reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Dziekujemy dziewczyny:)))
Jestem w szoku jak czas mija...Dzisiaj obejrze sobie film z 4d i jak nagrywalam malego na kamerke w pierwszych dniach zycia...płakać mi sie chce :)
Wszyscy mowia ze Niko bedzie niezły diabeł :-)

Witajcie!

Marciaa buziaki dla polroczniaka!!!

U nas tez nocka niewyspana....a z pogoda podobnie, wczoraj na spacerz myslalam, ze nas wywieje!A taki byl mrozny ten wiatr....bbbbrrrr
Dzisiaj ma nam fotelik samochodwy przyjsc.....

marela bedzie dobrze, najgorsze sa poczatki...

Milego Dnia!

Dzień dobry dziewczynki:)
brr co za pogoda, zimno, wietrznie i co chwilkę popaduję deszcz.
nocka koszmar mała budziła się co godzinę z wrzaskiem, ani pić nie chciała ani na rękach. nie wiem o co chodziło. w końcu ją zostawiłam aby się wypłakała i wreszcie usnęła. rano zjadła owsiankę i pospała do 9, teraz też już śpi:)

a mnie coś rozkłada, wszystko mnie boli i taka rozbita jestem, wzięłam leki i mam nadzieję że mnie do końca nie rozłoży.

Marciaa buziaki dla naszego najmłodszego półroczniaka *)

ciepłego dnia kochane :)

polusia wiem, że to nie ten wątek na takie pytanie, ale skoro już wspomniałas o tej owsiance to pociągnę temat;-) jaką dajesz?bo ja się spotkałam tylko z taką "pyszne śniadanko" (czy jakoś tak)z bobovity

hejka!!

pawel wszamal duzy sloik dynii z indykiem z hippa, a mojego jedzonka szpinak indyk i makaron to wczoraj ledwo ledwo maly sloiczek:baffled:

dzis dzwonilam do zlobkow i tez jutro wysle stasia zapisac nas, jakos na przyszly rok, ja wtedy w wroce moze nawet do mnie do pracy bo zlobek to grosze sa:-)

a teraz idziemy na spacer mimo ze wietrznie ale wyjsc trzeba;-)

marcia usciskaj mlodego!!:-)

tez dajemy ta owsianke z bobovity:tak:

zmykam bo marudzi...

dostalam propozycje super pracy w zakladzie kosmetycznym, robilabym tipsy i moglabym sobie umawiac klientki tak jak mi sie podoba, ale moj maz jak to uslyszal to oznajmil ze nie bo beda z tego same problemy. Co ja mam teraz zrobic. Chcialabym bo przeciez nie musze sobie umawiac klientek codziennie tylko np co dwa dni, jednego dnia kilka a nastepnego wolne a ten cos wymysla ze bede miala za duzo pracy bo jeszcze dom no i oczywiscie on bedzie tez mial przez to klopoty bo bedzie musial dziecmi sie zajmowac, kurde dlaczego on taki jest , umywa od wszystkiego rece i nie bedzie mi pomagal. Ale ojciec:/

A i mamy drugiego ząbka

reklama
Do góry