reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
no u nas buciki też są grane:tak:moim zdaniem ten śpiworek od spacerówki jest cienkawy, jak zrobi się zimniej trzeba będzie dołożyć koc do środka i to jakiś gruby....no i chustka polarowa pod szyją i rękawiczki - zakładam to już każdego dnia

Hej:)Póżno poszłam spac, spałam jak zabita.Nie wstałam ani razu co mi sie nie zdarza.Obudziłam sie jak małż przykrywał Milenke i ja obudził wrrrrr o 6,30.Ależ zmarzło moje dziecię,nawet stopy miała zimne ,a spała w welurowym pajacu,przy czym w pokoju mamy jakies 20stopni. Dzisiaj odkręce kaloryfery na noc.
Na dwór ubieram w body długi rekaw, bluzeczka ,rajstopy i kombinezon średniej grubości.Czapeczka podwójna ale z bawełny i luzny kaptur, rekawiczki.Przykrywam kocykiem takim dwustronnym polar z misiem.W spacerówce zakładam też pokrowiec na nóżki, bo spiworka specjalnego nie mam.Jak dzisiaj będzie tak wiało jak wczoraj to nie wychodzę.

Czesc
wlasnie moniska dobre pytanie zadałas jak ubieracie dzieci pod kombinezony?
ja ubieram rajstopki body z kr i dlugi rekawek i nie wiem czy dobrze czy nie

wkurzam nie to ubieranie w te kombinezony upierldiwe w aucie bo sie zapoci staram sie odpinac kombinezon ale i tak plecki spocone:wściekła/y:

u nas nocka ok :)
Pojechalam wczoraj z mama do selgrosu na zakupy wieczorem i wracam a tu dziecie wykapane Ł. sie postarał :] le za to mały wył jak bóbr co mu sie nie zdarza....mamuska wrocila i spokoj :D :))) chyba zatesknił ;-)

My nie mamy kombinezonu. Zakładam body z długim rękawem, rastopki, spodnie dżinsy na podszewce, skarpetki, kosmate bambosze, koszulkę bawełnianą lub cienki polarek (zależy jaka pogoda), kurtkę zimową (ale nie jest bardzo gruba, taka na polarze) i czapkę. Na wózku mam już założone okrycie na nóżki. Ale zdarza się, że zabieram wózek parasolkę (jak jadę autobusem np po Karola do przedszkola) i tam nie mam okrycia, wtedy zabieram kocyk i przykrywam Adasia jak zaśnie.

Witam się i znikam :) teraz już naprawde.
Wama jasne to nie tajemnica :) "Wykorzystanie BSC (Balanced Score Card) w tworzeniu stratgii zrównoważonego rozwoju przedsiębiorstw produkcyjnych".

Miłego dnia!!!

W samochodie faktycznie i moja ma plecki spocone, a ubieram ja lżej tylko body dł rekaw rajtuzki i kombinezon.
Marciaa bo nie ma jak to mama:)
Bluberrry zazdroszcze bo Milenka na dworze usneła dosłownie kilka razy przez 8miesiecy.
Ide połozyc skrzata bo jej pora na drzemkę a moja na sniadanie:)Miłego dnia kobietki i Myszowata odpedzamy depreche i kiepski nastrój!:):):)

Ostatnia edycja:
ja kombinezon mam na wietrzyska albo mega chlodne dni jak ostatnio byly a tak to tez rajtuty jeansy body kr i dlugi i polarowa kurteczka i rekawiczki buciory musze kupic zimowki bo mamy skurzane ehhhhhhhh

Hej:)Póżno poszłam spac, spałam jak zabita.Nie wstałam ani razu co mi sie nie zdarza.Obudziłam sie jak małż przykrywał Milenke i ja obudził wrrrrr o 6,30.Ależ zmarzło moje dziecię,nawet stopy miała zimne ,a spała w welurowym pajacu,przy czym w pokoju mamy jakies 20stopni. Dzisiaj odkręce kaloryfery na noc.
Na dwór ubieram w body długi rekaw, bluzeczka ,rajstopy i kombinezon średniej grubości.Czapeczka podwójna ale z bawełny i luzny kaptur, rekawiczki.Przykrywam kocykiem takim dwustronnym polar z misiem.W spacerówce zakładam też pokrowiec na nóżki, bo spiworka specjalnego nie mam.Jak dzisiaj będzie tak wiało jak wczoraj to nie wychodzę.

tez bym nie wychodzila, ale dzisiaj niestety musze.
wczoraj nie bylam w sklepie, ale dzisiaj juz musze. I to caly dzien (no do 16.30) z dzieckiem.

reklama
Do góry