reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witam się z Wami cieplutko !
Rajusiu jak ja dawno nie zaglądałam - nie mam kiedy. U nas jak nie urok to straczka- dosłownie. Starsza dopiero co poszła do przedszkola po 1,5 tygodnia chorowania - bakteria zaatakowała spojówki, gardło, brzuch ( okropność ) a teraz mała ma wirusa i brzuch boli , jeść tylko cyśka - Masakra jakaś:szok:
Ale miło was poczytać - ile się zmieniło!
Buziaki przesyłam i lecę na inne nasze wątki :)

hej hej :-)
właśnie zerkam na "zamieńmy sie żonami" ale niektórzy mają powalone we łbach ;-)

u nas ok, z rana była kobietka z dublin college, robiła badania dotyczace różnic w wychowaniu dzieci w rodzinach irlandzkich, polskich i nigeryjskich :-)
nie znam szczegółów wyników, ale z tego, co mowiła, to Polacy i Irlandczycy kładą swoje dzieci do łóżeczek, Nigeryjczycy śpią z dziećmi, karmiąc długo piersią, no ale Ilr i Pol średnio, bo wola butelkę :-) Nigeryjczycy noszą swoje dzieci w chustach, Polacy duzo na rękach, a Irlandczycy w większości zostawiają dzieci samopas ;-) także ciekawe :-) fajnie tak sie przyczynic do czyjejś pracy doktorskiej :-)
po świętach mam dostac raport :-)

czarnuszka, super z pracą, a Twój mąż chyba lubi mieć w domu służącą... jak masz z kim dzieci zostawic, to idź! :-)

marciaa- buziaki dla Nikosia!

dostalam propozycje super pracy w zakladzie kosmetycznym, robilabym tipsy i moglabym sobie umawiac klientki tak jak mi sie podoba, ale moj maz jak to uslyszal to oznajmil ze nie bo beda z tego same problemy. Co ja mam teraz zrobic. Chcialabym bo przeciez nie musze sobie umawiac klientek codziennie tylko np co dwa dni, jednego dnia kilka a nastepnego wolne a ten cos wymysla ze bede miala za duzo pracy bo jeszcze dom no i oczywiscie on bedzie tez mial przez to klopoty bo bedzie musial dziecmi sie zajmowac, kurde dlaczego on taki jest , umywa od wszystkiego rece i nie bedzie mi pomagal. Ale ojciec:/

A i mamy drugiego ząbka
Czarnuszka myślę, że powinnaś skorzystać z oferty, ale najlepiej porozmawiaj z mężem, przecież też potrzebujesz wyjść do ludzi!

Nikodemkowi Buziaki!

Dzień dobry troszke ostatnio miałam zaległości ale we wtorek byliśmy z Olą na szczepieniu i do dzisiaj nam gorączkowała :-( no i miała taką nózke zaczerwienioną, dziś troche lepiej mam nadzieje że dziś już temperaturki nie będzie

Ciekawe co tam u Bartusia, pewnie teraz to ciężki czas dla Madzi - zanim malutki troszke nie wydobrzeje ale za to potem będzie już tylko lepiej.

Wszystkiego naj naj dla dzisiejszych solenizantów.
Kurcze skończyłam dziś 29 lat ale jestem stara :sorry2: kupiłam ciacho bo niestety mistrz kuchni jeżeli chodzi o wypieki to ze mnie nie jest :tak: wieczorem rodzice mają zajrzeć.

Moni wszystkiego najlepszego!!!
czarnuszka ja też uważam ,że jeśli masz kogoś do opieki nad dziećmi to powinnaś skorzystać z oferty. Porozmawiaj z mężem, wyjaśnij jak sobie to zaplanowałąś . Może uda się go przekonać. trzymam kciuki:-)
Koszmarnie u nas wieje! Nawet jak dla mnie to za mocno.
A ja jakieś smuteczki mam ostatnio:-( Niby nic takiego się nie stało a mimo to jest mi jakoś smutno:-(

Dzień dobry troszke ostatnio miałam zaległości ale we wtorek byliśmy z Olą na szczepieniu i do dzisiaj nam gorączkowała :-( no i miała taką nózke zaczerwienioną, dziś troche lepiej mam nadzieje że dziś już temperaturki nie będzie

Ciekawe co tam u Bartusia, pewnie teraz to ciężki czas dla Madzi - zanim malutki troszke nie wydobrzeje ale za to potem będzie już tylko lepiej.

Wszystkiego naj naj dla dzisiejszych solenizantów.
Kurcze skończyłam dziś 29 lat ale jestem stara :sorry2: kupiłam ciacho bo niestety mistrz kuchni jeżeli chodzi o wypieki to ze mnie nie jest :tak: wieczorem rodzice mają zajrzeć.
wszystkiego naj kochana, duzo zdrowka dla Ciebie i dla Oleńki i duuuuuuuuuuzo milosci :*

reklama
Do góry