reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Czarnuszka powiem Ci ze ja mam podobnie tez chcialam pojsc do pracy i to tylko 2 razy w tygodniu na 2-3 godziny i tez pow zebym nie szla ze mala jeszcze za mala no i ze jego siostra by do malej sie wpieprzala bo popoludniami jest w domu a tesciowa miala sie zajmowac mala. A ja chcialam bo mialam dosyc siedzenia w domu i nadal mam. Moge wyjsc na podworko albo przejsc sie gdzies i z nikim nie pogadac nawet bo tu w koloo laki. Czasem zaluje ze na wies sie wyprowadzilam... cale zycie w miescie mieszkalam.

A ja tez dawalam te owsianki z bobovity. A sluchajcie wiecie moze w jakich sklepach sa te kaszki z nestle brokulowe i inne te na mleko ??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam sie wieczorkiem!
Jestesmy od rana u babci i zostajemy do jutra. Zaliczylam fryzjera i zakupy, male dla mnie a duze dla Oli:) Mala juz spi. Przed snem dostala takiej energi i humoru, ze smiala sie sama do siebie. Moj kochany szkrab. Nauczyla sie robic kosi kosi:p
Marti Dobrze, ze malutka juz lepiej sie czuje!
Moni 100 lat, 100 lat!!!!Spelnienia marzen!!!!
Marcia buziaki dla synka!!
Ramari powodzenia i nadchnienia w pisaniu!!

Hej:) Moj maly juz dawno kima:)

Więc wyniki mamy miec w poniedzialek jakos dam rade. weekend mam caly zawolny uczelnią więc jakos przeleci.W ogole jestem mega szczesliwa bo dostane 890 stypendium na uczelni:D

Polusia super ,ze z MAdzią juz lepiej.I Podziękuj jej za zyczenia zdrowka dla Jasia.

Ramari powodzenia w pisaniu.

Moni27 sto lat!

Marcia buzka dla polroczniaka!

Agulka a zadnych znajomych matek z dziecmi tam nie masz??

Czekam na Mojego az wroci ale pisal ze jeszcze musi cos z indykami zrobic na jutro(jest kucharzem) i nie wie kiedy bedzie.A ja mam potrzebe sie przytulic.

W ogle dziewczyny dzis sie wyspalam szalenie.Poszlam spac o 23 maly wstawal o 1 i 3 na cyca.O 5 kwekal wiec wzielam go do siebie o 7 przystawilam do cyca.I spalismy tak wtuleni do 9 potem go wrzucilam mamie do lozka i spalam jeszcze do 11 oh jak blogo.

Dobrze ,ze w weekend uczelnia bynajmniej znow do ludzi wyjde;D

Buziaczki spóznione dla Maksia:*( 8miesiecy:)
Moni sto lat :):***
Marti , dobrze,że lepiej Gabrysi:) Wszystkie czytamy, a jak przychodzi odpisac, połowa ulatuje z głowy...
Nesiaa gratulacje dla córci:)moja kosi nie umie jeszcze ale od wcoraj robi mi paluszkiem w nos piibip:)
Agulka napewno a Auchanie są , bo widziałam.Jak jutro nie bedzie padało to wybiorę sie z małą w wózku.
dobranoc

ramari to zycze zeby Ci sie dobrze i latwo pisalo, a na jaki temat piszesz jak moge apytac??

Marciaa zdrooweczka dla Nikodemka :) jeszcze drugie tyle i bedzie pierwszy tort :)

Moni27 zdrowka, szczescia, pomyslnosci, ale przede wszystkim zdrowych dzieci :)

Madzia dzieki za wiesci, duzo zdrowka dla Bartusia.

Hej,
wiem że na pewno wszystkie czytają , tylko tak mi sie smutno zrobiło poprostu że żadna nie odpisała, no ale koniec smętków:)
romari- pisz pisz:) dużo pozytywnych natchnień
madzia-3maj się dzielnie, już coraz bliżej szczęśliwego wyjścia do domku
marcia-oczywiście spóźniony ale za to wielki buziak dla szkrabka:****

Dzisiaj też nocka super, temperaturki nie ma, tylko apetyt słaby...no ale ważne że humorek jest, i może wkońcu ten ząb wyjdzie bo czekam czekam a tu nic, chyba jesteśmy jedyne które jeszcze nic w buźce nie mają:/
słonecznego jesiennego dnia życzę, zaraz uciekam do pracy, a niunia zostaje z babcię...

ojojoj juź 8 miechów i tydzień za nami, czas leci nieubłaganie:)

marti ząbek zaraz się zapewne ujawni, a za nim drugi:tak:u nas górna jedynka na tapecie - mam wrażenie, że jakoś krzywo mu rośnie.....
ramari życzę weny do pisania:tak:

Witam się z rana, u nas nocka ok, spaliśmy do 6.30, było kilka pobudek na smoka, ale co tam....oboje jesteśmy już po śniadanku, a teraz poranna nuda u nas gości;-)
Miłego dzionka Kochane:-)
chyba dopada mnie jesienna deprecha.......:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja zakładam kurtkę ocieploną a pod nią body i bluzka czy sweterek, no i rajstopy pod spodnie, wyjęłam też śpiworek zimowy do spacerówki

Do góry