reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hej dziewczyny:-) No i mamy nowy tydzień, ciekawe co przyniesie, oby same dobre rzeczy bo te grsze wychodzą mi już nosem bo to ciągle coś się musi stać....no ale najważniejsze, że wszyscy zdrowi. Franek ładnie przespał noc, ku mojemu wielkiemu zdziwieniu obudził się o 7.10, o 7.30 zjadł śniadanko, a od jakiś 10min znów śpi. M właśnie wyszedł do pracy (nadal w fochu).
Miłego i ciepłego dnia Wam życzę:-)
http://www.ariel.pl/Odplamiacz/Zamow-probke/ tu można zamówić bezpłatną próbkę odplamiacza ariel, mi formularz nie chce przyjąć nazwy mojej ulicy, ale może Wam się uda

Ladies, bez polskich znaków spróbujcie;)

a ja tez dzis zlapalam lenia i do tego za nic M obstukalam, ale kurde wychodzil z domu po 10 a prawie zawsze 7:30 wiec myslalam ze cos z rana zrobie na spokojnie, to ten zajal sie soba a ja nic -ledwo co umylam sie a z malym posiedzial jak musialam do sklepu po pieczywo pojsc .Boze jak ja wam zazdroszcze grzecznych dzieci co sie same soba zajma choc 10 min:-(. wlasnie wam pisze i koncze zupe jesc bo potem to chyba po 17 dopiero moglabym zjesc .A teraz chwile relaksu bo maly zalicza drzemke.
A tak w ogole to ile wam w dzien spia teraz dzieciaki - bo moj to ma 2 nieraz 3 drzemki -łacznie ok 1,5 -2 h. Dzis jak wstal ok 7 to dopiero o 12 usnal i do tego z placzem. :no:

Mój bardzo mało śpi w dzień - zazwyczaj drzemki regulujemy spacerami ;) Nocki też do lekkich nie należą.

Hej:) mogę się do Was przyłączyć? Bo tak samotna w tym domu się czuję, non stop to samo..eh
ps: czy któraś z Was mi może powiedzieć jak wstawić taki suwaczek?

hej Ucitielka :) Zapraszamy :)

Suwaczek robisz sobie (na głównej stronie Baby Boom) i w 'twoim profilu' wklejasz :)

Polka gratki dla Oliwci.

Polusia bezbolesnej tęsknoty.

Wama, Cc ... podziwiam podwójne mamusie! Jesteście wielkie !!!

Mazia - wow ... pracowity weekend :D

Lecę robić naszą pierwszą kaszkę ryżową - ryż już utajony. Do dzieła ! ;D

reklama
oj dziewczyny ale smutno w domu dziewczynki śpią, sunia moja też, a ja taka sama. ale nie lubię tych Jego wyjazdów, zaraz myślę co on tam robi i z kim.
dziś obyło się bez wymiotów u Poli po wieczornym posiłku, zjadła i usnęła:)
miłego wieczorku życzę:)

witajcie

u mnie minął kolejny dzien w pracy dzisiaj byla w społce w strzelnie do domu wrocilam dopiero kolo 18, jutro tez czeka mnie wyprawa do tego strzelna, niby tylko 100km, ale przez ze kawal jade przez poznan to droga zajmuje mi 2 godziny

a w czwartek wyprawa do kluczborka

a dzisiaj jeszcze robie kluski na parze, w sumie to najwieksza robote juz zrobilam teraz sie parują :)

milego wieczoru

oj dziewczyny ale smutno w domu dziewczynki śpią, sunia moja też, a ja taka sama. ale nie lubię tych Jego wyjazdów, zaraz myślę co on tam robi i z kim.
dziś obyło się bez wymiotów u Poli po wieczornym posiłku, zjadła i usnęła:)
miłego wieczorku życzę:)
ach i tak podziwiam Cię że tak spokojnie znosisz jego wyjazdy :) jesteś super kobitka wiesz !!! Ja powiem Ci szczerze nie zniosła bym takich wyjazdów, ale to przez to że pracuje w hotelu i wiele widziałam i słyszałam... Choć nie można mierzyć wszystkich jedną miarą!!! 3maj się ciepło, mąż na pewno tęskni mocno:)

ach i tak podziwiam Cię że tak spokojnie znosisz jego wyjazdy :) jesteś super kobitka wiesz !!! Ja powiem Ci szczerze nie zniosła bym takich wyjazdów, ale to przez to że pracuje w hotelu i wiele widziałam i słyszałam... Choć nie można mierzyć wszystkich jedną miarą!!! 3maj się ciepło, mąż na pewno tęskni mocno:)
kochana dzięki za słowa otuchy,
ja doskonale wiem co się robi na takich szkoleniach bo sama na niejednym byłam jak pracowałam, niejedno widziałam i niejedno słyszałam.
ja sobie zawsze żartuję z mojego M że która by go chciała i nie wyobrażam sobie co by się stało jakby się taka znalazła. ech ale mi ciężko :( najgorzej jak zostaje sama jest wieczorem.

Witajcie kochane
Nadrobiłam Was. Uff. Niestety nie pisałam wczoraj, bo niby niedziela a na nic czasu nie było. Więc po krótce. Kupujemy działkę pod budowę domu koło moich rodziców- kupcy wyrazili chęć sprzedaży, wiecie oni siedza w Stanach i wracać nie mają zamiaru, więc musieliśmy ich pogonić. za 2 tygodnie sprzedajemy mieszkanie i przeprowadzamy sie do wynajętego od mojej koleżanki. Także na BB czasu będzie niewiele. A i Lila ma zęba na 100%, co widac na suwaczku. Tyle:)
Polka gratuluję Oliwce. A jaki to zespół chodzi mi o nazwę? Pytam bo ja z tej branży pochodzę. Dzieciństwo i młodość spędziłam wokół folkloru. Piękna przygoda i wspaniała nauka.
Polusia ciesz sie chwilą dla siebie, a przecież powroty sa najprzyjemniejsze...
Ajentka ja odkad zaczęłam pracę to kołowrót mam ogromny, ale wiesz to połączylo sie z żłobkiem Lili i sprzedażą mieszkania, więc zamet chyba z tego sie bierze. Aha i zupelnie inaczej idzie sie do pracy przy drugim dziecku. Ja przynajmniej lżej to przechodzę niz przy Polci.
Myszowata ten katalog Roca też zamówiłam. Uwielbiam tę firmę. Warto wydać więcej kasy, bo pielęgnuje się ją super.
Zmykam kochane. Jutro okulista Lilki- sprawdzamy rzekomego zeza i duzo spraw w bankach i księgach wieczystych brrr.
Pa!

Hej:) mogę się do Was przyłączyć? Bo tak samotna w tym domu się czuję, non stop to samo..eh
ps: czy któraś z Was mi może powiedzieć jak wstawić taki suwaczek?

Pewnie ze mozesz witaj w świecie wspaniałych i zwariowanych mamusiek i cudownych dzieciaczków:)

Bartus spi i pewnie ja tez zaraz pójde.

e-kord udanej wizyty:)

polusia ciesz chwilą ja tez jestem słomiana wdowa,no niestety tak to juz jest trzymaj sie:)

Ostatnia edycja:
reklama
A witam witam:) fajnie tu:) bardzo mi sie podoba:) spokojnej nocy również:) hę co z tego że zrobiłam suwak jak nie umie go wkleić żeby był widoczny hehehe ale ze mnie gapa:p

Do góry