reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
.Boze jak ja wam zazdroszcze grzecznych dzieci co sie same soba zajma choc 10 min:-(. wlasnie wam pisze i koncze zupe jesc bo potem to chyba po 17 dopiero moglabym zjesc .A teraz chwile relaksu bo maly zalicza drzemke.
A tak w ogole to ile wam w dzien spia teraz dzieciaki - bo moj to ma 2 nieraz 3 drzemki -łacznie ok 1,5 -2 h. Dzis jak wstal ok 7 to dopiero o 12 usnal i do tego z placzem. :no:
Tak jakbym czytala o sobie i o swoim dziecku:( Cos sie stalo z nia ostatnio! Ciezko jej usnac w dzien, dzis np wstala po 5 i dopiero teraz zasnela:( W nocy spi niespokojnie, a w dzien nie zajmie sie soba nawet 5 minut. Kiedys tak nie bylo! Nie wiem co jest grane, ale mam nadzieje, ze minie:(

Witam sie! Przez ta moja kochana zlosnice nie mam na nic czasu:( Troche Was poczytalam ale juz nie wiem co komu odpisac. Chyba pojawily sie nowe zabki, wiec gratulujemy!!
Polusia spoznione zyczenia urodzinowe dla Julki! 100 lat!!!
Milego dnia wszystkim!

Witajcie dziewczyny! Strasznie długo tu nie zaglądałam, ale uwieżcie, że sama nie wiedziałam w co ręce włożyć. Najpierw pracowałam jako niania, tak więc miałam 2 pociechy, a potem jeszcze sporo innych rzeczy. Nie dam rady nadrobić tego, co naskrobałyście.

Dzisiaj nad ranem stało się coś strasznego. Moja Malutka od kilku dni raczkuje i gdy karmiłam ją nad ranem u nas w łóżku, przysnęło mi się i mała przeszła nade mną i spadła z łóżka (jakieś 30 cm na kudłatą wykładzinę). Zaraz się obudziłam, bo płacz, ale obejrzałam, ani guza, ani nic. Trochę marudna była dzisiaj, ale chyba wreszcie ząbki jej idą, bo cały czas łapkę w buzi trzyma i marudzi jak się jej dziąsełka masuje. Cały dzień się bawiła i uśmiechała. Myslicie, że powinnam z nią do szpitala pojechać? Bo niby wszystko ok, ale się boję:szok::szok::angry:

Myślę, że jak jest dziecko pogodne i zachowuje się jak zawsze to nic się złego nie stało ale wyobrażam sobie że się martwisz. Pewnie ja też bym myślała. Może faktycznie zadzwonić do pediatry i się dowiedzieć co zrobić.

myszowata też dostałam od nich meila, mi z kolei nie chce przyjąć miasta, wielka kicha :p

U nas nocka Tragedia :( Mała nie chciała spać, płakała jak nigdy, wierciłą się i stękała, nie wiem co już jej jest :(

Ja z kolei wykończona i mam strasznego lenia.

Miłego dnia życzę!

U nas ostatnoo nocki trudniejsze. To znaczy po północy co 2 godz. pobudka na jedzenie. Mam nadzieję że szybko się zmieni:-)

no i przeczytałam wszystko ;-)

ooo, długo nie posiedzę, bo moje dziecię wymaga zmiany pieluchy, czuję aż tu ;-)

co do spania, to moja od jakiś 2ch tygodni budzi się około północy i przez godzinę chce sie bawić, co mnie dobija :-(

hej hej!!! Ja dziś też mam energii że szok. W domku błysk, obiad od wczoraj :) więc prasuję :) po obiadku odwiedze tatę w szpitalu. Wiktor do szkoły językowej jedzie a Oliwia na próbę uwaga uwaga !!! Na próbę do zespołu ludowego :) dostało się moje zdolne dziecko !!! Dziś był telefon :) nie pisałam żeby nie zapeszyć i wybrali 30dzieci z 200 chętnych z całej gminy:) Franko zjadł krupnik i siedzi na swoim tronie pośród zabawek. Oliwia ogląda bajki o barbie bo już do przedszkola nie chodzi żeby nie zachorować.a ja pije kawę i mała przerwę mam.

a ja dziś nic nie zrobiłam:) ugotowała obiad dla Julki za chwilę dam małej jeść i pójdziemy na spacerek, zrobimy jakieś małe zakupy o ile u nas na wiosce można nazwać kupno chleba zakupami :)
mój M dzwonił że dojechał do tego Olsztyna i zaczyna szkolenie.
a mnie ogarnia senność i chyba muszę kawkę wypić :)
moje dziecko w ciągu dnia śpi 2-2,5 godziny a teraz to chyba nawet nie ma 2 godzin bo ona nie ma czasu na spanie :) wszędzie jej pełno

polka84 heronek wyslijcie troche tej energii, bo mnie len nie opuszcza.

polka_84 gratulajce, zdolna masz coreczke :) trzymam kciuki. A synek jakiego jezyka sie uczy?

Ja dopiero poranna kawe dopijam i nie mam zielonego pojecia co dzis bede robic. Mielismy z F zrobic rodzinny wypad, ale on nadgodziny zlapal i jeszcze go nie ma. Aha i dzis mamy swieto Krzysia Kolumba, wiec szkoly pozamykane i Pat siedzi ze mna w domku.

Witajcie

Dołączam do leniwców ;-) Też mi się nic nie chce, a do tego od wczoraj boli głowa. Nawet na spacer mi się nie chce iść, bo zimnoooo, choć słonecznie.

Polka gratulacje dla Oliwii! Jejku jakie Ty masz utalentowane dzieci :tak:
Myszencja ale się musiałaś przestraszyć :-( Ja bym dla pewności zadzwoniła do lekarza, ale ja z tych panikujących.

Oj mój maruda już jęczy :sorry2: Muszę kończyć. Trzymajcie się!

Polka Gratulację Oliwce:)

polusia, w takim razie mąż jest niedaleko mnie hihi.

U mnie również posprzątane i ugotowane chociaż sił nie miałam, nie wiem co z moimi dziećmi ostatnio się dzieję, eh.. muszę to chyba po prostu przetrwać, czasami wydaje mi się, że za chwilę zwariuję!!

reklama
Polka Gratulację Oliwce:)

polusia, w takim razie mąż jest niedaleko mnie hihi.

U mnie również posprzątane i ugotowane chociaż sił nie miałam, nie wiem co z moimi dziećmi ostatnio się dzieję, eh.. muszę to chyba po prostu przetrwać, czasami wydaje mi się, że za chwilę zwariuję!!
to weź mi go tam przypilnuj :)

Do góry