moniSkaBe
Fanka BB :)
monia maly w chuscie pomyka caly dzien ?)
w chuscie z nim w sklepie bylam moze 2 razy, usnal i co ? przekladalam do lozeczka, a potem mi sie juz wiazac nie chcialo
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
a tak to z reguly na rekach niestety, albo chodzac.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
monia maly w chuscie pomyka caly dzien ?)
frotka dzięki za dobre słowo, nie sobie idzie ta deprech ....a kysz!.....nie słucha się i siedzi....:-(
Dziewczyny, co ja przed chwilą przeżyłam, położyłam Małego spać.Niestety nawet dzień śpi wyłącznie w naszym łóżkuZasnął i wtedy wyszłam z sypialni, wróciłam po max minucie prawdzić jak tam i co.....był na brzuchy i połowie zwisał z łóżka głową w dół!!!ułamki sekund dzieliły go od upadku na podłogę i to centralnie uderzyłby głową!!!Złapałam go w ostatniej chwili! A jak weszłam do sypialni i zobaczyłam co się dzieję to krzyknęłam "Franek" i tym go obudziłam bo on tak to wszystko zrobił przez sen, przestraszył się mojego krzyku i się rozpłakał......Nadal się cała trzęsę......