reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

polusia ja z Olsztyna pochodze i spedzilam tam ponad polowe swojego zycia, wiec jak czytam to slowo Olsztyn, to az mi sie cieplo w sercu robi.

Ccaroline ja mam to samo, ze za chwile zwarjuje, i tez czekam az ten etap minie.

reklama
a u nas nuuda, Franek uczy się obsługi kina domowego, w końcu jedno z nas musi umieć je włączyć;-) A ja wypiłam kawkę i gapię się na ten nowy program w tvn, ale jakoś mnie nie przekonuje, może dlatego, że nie lubię Pani Doroty D.;-)

Juz energia ze mnie uleciala....jak sie z M popstrzykalam....wwwrrrrr faceci!

polka gratulacje dla takiej uzdolnionej corki!!!!

marela wiem o czym piszesz... Mlody mi nigdy nie usiedzial z 5 minut sam, zawsze ktos musi sie z nim bawic, taki towarzyski jegomosc! Ja tylko mam czas na cokolwiek jak Redan spi....

Jak slysze Olsztyn to mi sie lezka w oku kreci - cale studia tam spedzilam.....przypomnialo mi sie cos. Jest tam taka laka-pole posrodku miasta (nie wiem, czy aktualnie jeszcze jest) i ilekroc tamtedy przechodzilam, z reguly w bialy dzien, zawsze dorwali mnie ekshibicjonisci!!!Ja to mialam szczescie, nazwalysmy nawet z kolezanka ulice obok, ulica ekshibicjonistow....hehehehe

wamamoje dziecko od 4roku życia uczy się j.angielskiego :) ↲ ↲Właśnie wrócił zmęczony a tu lekcje jeszcze trzeba odrobić. Franko piszczy i się popisuje. Nauczył się klęczec i teraz pełen zaciesz. trochę podreptał prowadzany za rączki i był ryk jak chciałam go położyć :) :) mój dreptuś kochany. Oliwka wróciła szczęśliwa, bo brali miarę na stroje :) ogólnie chwalona była :) zespół prowadzą instruktorzy z super szkoły tańca w Kaliszu więc jestem spokojna o poziom:) uciekam chwilowo bo za M. się nie doczekam bo jest u mamusi a muszę kolację robić i mleko odciągnąć :) dla Franko.

Ostatnia edycja:
HEjka ja juz po weekendzie na uczuelni.Wczoraj zaliczylam 6h matemetyk!!! no ale dostalam 5 nawet na cwiczeniach,wiec spoko.Za mlodym az tak strasznie nie tesknie nie ma zle.W koncu to tylko 3 dni co 2 tygodnie:)) a nauka sprawia mi radosc poza tym w koncu wychodze do ludzi;)

Polka84
No masz zdolne dzieci!!! brawa dla Oliwii!!!!!!!

POlusia spoznione STO latek dla Juleczki:***

Myszencja
dont panic! jak z nia wszystko ok to po co glowe pediatrze zawracac? jakby byla apatyczna,senna czy wymiotowala wtedy od razu na pogotowie ale tak nie ma sensu.Jeszcze nie raz sie potlucze

Dziewczyny a u mnie ARMAGEDON!! mojemu dziecku te zęby powariowały!! w sobote mu wyszedł pierwszy na dole.W niedziele 2 na dole.A dzisiaj Pierwszy na gorze! i Drugi gorny tez idzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!No mowie Wam masakra jest tak marudny.JEsc tez nie bardzo chce bo go te zeby denerwują.Jedyny plus ,że często spi,ale kupy tez robi mega przy tym zabkowaniu!W piatek jeszcze mamy szczepienie na WZW Boziu wykonczy mnie.DObrze ,ze juz spi.

reklama
u nas przepiękny dzień i jak cieplutko, byliśmy nad jeziorem :-) karmiłam kaczki chlebem i potem przypłynęły łabedzie, jeden to jakis dziki mutant wlazł mi prawie na ręce, ja wiałam z wrzaskiem, a on mnie gonił i syczał ;-) M. miał taka polewkę, że aż echo szło.

gratuluję zdolnych dzieci i tych wyłażących zębów :-)

Do góry