma kaptur z bluzy, jak mocniej wieje, to zakladam kaptur z kurtki....

Redan juz chyba od dobrych 2 miesiecy nie zasnal mi na dworku, tzn odkad potrafi siedziec i musi wszystko widziec, na spanie nie ma czasu....jak tylko odchyle spacerowke do poziomu jest ryk!

Milego Dzionka!

reklama
frotka ja też uważam że są super chłonne, założyłam wczoraj Poli na noc i dziś rano zbadałam jej pupinkę i taka suchutka, fajna. nawet jak zrobiła rzadką kupkę po tych lekach na te jej wymioty to wiecie co ten wkład tą kupkę jakby wciągnął do środka i to wodniste zatrzymał a na zewnątrz było tylko zbite kupsko. mam nadzieję że cena będzie przystępna :)

moje dziecko dziś opuściło jedną drzemkę i teraz zasnęła, ciekawe ile pośpi?

dziewczynki, dzięki za dobre słowa...och...dobrze, że tylko na strachu się skończyło i młody nie fiknął mi na podłogę, chyba bym się zryczała....i tym samym pogłębiła jesienny dołek

Wiecie co, chcę, żeby już były Święta, żeby pachniało choinką, kapustką, barszczem, żeby w tle słychać było kolędy.....

A tak zupełnie z innej beczki to mam takie pytanie czy wychodzicie z dziećmi na spacer jak jest tak wietrznie? Ja zostałam dziś w domu bo jak wyszłam wywiesic pranie na balkon to miałam wrażenie, że mnie zwieje zaraz. Do tego nasza pediatra mówiła nam, że jak pada to można folię założyć na wózek i wyjść, ale przy wietrze silnym to lepiej koczować w domu. Natomiast moja mama przed chwilą zrobiła mi wykład przez telefon, że przesadzam, że kiszę dziecko w domu, a on się jeszcze na siedzi jak jakieś śnieżyce przyjdą.....eh....sama już nie wiem.....

właśnie dostałam paczkę z nestle a w niej: jakiś poradnik, soczek bobofrut, deserek gerbera i próbka kaszki mleczno-ryżowej bananowej:-) Czekam na kolejną paczkę z hipp....ale chyba się nie doczekam

ja mam ten sam dylemat i nie wiem czy iść czy nie? ale kurcze taki piękne to słoneczko że chyba ubiorę dobrze na uszy czapkę aby nie przewiało i polecimy do apteki bo muszę odebrać Julce leki

tutaj bardzo często wieje tak, że głowe urywa... jak wieje tak, że mi ciężko wózek pchać, to nie idę ;-) a tak cóż, koc, folia i jedziemy. a jak wieje od tyłu, to folii nie zakładam :-)

Franek nie chce jeździć pod folią, w lato jak byliśmy na działce to moskitiera też była bee, chyba, że zasnął wtedy jedynie mogłam go zasłonić

reklama
Do góry