reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Mi na maila przysyłaja jak biore udział w jakiejs akcji.Ankiety do wypełnienia masz po prawej stronie. Pojawiaja sie co jakis czas nowe.Zalogowałam sie jakos na początku roku, a Oświadczenia jeszcze nie wysłałam:)
Polusiu te pampki bardzo chłonne:)cała nocka elegancko a jaki był ciezki:)Tylko dziwnie ten wkład umiejscowiony ,wydaje mi sie z tyłu za nisko sie kończy jakby.Zapach taki obcy,ale nie jest drazniacy,właściwie po otworzeniu paczki tylko zwrócił uwage,teraz juz nie:)

Myszowata dobre,że Franus cały.Jak uśnie to spróbuj przełożyc go do łózeczka.

Agulka ja tu jedna ze starszych bo 12 koncze 36lat dla was to juz stara baba jestem.Widzisz jak wspólne tematy łączą pokolenia:)

Ostatnia edycja:
frotka to oswiadczenia nie wyslalas i ci juz przyslali? ja juz ze 2 miesiace jestem zarejstrowana ale nic mi nie przyslali i tez oswiadczenie nie wyslalam.

Oni robia swoja selekcje według kryteriów nie wiem jakich ale ankiety trzeba wypełniać bardzo wszechstronnie:)Wiem ,że produktów ograniczona ilość była ,wiec nie wszyscy zawsze sie łapią:)

Ja wlasnie wypelnialam wszystko ze pale i pije.:-D No mam nadzieje ze sie zapoznam i bede miala z kim pogadac i do kogo pojsc. :-) I dziecko bedzie mialo sie z kim bawic jak podrosnie. Ale wieje ja nie moge,a tak ladnie sloneczko swieci.

hej hej mamusie :-)

jaka szkoda, że za granice nie wysyłają... ;-) chętnie bym się zgłosiła po jakąś próbkę ;-) no ale tutaj co i rusz są super promocje na pampersy, czasem mam wrażenie, że sie sklepy ścigają, kto tańszy ;-) albo jedzonko: 7 dużych słoików za 5 euro
:-) także jakos przeżyję ;-)

dla porównania dodam, że w polskim sklepie polski słoik np. bobovity kosztuje 1.90!! więc naprawdę opłaca sie kupic z etykietką po angielsku ;-)

u nas aż takich mrozów nie ma, chociaż ponuro i chłodno. wczoraj było 10stopni w cieniu, więc w słońcu jakieś 12 na maksa. i wiatr ale nie jakiś porywisty ;-) Ol miała na sobie westa z krótkim, na to westa z długim, i cienki sweterek-golfik, rajstopy, spódnicę, butki adidaski, jesienną kurtkę na polarze, bawełnianą czapkę, ale nałozyłam kaptur. jak zasnęła opatuliłam kocem. wydawało mi się, że jest jej ciepło.

dzis okropnie ponuro, nie zdziwiłabym się, jakby zaczęło lać.
musze sie umówic do fryzjera. z drżeniem serca, żeby znowu mi czegos nie spartaczyły...

Bluberrry zazdroszcze bo Milenka na dworze usneła dosłownie kilka razy przez 8miesiecy.
Ja raczej unikam spania na spacerach, wolę żeby w domu spał ;) Ale jak jade po Karola to nie ma siły, musi się przespać bo to taka pora.

Dziewczyny, co ja przed chwilą przeżyłam, położyłam Małego spać.Niestety nawet w dzień śpi wyłącznie w naszym łóżku:dry:Zasnął i wtedy wyszłam z sypialni, wróciłam po max minucie sprawdzić jak tam i co.....był na brzuchu i w połowie zwisał z łóżka głową w dół!!!ułamki sekund dzieliły go od upadku na podłogę i to centralnie uderzyłby głową!!!Złapałam go w ostatniej chwili! A jak weszłam do sypialni i zobaczyłam co się dzieję to krzyknęłam "Franek" i tym go obudziłam bo on tak to wszystko zrobił przez sen, przestraszył się mojego krzyku i się rozpłakał......Nadal się cała trzęsę......
Kochana, upadek z łóżka to jeszcze nie tragedia. Większość dzieci chyba takie wypadki zalicza ;)

Ja raczej unikam spania na spacerach, wolę żeby w domu spał ;) Ale jak jade po Karola to nie ma siły, musi się przespać bo to taka pora.
Kochana, upadek z łóżka to jeszcze nie tragedia. Większość dzieci chyba takie wypadki zalicza ;)

też wole, jak Ol w domu śpi, bo wtedy cokolwiek moge zrobić na spokojnie ;-) ale ona zazwyczaj na spacerze zasypia, a tylko słyszy drzwi otwoerane i oczka otwiera ;-)
może i upadki zaliczą i nic im nie bedzie, ale ja bym zawału dostała.

witajcie:-)

ja tam lubie jak mlody spi na dworze bo to zdrowo,:-) ale oczywqiscie na wsi albo w gorach w miescie gorzej

jak jestem u rodzicow to prawiew zawsze spi na dworze a ja mam otwarte okno i go slysze a sama ogarniam...;-):tak:

upadek pawel ma juz zaliczony ale ja strachu sie najadlam:tak:

u nas ladnie zaraz obiad i spacerek

milego dnia!!!

reklama
My jeszcze upadku nie mieslismy... Ale za to ostatnio mojej siostry syn 3 lata prawie podrapal ja bo ona za wlosy go pociagnela a on ja zlapal i uszczypnal tak az jej krew leciala na policzku ale strasznie nie plakala.

Do góry