naughty&happy
Mama Antoniego :D
Hej dziewczyny:-) No i mamy nowy tydzień, ciekawe co przyniesie, oby same dobre rzeczy bo te grsze wychodzą mi już nosem bo to ciągle coś się musi stać....no ale najważniejsze, że wszyscy zdrowi. Franek ładnie przespał noc, ku mojemu wielkiemu zdziwieniu obudził się o 7.10, o 7.30 zjadł śniadanko, a od jakiś 10min znów śpi. M właśnie wyszedł do pracy (nadal w fochu).
Miłego i ciepłego dnia Wam życzę:-)
http://www.ariel.pl/Odplamiacz/Zamow-probke/ tu można zamówić bezpłatną próbkę odplamiacza ariel, mi formularz nie chce przyjąć nazwy mojej ulicy, ale może Wam się uda
Ladies, bez polskich znaków spróbujcie
a ja tez dzis zlapalam lenia i do tego za nic M obstukalam, ale kurde wychodzil z domu po 10 a prawie zawsze 7:30 wiec myslalam ze cos z rana zrobie na spokojnie, to ten zajal sie soba a ja nic -ledwo co umylam sie a z malym posiedzial jak musialam do sklepu po pieczywo pojsc .Boze jak ja wam zazdroszcze grzecznych dzieci co sie same soba zajma choc 10 min:-(. wlasnie wam pisze i koncze zupe jesc bo potem to chyba po 17 dopiero moglabym zjesc .A teraz chwile relaksu bo maly zalicza drzemke.
A tak w ogole to ile wam w dzien spia teraz dzieciaki - bo moj to ma 2 nieraz 3 drzemki -łacznie ok 1,5 -2 h. Dzis jak wstal ok 7 to dopiero o 12 usnal i do tego z placzem.
Mój bardzo mało śpi w dzień - zazwyczaj drzemki regulujemy spacerami Nocki też do lekkich nie należą.
Hej mogę się do Was przyłączyć? Bo tak samotna w tym domu się czuję, non stop to samo..eh
ps: czy któraś z Was mi może powiedzieć jak wstawić taki suwaczek?
hej Ucitielka Zapraszamy
Suwaczek robisz sobie (na głównej stronie Baby Boom) i w 'twoim profilu' wklejasz
Polka gratki dla Oliwci.
Polusia bezbolesnej tęsknoty.
Wama, Cc ... podziwiam podwójne mamusie! Jesteście wielkie !!!
Mazia - wow ... pracowity weekend
Lecę robić naszą pierwszą kaszkę ryżową - ryż już utajony. Do dzieła ! ;D