reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ramari powiem szczerze, że ja nic mojemu nie kupiłam, zrobiłam do jedzonka coś co lubi i ot tyle, zresztą to było 2 miesiące po porodzie i sił nie było bardzo na świętowanie, a ja dostałam od niego kwiaty, może drugą rocznię bardziej bedziemy celebrować....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
My w prezencie ślubnym od znajomych dostaliśmy bon na wyjątkowy prezeny od znajomych i wybraliśmy wieczór sushi dla dwojga i chcemy tam na pierwszą rocznicę iść, więc kulinarnie wykazać się nie mogę :(

dzień dobry dziewczynki:)
ale zimny poranek i do tego jeszcze mglisty. Mała spała dziś jak zabita, nie słyszałam nawet żeby gadała w środku nocy co zazwyczaj robi. Wstała zjadła śniadanko, pobawiła się trochę na macie i śpi:) a ja jem śniadanko.
dziś już mam lepszy dzień, zawsze najgorszy pierwszy dzień jest dla mnie a potem ju z leci. Dziś mam zamiar smażyc jeszcze jabłka na szarlotkę do słoików i może zrobię szarlotkę, zobaczymy:)
ramari ja zawsze robię kolację a M kąpiel :) jest przyjemnie i mamy takie male oderwanie od rutyny.
miłego dzionka życzę:)

polka gratuluję zdolności u dzieciaków:)

n&h dzięki za sugestię co do próbki odplamiacza, poszło bez polskich znaków:tak:Cc spróbuj!
dziewczyny od 5 listopada rusza jakaś akcja Lovelii, będą wysyłać upominki, kto ma dobrą pamięć niech zapamięta tę datę:-)

Dzien Dobry:)

Unas nocka ok,szlismy spac o 24 a wstalismy o 8 takze wyspana jestem.Jest sliczna pogoda,moze na balkonik wyjdziemy.Bartus w lezaczku fajnie sie podniasza i balony robi z sliny do tego doszło plucie.

Dobrego dnia!

Hej:) u nas też nocka w porządku. My obniżyliśmy Paulince łóżeczko w zeszły poniedziałek, bo się bałam że wypadnie, sama już się podnosi i stoi w łóżeczku:) Tylko tych zębów coś nie widać.

w końcu się udało zrobić, bo ja to taka troche ciemna masa w takich sprawach hehehe:p

teraz uciekamy, idziemy do miasta załatwiać sprawy, za oknem wygląda że ładnie słonecznie, ale mówili w pogodzie że w nocy było -4 u nas brr, miłego dnia Wam życzę:) do wieczorka:) pozdrawiam

reklama
A mój smyk kimnoł sie ciekawe jak długo.
A zapomniałam pisac ze odstawilismy inhalacje i Bartus nawet lepiej sie ma jak niz jak mu robilismy prawie wogóle nie kaszle tylko tyle ze jak cos mu przeszkadza w gardełku i nawet nie kicha.Ciesze sie teraz tylko czekac na operacje ale chyba sie nie doczekamy,bo ciągle jak maz dzwoni to go spławiają i niewiem co myslec.

Do góry