reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Moni27 sto lat, wiekiem się nie martw, ja tam sie staro nie czuję ;-) no i jeszcze 2 z przodu ;-)
ol
upikłam muffinki bananowe, ale mi sie cukru sypnęło i do tego te banany, normalnie nawet dla Olci za słodkie.

reklama
Witam się Kochane i zarazem żegnam na jakiś czas. Muszę ostro ruszyć dupsko do pisania mojej magisterki. Jak teraz nie napiszę, to już nigdy tego nie zrobie.
Marcia wszystkiego dobrego dla Nikusia. Słodki ten Twój mały łobuz :)
Moni27 sto lat!!!
Dziewczyny trzymajcie się cieplutko, bo pogoda beznadziejna nam się zaczyna.

Wiadomości od Madzi:
Bartuś się już odwraca i w przyszłym tygodniu wyjdą do domu :)
ponad to gratulację dla Ramari z powodu ciąży, zdrówka dla Jasia - Mazi, i buziaki dla wszystkich dzieciaków :)

koniec wiadomości :)

Ostatnia edycja:
Moni wszystkiego dobrego:)sto lat sto lat:)

Dziś Gabryśka już o niebo lepiej, nie gorączkowała, za to jedzenie kiepsko:/ kurcze mam nadzieje że w końcu ten ząb się ukarze...
hmmm tylko nie wiem czy to kogoś interesuje, bo jak pisałam przedwczoraj że z Gabryś kiepsko, to nie miałam żadnego odzewu:( smutno:(((

Cześć dziewczynki!

Nie wiem co się mojemu dziecku porobiło ale wszelkie napoje poza mlekiem na nie. Znaczy bardziej chodzi o butle, wypycha ją rączkami, językiem i nie chce pić, z niekapka również mu się odwidziało a z łyżeczki a jakże pycha są soczki:confused: Jak na noc dostaje butle to w pierwszym odruchu też nie chce pić i wypycha językiem dopiero jak poczuje że to mleko to ciągnie aż miło. Nie wiem o co chodzi.

Dostałam wczoraj próbkę kawy tej co link chyba myszowata wstawiła. Bardzo mi zasmakowała ja wzięłam tą słabszą, M tą mocniejszą i naprawdę dobra a ja ogólnie raczej mało kawowa jestem.

Marciaa Wszystkiego najlepszego dla Nikosia z okazji pół roczku i duuuuży buziak.

Dużo zdrówka dla Bartusia i szybkiego powrotu do nas!

Póki co uciekam bo dziecię wykąpane słodko śpi a M ściągnął kolejny odcinek usta usta i sobie obejrzymy. Miłego wieczorku - to czas relaksu dla mam:tak:

Aaaa Moni Wszystkiego co najlepsze z okazji urodzinek! Młoda dupcia z Ciebie, nie przesadzaj! :tak::-)

marti nie smutkaj, dobrze, że z małą już lepiej :)
polusia podziękuj proszę Madzi w moim imieniu. Podziwiam ją, ma tyle zmartwień na głowie a i tak o nas wszystkich myśli. Kochana dziewczyna :)
Ja się wyłączam na jakiś czas bo z bb to trudno pisać pracę mgr.
Trzymajcie się kochane!!!

Ostatnia edycja:
Moni wszystkiego dobrego:)sto lat sto lat:)

Dziś Gabryśka już o niebo lepiej, nie gorączkowała, za to jedzenie kiepsko:/ kurcze mam nadzieje że w końcu ten ząb się ukarze...
hmmm tylko nie wiem czy to kogoś interesuje, bo jak pisałam przedwczoraj że z Gabryś kiepsko, to nie miałam żadnego odzewu:( smutno:(((

ja tez mam nieraz takie odczucie ale to normalne, mi sie wydaje ze wszystkie z nas co jakis czas tak samo maja takie wrazenie, a przy naszych maluchach to bb wiadomo schodzi na drugi plan ;) ,kazda czyta - gorzej nieraz z odpisaniem ;)

marcia- gratulacje dla naszego najmlodszego ;)
moni27- wszystkiego naj naj ;)

M dalej ofuczony ze bez podstawy go opierdzielam, ale mnie to smieszy wiec ok ;)
ogolnie w pracy fajnie , tesknilam bardzo i czuje sie jakbym nie miala zadnej przerwy ;) nawet bardzo za malym nie tesknie- jakas chyba ze mnie wyrodna matka ;( , dlatego ja tez powiem- Czarnuszka - nie daj sie i jak sama chcesz to idź do pray , odżyjesz . naprawde polecam i tak jak juz pisaly - nie daj sie uziemićw domu bo jak raz ulegniesz to on zawsze będzie Cię wykorzystywał , to baba ma żadzić a nie chłop ;)

wszystko przekazane dla Madzi i Bartusia :)

wiecie moje dziecko je od pary dni na raty wieczorny posiłek. na początek zjada 100 a po jakiś 20 min resztę dojada. kurcze jakby nie mogła zjeść na raz. ale wiecie po tym leku co dostała to odpukać nie ma wymiotów wieczornych. oby tak dalej :)

marti kochana ty się tu nie smuć, najważniejsze że z Gabi już wszystko dobrze :)

ramari pisz, pisz , pisz kochana :)

reklama
Witam sie.
wlasnie was poczytalam.

Moni sto lat i nie przejmoj sie wiekiem,ja mam troszke wiecej i jest ok.

biedna Madzia co ona musi przejsc:(

A mysmy niedawno byli na spacerku i maly drzemkuje.Kolo mnie zrobili fajna sciezke rowerowa i chyba bede tam czestym gosciem bo sa gorki i pagorki i moze pomoze mi to przy powrocie do formy:)
A maly jak wrocil to padl jak go polozylam tak zasnal.
A ja dzis mam pierwsze spotkanie komunijne bo moj najstarszy idzie do komuni i dzis mam dostac rozaniec.

dziewczyny mam pytanie czy wam tez ten czas tak szybko mija? Dopiero bylam w ciazy a tu moj maly juz ma 8 miechow szok

A i Czarnuszka ja tez mysle ze jak tylko masz okazje to idz do pracy,nie rob z siebie kury domowej.Bo jak jest ok to ok a przy klutniach zawsze ci bedzie wypominal ze to on cie utrzymuje.Sorki ale znam juz takie przypadki.

Ostatnia edycja:
Do góry