reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witajcie

Ja dzis wrocilam do domku Krzysio stęsknil sie za mamusią :) kupilam mu nawet 3 bodziaczki i piłke, ale była zabawa z piłką :) turlalismy ją z M po podłodze albo kopalismy albo rzucalismy do siebie a maly sie tak chichrał :)
no i gadzina nasza mała nauczył sie wstawac, raczkuje juz od jakiegos czasu w łóżeczku juz tez od jakiegos czasu na kolanach stawał i rekami trzymal sie barierek, a teraz podchodzi do łóżka trzyma sie lozka staje na kolanka a potem na nogi ladnie sam wstaje teraz trzeba bardziej uwazac na niego zeby sie nie grzmotnął, bo jeszcze sie pewno przewracac dobrze nie nauczyl

Cc a moze ty cukiernie otwórz, takie wypieki tu pokazujesz i dekoracje rewelacyjne :)

a my nie mamy jeszcze zadnego ząbka, mężewi ponoc kolo 9 miesiąca dopiero sie pokazaly wiec spokojnie mamy jeszcze czas :)

ide sie kąpac i lulu bo padnieta jestem prawie 300 km przejechalam 5 godzin w samochodzie z 3 minutową przerwą na sisi :)

milego wieczoru i dobranoc

oj biedny ten nasz Bartus ale to dla jego zdrowka :tak:
dziewczyny padam na pysk , dopiero mi usnal i to na rekach ,M oglada mecz i ma wszystko w d..e :wściekła/y:, a ja do pracy nic nie gotowe, a jednak przygotowac sie trzeba, no i wg niego to ja nic nie robie :wściekła/y:szkoda pisac,.
Staram sie was czytac przynajmniej ten głowny watek ale to juz tez nbie jest takie łatwe :no:
Pocieszajacy jest fakt ze babcia daje sobie niezle rade i maly wesoly jak wracam.:tak:

hejka:-)Oj co za noc! Franko budził się dość często na smoka, do tego popłakiwał przez sen, a już o 5 obudził się zwarty i gotowy do zabawy, sama nie wiem jakim cudem udało mi się go ululać, ale co z tego jak o 5.55 znów już szalał, skąd siły brać.....
Miłego dnia:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry :)

U nas nocka ok , pobudka o 22 na soczek i spal do rana :)
A ja mialam jakies koszmary w nocy okropne, jejuuuu oczywicie po klotni z mezem zawsze jakies dziwne sny mi sie snią.
Sebki sie bawi kolejką, ledwo oczy otworzyl i juz wolal zeby mu kolejke dac.
Dzisiaj czwartek więc i " szpilki na giewoncie" kocham ten serial.
POstanowilam ze szukam pracy jak znajde jakas dobra to bez zastanowienia pojde, o ile ciotka meza nie rozmyslila sie i bedzie mi pilnowac dzieci.
Nie nawidze takiej pogody bo nawet na dwor nie ma jak wyjsc :-(

Ciekawe jak tam Bartuś :confused:

Ostatnia edycja:
dzień dobry:) u nas leje:( nocka względna,choć koło 6.00 Franko zapragnął spania ze mną i do 8.00 jeszcze daliśmy radę. teraz wariuje w łóżku a starsze biegają po pokoju i coś wcale mnie nie chcą słuchać :(
marciaa wielkie buziaki dla Nikodema :) z wiadomegm powodu!!! Już półroczku mu stuknęlo super!!!↲
ccarolione tort wyśmienicie wygląda i na pewno smakował wszystkim bo własne wypieki są najlepsze :) ja też odkąd dzieci urodziłam piękę torty sama :) a dziś muszę upiec placka bo przy takiej pogodzie pozostaje kawka przy dobrym cieście :) miłego dnia!!!↲
ciekawe jak Bartu ...

reklama
Dzieńdoberek:)U nas nocka od 21 do 6,30 :)pierwsza spokojna od wielu dni:)Za oknem słoneczko ale tylko 3stopnie i wysoka wilgotność ,co z wiatrem daje przerażliwy chłód i jak tu dziś spacerować...
Mała rano zjadła mleczko a teraz wsadziła za daleko paluszek w poszukiwaniu zęba i wszystko zwróciła:( Nakarmie ja powtórnie.
Mój synek zauważył dzis, że w nocy wstaje do przedszkola, bo jest jeszcze ciemno.Kurczę niedługo czas zmieniamy, to bedzie wracał z przedszkola też nocą :(
Marciaa buziaki dla Nikosia:***a zdjecie faktycznie super:)Mały Niki przyciąga spojrzenia:)

Ostatnia edycja:
Do góry