reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

dzień dobry dziewczynki :)
u nas mróż - 4 stopnie, ja od dzis sama w domu bo M na szkolenie pojechał. Julka kaszle, dziś do szkoły nie poszła. a Pola wczoraj jak na wieczór zwróciła mleko to w nocy o 2 obudziła się z wrzaskiem bo była głodna ale zjadła i poszła spać do 7:30 więc odespałam tą pobudkę nocną :)
dziś będzie nudny dzień taki samotny tylko z dziewczynkami, dobrze że mam Was więc nie będzie tak źle myślę :)
miłego dnia życzę :)

reklama
Hej dziewczyny:-) No i mamy nowy tydzień, ciekawe co przyniesie, oby same dobre rzeczy bo te grsze wychodzą mi już nosem bo to ciągle coś się musi stać....no ale najważniejsze, że wszyscy zdrowi. Franek ładnie przespał noc, ku mojemu wielkiemu zdziwieniu obudził się o 7.10, o 7.30 zjadł śniadanko, a od jakiś 10min znów śpi. M właśnie wyszedł do pracy (nadal w fochu).
Miłego i ciepłego dnia Wam życzę:-)
http://www.ariel.pl/Odplamiacz/Zamow-probke/ tu można zamówić bezpłatną próbkę odplamiacza ariel, mi formularz nie chce przyjąć nazwy mojej ulicy, ale może Wam się uda

Ostatnio edytowane przez moderatora:
myszowata też dostałam od nich meila, mi z kolei nie chce przyjąć miasta, wielka kicha :p

U nas nocka Tragedia :( Mała nie chciała spać, płakała jak nigdy, wierciłą się i stękała, nie wiem co już jej jest :(

Ja z kolei wykończona i mam strasznego lenia.

Miłego dnia życzę!

wiecie co to poleniuch.... my razem :)
odkurzałam a moje dziecko piszczało co odkurzacz wyłączyłam to ona cisza, a jak włączyłam to pisk i uśmiechy :)

Witam wszystkie leniwce :)
Mnie też się nic nie chce, a wypadałoby chałupę ogarnąc, no i do lekarza dzisiaj idę, a tak mi się nie chce. Gdyby nie to, że nie ma wolnych terminów, to z chęcią przełożyłabym wizytę i położyła się koło Tymoniego ;)

Miłego dnia mimo wszystko :)

Witam.

U nas nocka ok,Bartus zasnoł przed 24 obudził sie o 7 dostał smoka i tak drzemnelismy sobie do 8.Ja dopiero sniadanko jem,bo synus marudził i teraz drzemkuje.Ja musze jechac do miasta dzisiaj a tez mam lenia i nie bardzo mi sie chce,ale co zrobic najlepiej bym przespała cały dzien.Pogoda ładna ale mrozno.

Dobrego dnia:)

Dzien Doberek!

A ja chce z domu uciekac....No i mam energie na sprzatanko dzisiaj....Mlody spi coraz lepiej, nie budzi sie w nocy z placzem tylko marudzeniem i latwiej jest go uspic wtedy....Wspolczuje Wam Dziewczyny, co nie spia po nocach....

Lece karmic Mlodego, Pogodnego Dnia!

reklama
a ja tez dzis zlapalam lenia i do tego za nic M obstukalam, ale kurde wychodzil z domu po 10 a prawie zawsze 7:30 wiec myslalam ze cos z rana zrobie na spokojnie, to ten zajal sie soba a ja nic -ledwo co umylam sie a z malym posiedzial jak musialam do sklepu po pieczywo pojsc .Boze jak ja wam zazdroszcze grzecznych dzieci co sie same soba zajma choc 10 min:-(. wlasnie wam pisze i koncze zupe jesc bo potem to chyba po 17 dopiero moglabym zjesc .A teraz chwile relaksu bo maly zalicza drzemke.
A tak w ogole to ile wam w dzien spia teraz dzieciaki - bo moj to ma 2 nieraz 3 drzemki -łacznie ok 1,5 -2 h. Dzis jak wstal ok 7 to dopiero o 12 usnal i do tego z placzem. :no:

Do góry